reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

xmamuska tak zapłaciliśmy £500 zaliczki, przeszliśmy juz proces referencyjny, wszystko już było załatwione a ja bylam pewna że nie ma szansy żeby coś poszło nie tak :/
(...)córka dzisiaj tak dawała w kość że w końcu miarka się przebrała i spralam jej pupsko. Zawsze czuje się podle po tym ale niestety na moje dziecko to jedyny sposób czasami...
Masakra takiej stresującej ciąży nie życzę nikomu. Urodze albo mega nerwusa albo sapera...
A oddadzą Ci tę zaliczkę z nawiązką? Bo tak powinno być.
A co takiego Lari przeskrobała? :) Pochwal się :D

Czesc z rana:) od 5 nie moge spać wiec leżę i oglądam hause od cards. Muszę jakoś zająć czas do 14:00 kiedy bedzie wizyta. Nadal towarzyszą mi mdłości i wymioty z rana. Eh...
Miłego weekendu
Trzymam kciuki za wizytę :) Daj znać po :)

Mnie dzisiaj też coś obudziło o 5 rano (był to ból zęba wrrr), ale udało mi się zasnąć jeszcze i pospałam sobie dzisiaj do 8 :)
Wczoraj happy wieczorem byliśmy, bo Polska znowu wygrała z Rosją w siatkę :) Normalnie extra, nasza reprezentacja chyba sięgnie po złoto w tym sezonie. I oby tak przez kilka lat :) A ja dziergam kocyk dla Olka, taki tęczowy :D Hahaha, ale taką miałam włóczkę, szkoda mi jej nie wykorzystać. Moja siostra przychodzi na korki z matmy za godzinę, a o 13 jadę do Auchan oglądać moją córkę na występach tanecznych z okazji Dnia Dziecka :) A potem będę się byczyć. I znowu nie wiem co na obiad...

reklama
Hejka :)

Madziula bardzo mi przykro :((( ale ta wada moze nie jest taka grozna na jaka wyglada?? Mam nadzieje, ze w dalszych badaniach sytuacja okaze sie mniej powazna niz na poczatku sadzono. Tego Ci zycze kochana. Trzymaj sie.

Akatsuki kurcze jak oni tak moga? Moga tak w ogole? Co im grozi za zerwanie umowy? Nie dziwie sie, ze masz humor podly :(

Buba ja na łonie natury tez spie jak zabita :)))

Dreamgirl my dzisiaj na obiad jedziemy do fajnej amerykanskiej knajpy na burgery :) juz chodza za mnna od miesiaca i musze je w koncu skonsumowac :)

Miłego dnia :))))

Ostatnia edycja:
Akatsuki widocznie nie to miało być dla Ciebie, na pewno znajdziesz 10000000000000 razy lepsze.
Madziulka trzymam kciuki za błędną diagnozę .

Mnie rozłożyło na amen, na razie brak tylko gorączki, ale katar i gardło koszmar akurat w ciąży. Ogólnie należę do tych zdrowych i się nie przeziębiam a teraz coś się przypętało
:szok:.

Zaproponowali mi zamiast nawiazki inne mieszkanie po kosztach. Musze wyszperac umowe gdzies i poczytać małym druczkiem... Zaraz do tych pajaców bede dzwoniła zresztą.... Ale szczerze przez to wszystko jestsm chyba o krok od depresji...
dream Larcia była diabłem calutki dzień ale miarka się przebrała jak wlazla do kałuży i zaczęła robić orzelka w błocie. wzięłam mokrą za fraki do domu, całą mnie i dywan błotem uwalila i jeszcze kopala ze nie chce do domu ...

Akatsuki omg nie dziwie sie ze sie wscieklas, ja tak sobie myslałam, ze nie mając dziecka dziwnie patrzylam na takie rozne sytuacje, troche mi sie wydawało, ze to jednak z wychowania wychodzi, ale teraz wiem, ze dzieci są przeróżne i oczywiscie wychowanie wychowaniem, ale pewne kwestie ciezko zmienic i omg jakbym chciala zeby moje dziecko bylo słodkim aniołkiem :D

np jak mozna zostawic dziecko na caly dzien w przdszkolu, jak akurat ma sie wolne w pracy, tak to moja siostra nauczyciel przedszkolny gadała na rodzicow, a teraz sama by chciala tak swoje oddac haha

ja się zastanawiam czy zwolennicy bezstresowego wychowania nie mają dzieci czy mają takie grzeczne.

To ja jestem wyrodną matką, bo jak mam wolne to zaprowadzam małą do przedszkola ;-) To fakt, dużo sie myśli jak się nie ma dzieci, a później życie wszystko weryfikuje. Moja na szczęście jest grzeczna, a jak coś jest nie tak to wystarczy z nią porozmawiać i wytłumaczyć i jest ok. Ciekawe jakie będzie drugie dziecko.

reklama
Do góry