reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.
Madziulka...wierzę,że się ułoży. Wada może się cofnie...może diagnoza okaże się błędna...Albo że po porodzie szybciutko wyleczą....

reklama
Madziula jeju wspolczuje, ale to nie moze byc prawda, moze jakas pomylka, a jesli nie to teraz jednak sa rozne mozliwosci, musi byc dobrze, odezwij się kiedy dasz rade i sie pozbierasz

Akatsuki to was zrobili w balona, a o kiedy macie sie wyniesc z tego mieszkania co teraz mieszkacie?

Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.

Życzę Wam żeby wszystko dobrze się skończyło. Jesteśmy z Tobą, pisz w razie potrzeby.

xmamuska tak zapłaciliśmy £500 zaliczki, przeszliśmy juz proces referencyjny, wszystko już było załatwione a ja bylam pewna że nie ma szansy żeby coś poszło nie tak :/
gadalam z ta koza z agencji. Ona do mnie: mamy mieszkanie , jutro zapraszam do oglądania. to ja jej mówię sorry nie ma opcji, mogę ewentualnie po Usg w poniedziałek. A ona do mnie że do poniedziałku to już komuś wynajmę... to sie wqrwilam i jade jej że co ona myśli nie dość ze zerwala umowę to że M bedzie na poczekaniu wolne brał i leciał? Ze ona nam łaskę robi? to zaczęła przepraszać i że poniedziałek ok... ale wiecie co w dupie mam tą agencje. Ja mam im ciężkie tysiaki dać zarobić a oni lecą w kulki ze mną?! Wypowiedzenie mamy do 25 lipca. Miało być czerwca ale przedłużyłam ze względu na ta chatę. M już też wqrwiony obydwoje byliśmy mega nastawieni a teraz wszystko qrva od nowa :/ :/ :/ nie do wiary ...
na domiar rozkoszy plecy mi tak dają że przy wstawaniu wyje z bólu. Jak po szyciu wstaje z siedzenia to normalnie gorzej niż krzyżowe ...
córka dzisiaj tak dawała w kość że w końcu miarka się przebrała i spralam jej pupsko. Zawsze czuje się podle po tym ale niestety na moje dziecko to jedyny sposób czasami...
Masakra takiej stresującej ciąży nie życzę nikomu. Urodze albo mega nerwusa albo sapera...

Madziula głowa do góry! Wiem, że łatwo się pisze, jednak spróbuj zrobić wszystko co dla Twojego maleństwa najlepsze... Trzymam kciuki, wznoszę modlitwę...

Awidność na NFZ-udało się :) Dzień mnie wykończył,ale był bardzo przyjemny... Oby weekend wyglądał podobnie. I tego też życzę Wam :)

6.25 a ja od blisko godziny wyspana i zastanawiam sie co mozna o tej porze robic... :D Chyba pooglądam seriale hehehe. Wszyscy mówią zebym sie wyspała- szkoda, że tak sie nie da... :D
Planuje isc do fryzjera na osiedlu, zaryzykuje chyba, choc sie nie umawiałam- ciekawe czy mnie przyjmą... :)

Czesc z rana:) od 5 nie moge spać wiec leżę i oglądam hause od cards. Muszę jakoś zająć czas do 14:00 kiedy bedzie wizyta. Nadal towarzyszą mi mdłości i wymioty z rana. Eh...
Miłego weekendu

Witam z rana :)

Necik udało mi się złapać :) pogoda cudna i pospałam :) ach to łono natury ;)

qrwa no nie wierzę, zadzwoniła baba do mnie z agencji że landlord zmienił zdanie i wycofał się z oferty i ze jej bardzo przykro i spróbują nam znaleźć inne mieszkanie ...
nosz kutfa brak słów!
No żesz....Akatsuki mam nadzieję że szybko coś znajdziecie bo to jakiś czeski film!!!! No wymiękłam!
Akatsuki... no brak mi slow na te agencje i landlordow... trzymaj sie dzielnie i nie trac nadziei...
Buba super, ze z Mala wszystko w porzadku, moja ma ok. 420g i ok. 29cm wiec rosnie jak trzeba ;)
Gratki wielkie, duża niunia :) ja wczoraj w całym zamieszaniu i pędzie wzrostu nie zapamiętałam ale waga 368? Chyba... Teczka w Waw została więc dodam w poniedziałek foto i wymiary!

Madziula kochana, trzymaj się i pomyśl o tym że lekarze potrafią być omylni, może jeszcze się okazać że wada jest nie tak poważna a może tak jak w przypadku Franka po kolejnej diagnostyce okaże się że zniknie? Trzymam gorąco kciuki!!!! Natura jest nieodgadniona!! Często zaskakuje. Współczuję Ci bardzo ale mam nadzieję że wszystko się jakoś szczęśliwie zakończy :) wpadaj jak będziesz miała potrzebę. Będziemy tęsknić za Tobą :*

cześć dziewczyny... nie wiem co napisać... humor podły. nawet z łóżka nie mam ochoty wstać

reklama
Madziula bardzo Ci współczuję. Szkoda, że chcesz od nas odejść w momencie gdy wsparcie by Ci się bardzo przydało ale podejrzewam, że ciężko by było Ci czytać o naszych mini problemikach mając swój. Mam nadzieję, że okaże się tak jak w przypadku Buby i Franka i wszystko się dobrze skończy. Trzymaj się Kochana.

Akatsuki aż nie wierzę, że to prawda. To wszystko brzmi jak dobry żart albo scenariusz do jakiejś komedii albo dramtu :/ rozumiem że zaliczka Ci się teraz podwójna należy?

Do góry