reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hej :-) Akatsuki super ze interes się rozkręca ale faktycznie bierz chociaż zaliczkę żeby mieć zabezpieczenie :-) a co do mieszkania to brak komentarza :-( ja nie wiem co z tymi ludźmi... Ale fakt, co by było gdyby trafiło na kogoś kto jeszcze w języku angielskim nie jest za dobry.. Eh trzymam kciuki że znajdziecie coś fajnego niebawem :-)

Blair owocnej nauki! :-)

Co do wychowania.. Ja też nie uznaje bezstresowego, przecież życie takie nie jest to późniejsze zderzenie z rzeczywistością było by nie do przeskoczenia..

A dzisiaj cudowny dzień, miałam pospac w końcu ale obudzily mnie mega kopniaczki! Po raz pierwszy tak mocne że aż brzuch mi skakał, coś pięknego :-D niesamowite uczucie :-D wcześniej tylko czułam wiercenie, smyranko i czasem się jak przeciagala a teraz szaleje po całym brzuchu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej jestem ledwo żywa, wczoraj cały dzień na nogach od rana na powietrzu, najpierw festyn w szkole u dziewczynek, później rodzinny od męża z pracy. Wróciliśmy ok 20 ja padlam, ale w nocy moja sunia ciągle piszczala, nie mogła sobie miejsca znaleźć, w piątek była sterylizowana i podejrzewam ze ja bolało, rano podałam jej przeciwbólowy lek i śpi . Jeśli chodzi o materace to tez pytałam sprzedawcę i powiedziała ze jeśli kupi się materac z atestem i dba się o niego to żadnych robili nie będzie, grypa musi być sucha i tyle

Witajcie pod czytałam was trochę i co za pamiętałam to
Madziula trzymam mocno kciuki, żeby udało się wyleczyć wade u maluszka.. Ściskam mocno wirtualnie
Akatsuki Wspolczuje sytuacji z mieszkaniem masakra jakaś zmien może ta agencję
A co do bez stresowego wychowania to się nie wypowiem bo jakos tak nie zwracałam większej uwagi na takie dzieci

Mam do was pytanie bo w nocy bardzo się wystraszyłam i myslalam że jeszcze będę musiała Daniela budzić i do szpitala jechać. A mianowicie zachciało mi się siku i zanim doszłam do łazienki poczułam mokro na piżamie i w łazience jak zapaliłam światło to zobaczyłam sporą mokrą plame, co to mogło być? Było to bez wonne i raczej płynne i nie było to na pewno siku =/ w pierwszym momencie wystraszyłam się że to wody plodowe

Czesc:)

kasik zrobilam placki i wyszly z wyglądu zupelnie inaczej niz na zdjeciu :D ale w smaku pyszne :) nie zdążyła zrobic zdjecia, bo mi pochłonęli :)
to

to koniecznie musze je zrobic :)) moze nawet dzsiiaj mi sie uda :)))

Mówisz o Marylin w Straszynie?

My chodzimy do Classic w Oliwie, na przeciwko Parku Oliwskiego. W Marylin tez maja dobre jedzonko?

Czesc dziewczyny, ja po wizycie. Generalnie dzidzia lada:) zdrowa:) przyrosła choć nadal o 1 tydzien różnicy niz z OM. Teraz pokazuje 18 t 5 d.
Czyli jest progres choć wolniejszy. Któraś z Was pisała ze tez ma tydzien różnicy????
Przepływy ok, łożysko wysoko na turniej ścianie. Dzidzia nisko. Za 2 tygodnie na kontrole jak przyrasta.

To super, ze wszytsko jest ok :)

Akatsuki drugie dla równowagi będzie spokojnet

Ja bardzo na to licze, ze dla rownowagi moje drugie dzieco bedzie spokojne :)))

Blair milej nauki.

Moja siostra dzisiaj juz jedzie, ale moj synek teraz bedzie tylko czasem zaprowadzany do zlobka, wiec na pewno nie bedzie mi sie nudzilo :) w srode moj maz zaczyna urlop i baaaaaardzo sie ciesze z tego powodu :)a z mniej prtzyjemnych rzeczy to jutro rano robie badanie obiazenie gluzkoza brrrrrr

Milej niedzieli :)

Wirginia to mogło być siku, nie trzymanie jest bardzo popularne u przyszłych mam, mięśnie kegla się rozluzniaja i trzeba ćwiczyć bo potem niestety można się czesto moczyć :/ jak to nie siku to też mogły być upławy obfite, też bardzo popularne w 2 trymestrze. Co do sączenia wód to byś zwariowała ile tego tam jest! Ja miałam spuszczane i lało się ciurkiem przez dwie bite godziny a i tak nie wszystko bo troche zeszło mi naturalnie (około szklanki).
ja wczoraj wieczór spędziłam płacząc nad moją niedola... Nie mogłam długo usunąć przez to całe dziadostwo...

Wirginia myślałam o tobie bo troszkę się nie odzywalas!

Jak przeczytałam twojego posta to zaczęłam się zastanawiać bo ze mnie też coś się saczy ale do tej pory myślałam że to resztki luteiny bo czasem to wręcz widać że to to, ale czasem mam uczucie płynącego ciepła i wkładka jest wilgotna, też bezwonna, dlatego ja bez wkładek ani rusz.. Ale w sumie myślałam że to też od luteiny ale teraz zaczęłam się zastanawiać... Hmm może lepiej podpytaj lekarza? Ja mam wizytę za półtora tygodnia to też spytam a na ostatnim usg wody plodowe były wporzadku więc poczekam :-)

Akatsuki to trochę mnie uspokoiłaś, po płacz sobie to zawsze minimalnie pomaga =) trzymaj się kobietko
Malinka ja też zapytam na następnej wizycie ja mam 15 czerwca następna. Może faktycznie jest tak jak pisze Akatsuki i nie ma czym się przejmować ale jak się zapytamy to nic się nie stanie =) to po wizycie napisz co ci powiedziała =)
Ja się trochę nie odzywałam bo musiałam sobie wszystko w głowie po układać i ogarnąć się jakoś

wirginia jak tam lepiej juz u Ciebie? jak mowisz ze tak sporo tego bylo, to ja nie wiem sama czy to uplawy, ale moze nie bardzo sie znam, mi tam troche tez cieknie, ale wlasnie to uplawy raczej

zgadzam się z wami w 100% z tym wychowaniem, a w ogole mialam cos napisac, ale sama nie wiem co, mam podly humor od kilku dni i jakos nawet weny na pisanie nie mam ;/

kasik wspolczuje glukozy :/

reklama
Do góry