A oddadzą Ci tę zaliczkę z nawiązką? Bo tak powinno być.xmamuska tak zapłaciliśmy £500 zaliczki, przeszliśmy juz proces referencyjny, wszystko już było załatwione a ja bylam pewna że nie ma szansy żeby coś poszło nie tak :/
(...)córka dzisiaj tak dawała w kość że w końcu miarka się przebrała i spralam jej pupsko. Zawsze czuje się podle po tym ale niestety na moje dziecko to jedyny sposób czasami...
Masakra takiej stresującej ciąży nie życzę nikomu. Urodze albo mega nerwusa albo sapera...
A co takiego Lari przeskrobała? Pochwal się
Trzymam kciuki za wizytę Daj znać poCzesc z rana od 5 nie moge spać wiec leżę i oglądam hause od cards. Muszę jakoś zająć czas do 14:00 kiedy bedzie wizyta. Nadal towarzyszą mi mdłości i wymioty z rana. Eh...
Miłego weekendu
Mnie dzisiaj też coś obudziło o 5 rano (był to ból zęba wrrr), ale udało mi się zasnąć jeszcze i pospałam sobie dzisiaj do 8
Wczoraj happy wieczorem byliśmy, bo Polska znowu wygrała z Rosją w siatkę Normalnie extra, nasza reprezentacja chyba sięgnie po złoto w tym sezonie. I oby tak przez kilka lat A ja dziergam kocyk dla Olka, taki tęczowy Hahaha, ale taką miałam włóczkę, szkoda mi jej nie wykorzystać. Moja siostra przychodzi na korki z matmy za godzinę, a o 13 jadę do Auchan oglądać moją córkę na występach tanecznych z okazji Dnia Dziecka A potem będę się byczyć. I znowu nie wiem co na obiad...