reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.

Madziula trzymaj się,bądz dzielna,pisz jak będziesz miała ochotę pogadać,nie powinnaś chyba tak się zamykać,jesteśmy tu na dobre i na złe. Przykro mi bardzo przytulam

reklama
Madziula... calym sercem Cie tule... bardzo mi przykro... pisz do nas jak bedziesz chciala pogadac... nie poddawaj sie...

qrwa no nie wierzę, zadzwoniła baba do mnie z agencji że landlord zmienił zdanie i wycofał się z oferty i ze jej bardzo przykro i spróbują nam znaleźć inne mieszkanie ...
nosz kutfa brak słów!

nosz !#@#%%^^*(!!!
A myślałam, że takie rzeczy to tylko w PL... ;/
Trzymam kciuki, żeby Wam coś sensownego szybko znaleźli...

Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.

Jejku, bardzo mi przykro. Trzymaj się i zdrówka dla Twojego dzieciątka. :(

Madziula strasznie mi przykro :-( ściskam Cię mocno, trzymaj się i nie trać nadziei, może okaże się, że to nie tak bardzo poważna wada.

Mam nadzieję, że da się tę wadę naprawić u Maluszka w brzuszku. I że będzie mimo wszystko w porządku. Odezwij się...

Madziula, trzymaj się kochana i wierzę że wszystko będzie dobrze! Odezwij się czasem, ściskam cie bardzo mocno!

reklama
Madziula mu tu będziemy zawsze czekały na wieści od ciebie. Nie jesteś sama. Jakby co to sie odezwij do mnie, mam kilka kontaktów które mogą pomóc w leczeniu dziecka. :*

Do góry