reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
dolga w takim razie wg zyczeń rodzimy w terminie i tego się bedziemy trzymać :tak:,
dolga strasznie wczesnie wstaje Twój synek, moi idą spac teraz tak po 21 ale śpią prawie do 9 rano
i nAJmłodszy jeszcze śpi jeszcze kilka razy w tygodniu w cągu dnia tak 3 h

malinka kapustę podsmażam na maśle, przyprawiam, duszę tak z pół godziny, później
dodaję tak z 3 łyżki śmietany i dodaje dosyć dużo drobno posiekanego koperku, poźniej jeszcze poduszę z 10 minut i gotowe

maran gratuluję córeczki !!!!

Hej laski!
kasik, buba: nie jest latwo znaleść czas bo jak Lari widzi pudło kolorowych nici i filcu yo zaraz leci wlożyc w to raczki, ale czasem zapuszcze jej baje i jakos szybko pozszywam a czasem musze czekać na męża i szyje po nocach ... Zarzekalam się ze bede grała w wiedźmina a jak znajdę 20 min czasu dziennie to luksus...

Ja jestem jakaś smutna ostatnio, czuje się zaniedbana przez M ale prawda jest taka że ja sama też nie mam zbyt czasu dla niego bo non stop coś robię... Zaczęłam chodzić spać wcześniej i jakos zawsze smutno mi zasypiać w pustym łóżku ... Poza tym dochodzi to że praktycznie nie mamy życia seksualnego ...M tłumaczy ze on tak mam że jak jestem w ciazy to on całkiem traci zainteresowanie, zarzeka się ze to wcale nie tak że nie leci na mnie bo jestem tłustym waleniem, ale jakos nie jestem przekonana...:no::no:

Nie dziwie sie, ze Twoja core to interesuje, wiec w ogole szacun, ze udaje ci sie to robic :) no tak, co my bysmy zrobily bez tych magicznych chwil kiedy nasze dzieci ogladaja bajki :))))
Co do zycia intymnego to mam tak samo :( niestety...

Ooo młoda kapusta z chęcią bym zjadła! Jak robisz? Bo mnie ostanio nic nie wychodzi, czas ciąży ewidentnie nie służy moim kulinarnym podbojom..

Pytanie nie do mnie, ale moge sie podzielic przepisem, z ktorego ja robie i bardzo mi smakuje :) Przepis "Młoda kapusta ze śmietanką" autorstwa halinkaaa

pozniej doczytam

ja po wizycie wszystko perfekcyjnie mamy 3 córke :)

bede później

Gratulacje :)

Dolga a to super, ze mozesz jeszcze sobie pokimac, pol biedy :) moj jak byl maly, to jak tylko oczy otworzyl to zlazil z lozka i trezba bylo sie znim bawic (i do teraz mu tak zstalo, ze sam nie potrafi sie bawic) aaa no i od razu glodomorek chcial jesc.

Luknelam na ten przepis z placuszkami serowymi i narobilas mi ochoty na nie. Koniecznie daj znac czy warto je robic :)

Ostatnia edycja:
qrwa no nie wierzę, zadzwoniła baba do mnie z agencji że landlord zmienił zdanie i wycofał się z oferty i ze jej bardzo przykro i spróbują nam znaleźć inne mieszkanie ...
nosz kutfa brak słów!

qrwa no nie wierzę, zadzwoniła baba do mnie z agencji że landlord zmienił zdanie i wycofał się z oferty i ze jej bardzo przykro i spróbują nam znaleźć inne mieszkanie ...
nosz kutfa brak słów!

No troche szok, myslalam ze takie numery w Uk sie raczej nie zdarzaja. Nie zazdroszcze...:crazy:

My wybywamy znow na weekend wiec do uslyszenia w poniedzialek :-)

Akatsuki... no brak mi slow na te agencje i landlordow... trzymaj sie dzielnie i nie trac nadziei...
Buba super, ze z Mala wszystko w porzadku, moja ma ok. 420g i ok. 29cm wiec rosnie jak trzeba ;)

Ciesze się, że wizyty ok :)

Akatsuki,

Oby wszystko szybko się wyjaśniło i inne mieszkanko znalazło :tak:

Lecę teraz do Tymona i Leny. Mam nadzieje, ze je wykapie i zaraz padną.

Miłego wieczoru wam życzę i ogólnie całego weekendu bo jutro znów u rodziców, a wieczorem z dzieciakami wiec nie wiem czy będzie jak zajrzeć tym bardziej, że w końcu zakupy i pakowanie na wczasy czas zacząć ogarniać :)
Do napisania!!:*

Akatsuki współczuje za za pech,co za ludzie ! masakra jakaś,a wpłaciliście już jakąś zaliczkę?

Zaglądnełam na wątek z listą i musze powiedzieć że dziewczynki gonią chłopców :) wojny nie będzie ;) hahaha

U mnie dziś była położna na 1 wizycie,fajna babka,rozgadana,wesoła,pogadała i o ciąży i o psiakach bo ma takie same jak ja :) posłuchaliśmy serduszka Bartusia,waliło jak szalone,powiedziała że bardzo silne jak na mój tydzień :) Była przy tym młodsza córcia i mąż,oczywiście zachwyceni :) Następna wizyta za tydzień w piątek

reklama
Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.

Do góry