reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

moja ma ten bunt dwulatka. Czasem nie mam problemu z nią a czasem mam ochotę ja do słoika i do piwnicy na zimę ...

reklama
Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.

Madziu, tulę Cie ciepło. Odzywaj się do nas bo będziemy się denerwować o Ciebie i Twoje Maleństwo. Wierzę, że wszytko będzie dobrze! Teraz lekarze mają wielkie możliwości leczenia małych serduszek <3

haha Akatsuki :D no wlasnie bo jak dzieci sa grzeczne to sa takie kochane ;)

kasik zrobilam placki i wyszly z wyglądu zupelnie inaczej niz na zdjeciu :D ale w smaku pyszne :) nie zdążyła zrobic zdjecia, bo mi pochłonęli :)

Akatsuki współczuję tych problemów z mieszkaniem. Dobrze, że w Polsce wynajęcie mieszkania jest znacznie łatwiejsze chociaż ja w wakacje będę zmieniała mieszkanie i juz się zastanawiam jak ludzie będą reagować na 3 dzieci i psa.

My wracamy z ZOO. Jestem nieprzytomna ze zmeczenia! Nogi mi odpadają!! Ale w końcu zjadłam kiełbasę z grilla :-D

Dreamgirl my dzisiaj na obiad jedziemy do fajnej amerykanskiej knajpy na burgery :) juz chodza za mnna od miesiaca i musze je w koncu skonsumowac :)
Mówisz o Marylin w Straszynie?

Zaproponowali mi zamiast nawiazki inne mieszkanie po kosztach. Musze wyszperac umowe gdzies i poczytać małym druczkiem... Zaraz do tych pajaców bede dzwoniła zresztą.... Ale szczerze przez to wszystko jestsm chyba o krok od depresji...
dream Larcia była diabłem calutki dzień ale miarka się przebrała jak wlazla do kałuży i zaczęła robić orzelka w błocie. wzięłam mokrą za fraki do domu, całą mnie i dywan błotem uwalila i jeszcze kopala ze nie chce do domu ...
Uuu... Oj ale jak pierzesz to patrz czy ino równo puchnie :)

ja się zastanawiam czy zwolennicy bezstresowego wychowania nie mają dzieci czy mają takie grzeczne.
Nie mają, albo mają niegrzeczne. Znam takie dzieci, masakra...

Akatsuki... ja też mam charakterne dziecko i nie mineło wraz z buntem 2 latka, dalej jest charakterna... jak sie wscieknie to nic nie słucha, nic jej wówczas nie da rady powiedziec, trzeba zostawic by sie uspokoiła bo inaczej to tylko co raz bardziej sie nakreca... ja po pedagogice ale tez nie uznaje bezstresowego wychowania, zycie jest epłne stresu wiec nie mozna dziecka wychowywac w sztucznie wykreowanym swecie... Duzo cierpliwosci Ci zycze i oby mineło wraz z buntem 2 latka ;)

u nas do południa bylo pieknie, bylismy w parku i na placu zabaw, dziewczynki poszalały popołudniu znowu sie zachmurzyło... patrze co chwila czy nie zacznie padac bo wypralam Ali uniform do szkoły ;)

milego popołudnia wszystkim.. :)

Czesc dziewczyny, ja po wizycie. Generalnie dzidzia lada:) zdrowa:) przyrosła choć nadal o 1 tydzien różnicy niz z OM. Teraz pokazuje 18 t 5 d.
Czyli jest progres choć wolniejszy. Któraś z Was pisała ze tez ma tydzien różnicy????
Przepływy ok, łożysko wysoko na turniej ścianie. Dzidzia nisko. Za 2 tygodnie na kontrole jak przyrasta.

reklama
na szczęście moja jest diabłem na pół etatu więc daje radę jakoś. Ale jak drugie bobo wyrobi drugie pół etatu to chyba pójdę do wariatów :D jeszcze z moja mania czystości ...

Do góry