reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
dolga w takim razie wg zyczeń rodzimy w terminie i tego się bedziemy trzymać :tak:,
dolga strasznie wczesnie wstaje Twój synek, moi idą spac teraz tak po 21 ale śpią prawie do 9 rano
i nAJmłodszy jeszcze śpi jeszcze kilka razy w tygodniu w cągu dnia tak 3 h

malinka kapustę podsmażam na maśle, przyprawiam, duszę tak z pół godziny, później
dodaję tak z 3 łyżki śmietany i dodaje dosyć dużo drobno posiekanego koperku, poźniej jeszcze poduszę z 10 minut i gotowe

maran gratuluję córeczki !!!!

Hej laski!
kasik, buba: nie jest latwo znaleść czas bo jak Lari widzi pudło kolorowych nici i filcu yo zaraz leci wlożyc w to raczki, ale czasem zapuszcze jej baje i jakos szybko pozszywam a czasem musze czekać na męża i szyje po nocach ... Zarzekalam się ze bede grała w wiedźmina a jak znajdę 20 min czasu dziennie to luksus...

Ja jestem jakaś smutna ostatnio, czuje się zaniedbana przez M ale prawda jest taka że ja sama też nie mam zbyt czasu dla niego bo non stop coś robię... Zaczęłam chodzić spać wcześniej i jakos zawsze smutno mi zasypiać w pustym łóżku ... Poza tym dochodzi to że praktycznie nie mamy życia seksualnego ...M tłumaczy ze on tak mam że jak jestem w ciazy to on całkiem traci zainteresowanie, zarzeka się ze to wcale nie tak że nie leci na mnie bo jestem tłustym waleniem, ale jakos nie jestem przekonana...:no::no:

Nie dziwie sie, ze Twoja core to interesuje, wiec w ogole szacun, ze udaje ci sie to robic :) no tak, co my bysmy zrobily bez tych magicznych chwil kiedy nasze dzieci ogladaja bajki :))))
Co do zycia intymnego to mam tak samo :( niestety...

Ooo młoda kapusta z chęcią bym zjadła! Jak robisz? Bo mnie ostanio nic nie wychodzi, czas ciąży ewidentnie nie służy moim kulinarnym podbojom..

Pytanie nie do mnie, ale moge sie podzielic przepisem, z ktorego ja robie i bardzo mi smakuje :) Przepis "Młoda kapusta ze śmietanką" autorstwa halinkaaa

pozniej doczytam

ja po wizycie wszystko perfekcyjnie mamy 3 córke :)

bede później

Gratulacje :)

Dolga a to super, ze mozesz jeszcze sobie pokimac, pol biedy :) moj jak byl maly, to jak tylko oczy otworzyl to zlazil z lozka i trezba bylo sie znim bawic (i do teraz mu tak zstalo, ze sam nie potrafi sie bawic) aaa no i od razu glodomorek chcial jesc.

Luknelam na ten przepis z placuszkami serowymi i narobilas mi ochoty na nie. Koniecznie daj znac czy warto je robic :)

Ostatnia edycja:
qrwa no nie wierzę, zadzwoniła baba do mnie z agencji że landlord zmienił zdanie i wycofał się z oferty i ze jej bardzo przykro i spróbują nam znaleźć inne mieszkanie ...
nosz kutfa brak słów!

qrwa no nie wierzę, zadzwoniła baba do mnie z agencji że landlord zmienił zdanie i wycofał się z oferty i ze jej bardzo przykro i spróbują nam znaleźć inne mieszkanie ...
nosz kutfa brak słów!

No troche szok, myslalam ze takie numery w Uk sie raczej nie zdarzaja. Nie zazdroszcze...:crazy:

My wybywamy znow na weekend wiec do uslyszenia w poniedzialek :-)

Akatsuki... no brak mi slow na te agencje i landlordow... trzymaj sie dzielnie i nie trac nadziei...
Buba super, ze z Mala wszystko w porzadku, moja ma ok. 420g i ok. 29cm wiec rosnie jak trzeba ;)

Ciesze się, że wizyty ok :)

Akatsuki,

Oby wszystko szybko się wyjaśniło i inne mieszkanko znalazło :tak:

Lecę teraz do Tymona i Leny. Mam nadzieje, ze je wykapie i zaraz padną.

Miłego wieczoru wam życzę i ogólnie całego weekendu bo jutro znów u rodziców, a wieczorem z dzieciakami wiec nie wiem czy będzie jak zajrzeć tym bardziej, że w końcu zakupy i pakowanie na wczasy czas zacząć ogarniać :)
Do napisania!!:*

Akatsuki współczuje za za pech,co za ludzie ! masakra jakaś,a wpłaciliście już jakąś zaliczkę?

Zaglądnełam na wątek z listą i musze powiedzieć że dziewczynki gonią chłopców :) wojny nie będzie ;) hahaha

U mnie dziś była położna na 1 wizycie,fajna babka,rozgadana,wesoła,pogadała i o ciąży i o psiakach bo ma takie same jak ja :) posłuchaliśmy serduszka Bartusia,waliło jak szalone,powiedziała że bardzo silne jak na mój tydzień :) Była przy tym młodsza córcia i mąż,oczywiście zachwyceni :) Następna wizyta za tydzień w piątek

reklama
Odchodzę na jakiś czas z forum . Jestem po polowkowym maluszek ma bardzo poważna wadę serca nie wiadomo co będzie dalej w poniedziałek idę do szpitala. Życie straciło sens ! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, może kiedyś się jeszcze odezwę.

Do góry