malinka89
Fanka BB :)
Hej :-) Akatsuki super ze interes się rozkręca ale faktycznie bierz chociaż zaliczkę żeby mieć zabezpieczenie :-) a co do mieszkania to brak komentarza :-( ja nie wiem co z tymi ludźmi... Ale fakt, co by było gdyby trafiło na kogoś kto jeszcze w języku angielskim nie jest za dobry.. Eh trzymam kciuki że znajdziecie coś fajnego niebawem :-)
Blair owocnej nauki! :-)
Co do wychowania.. Ja też nie uznaje bezstresowego, przecież życie takie nie jest to późniejsze zderzenie z rzeczywistością było by nie do przeskoczenia..
A dzisiaj cudowny dzień, miałam pospac w końcu ale obudzily mnie mega kopniaczki! Po raz pierwszy tak mocne że aż brzuch mi skakał, coś pięknego niesamowite uczucie wcześniej tylko czułam wiercenie, smyranko i czasem się jak przeciagala a teraz szaleje po całym brzuchu
Blair owocnej nauki! :-)
Co do wychowania.. Ja też nie uznaje bezstresowego, przecież życie takie nie jest to późniejsze zderzenie z rzeczywistością było by nie do przeskoczenia..
A dzisiaj cudowny dzień, miałam pospac w końcu ale obudzily mnie mega kopniaczki! Po raz pierwszy tak mocne że aż brzuch mi skakał, coś pięknego niesamowite uczucie wcześniej tylko czułam wiercenie, smyranko i czasem się jak przeciagala a teraz szaleje po całym brzuchu
Ostatnia edycja: