reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Xmamuska trzymaj sie dzielnie kochana...
Wirginia... oby sie poukladalo wszystko co powoduje Twoje łzy...

Pozdrawiam wszystkich i czytam na bierzaco, ale nie zawsze mam czas odpisac... przepraszam...

Dzis mam polowkowe o 12stej.... dam znac popoludniu...

Milego dnia zycze, zdrowia i jak najmniej problemow...

Akatsuki - pełen szacun z tym szyciem i podziw! Ja to bym sobie rękę jedną z drugą z szyła ;) projektować projektuję ale za chiny nie obgonię maszyną... No cóż nue dane mi było ;)

Ja zniwu od świtu bez spania...w łóżku od północy a wstałam 4:30....ech...

To samo pomyślałam :) to znaczy guzik przyszyję ale jak mam zaszyć dziurę to już naprawdę duże to dla mnie wyzwanie, żeby to jakoś wyglądało :-p także podziwiam wszystkie szyjące i szydełkujące Mamy :)

Buba nie wiem jak Ty dajesz radę spać tyle godzin i normalnie potem funkcjonować bo ja dzisiaj w nocy (o 1) odbierałam Ukraińca z lotniska a o 5 musiałam wstać i przygotować śniadanie bratowej, którą z kolei trzeba było zawieźć na lotnisko na 6 i teraz siedzę nieprzytomna. Oczy mnie pieką, głowa mnie boli i ogólnie jestem rozbita.

xmamuska
współczuję Kochana bo sama niedawno przez to przeszłam :( Ściskam Cię bardzo mocno!!!!! Trzymaj się!!!!

wirginia cokolwiek się dzieje mam nadzieję, że się poukłada i będzie dobrze!!

dbdg gratuluję zdrowego maleństwa i cóż... rób to co uważasz, że będzie dla Ciebie i dziecka najlepsze!

Miłego piątku życzę wszystkim :)

oo tak kasik ma racje isla tez moze byc, jest taka nawilżająca

kasik a to roznie bywa, ale ostatnio nie bardzo, wczesniej nie bardzo wstawal,a jakis czas temu wstaje i zlazi z lozka i nawet dzisiaj mi spadl, oczywiscie tylko na dupe, a ja sie obudzilam jak juz byl na dole :p chociaz czasami da mi pospac do 6, a dzisiaj pobudka u niego bylo 3:59 ;) spoko, ale czasami tak jak dzisiaj posadzilam go na podlodze z zabawkami a sama kimam jeszcze troche jak oczywiscie mi pozwoli ;)

igem oooo witaj, wpadaj czesciej, gratuluje chlopca :)

kamilove a no bo my sie tak przejmujemy a czesto gesto te odzwyczajanie od smoka idzie łatwo i gładko ;) ja nie mam tego problemu, bo moj takiego swinstwa do buzi nie wezme haha

wirginia trzymaj sie kochana :) bedzie dobrze

Buba, maran trzymam &&&& za wizyty :)

Witajcie dziewczyny, ja dzisiaj troche egoistycznie. Nadrobilam was wszystkie ale nic nie pamietam co mialam pisac :/ Mam noc nie przespana, prawie cala przeryczalam :/ ahh wszystko sie piepszy :/ zycze wam udanego piatku i weekendu bo nie wiem za ile tutaj wejde :/
Co się dzieje...?

Dzis mam polowkowe o 12stej.... dam znac popoludniu...
Trzymam kciuki za wizytę :)

A my wczoraj byliśmy u znajomych, i posiedzieliśmy sobie do 21 i było jakoś tak super fajnie i przyjemnie ;)
Jeszcze wieczorem Polska wygrała z Rosją w siatkówce i jestem happy :)

Hej laski!
kasik, buba: nie jest latwo znaleść czas bo jak Lari widzi pudło kolorowych nici i filcu yo zaraz leci wlożyc w to raczki, ale czasem zapuszcze jej baje i jakos szybko pozszywam a czasem musze czekać na męża i szyje po nocach ... Zarzekalam się ze bede grała w wiedźmina a jak znajdę 20 min czasu dziennie to luksus...
Wirginia, co sie dzieje mala? Mam nadzieje że nie z tata coś?
U nas pogoda się zesrała i chyba będzie lało, więc może dzis daruje sobie spacer...Zawsze biore młoda na minumum godzinny spacer więc może jeden dzień przezyje.
Z powodu zmiany pogody młodzież pozwoliła mi spać do 9:00 : ) alez luksus dla ciężarnej :p czuje sie jak mlody bóg.
Młode nienarodzone natomiast dzisiaj od rana jest hyper i tak zaczelo kopać- chyba po raz pierwszy - że poczulam przez skórę. Nie mogę sie doczekac aż mój wróci z pracy żeby przywitał się z potomkiem : ) :tak:
Ja jestem jakaś smutna ostatnio, czuje się zaniedbana przez M ale prawda jest taka że ja sama też nie mam zbyt czasu dla niego bo non stop coś robię... Zaczęłam chodzić spać wcześniej i jakos zawsze smutno mi zasypiać w pustym łóżku ... Poza tym dochodzi to że praktycznie nie mamy życia seksualnego ...M tłumaczy ze on tak mam że jak jestem w ciazy to on całkiem traci zainteresowanie, zarzeka się ze to wcale nie tak że nie leci na mnie bo jestem tłustym waleniem, ale jakos nie jestem przekonana...:no::no:

Akat Twoje teksty powalają... hahaha Jak coś napiszesz to nie mogę przestać się śmiać :)

Wirginia będzie dobrze :tak:

xmamuska przykro mi z powodu babci. :-(

maran-atha &&&&&&&& :-)

Dziś mam zachciewajke na zupke pomidorową :) Po zakupach coś mnie brzuch boli. Jeszcze mężusiowi zachciewa się placka z jabłkami ehh.. ale co się nie robi dla ukochanego ;P

reklama
To samo pomyślałam :) to znaczy guzik przyszyję ale jak mam zaszyć dziurę to już naprawdę duże to dla mnie wyzwanie, żeby to jakoś wyglądało :-p także podziwiam wszystkie szyjące i szydełkujące Mamy :)

Buba nie wiem jak Ty dajesz radę spać tyle godzin i normalnie potem funkcjonować bo ja dzisiaj w nocy (o 1) odbierałam Ukraińca z lotniska a o 5 musiałam wstać i przygotować śniadanie bratowej, którą z kolei trzeba było zawieźć na lotnisko na 6 i teraz siedzę nieprzytomna. Oczy mnie pieką, głowa mnie boli i ogólnie jestem rozbita.

xmamuska
współczuję Kochana bo sama niedawno przez to przeszłam :( Ściskam Cię bardzo mocno!!!!! Trzymaj się!!!!

wirginia cokolwiek się dzieje mam nadzieję, że się poukłada i będzie dobrze!!

dbdg gratuluję zdrowego maleństwa i cóż... rób to co uważasz, że będzie dla Ciebie i dziecka najlepsze!

Miłego piątku życzę wszystkim :)

Kochana ja też nie wiem jak daje radę ;) nerw wydziela adrealinę bo ciągle coś no i adrealninka kopa daje ;)

Siedzę w Damianie i czekam na wizytę właśnie przyszła kobita w 30 tygodniu i rodzi, wody odeszły i ma skurcze....niezłe zamieszanie....

Do góry