reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Xmamuska trzymaj sie dzielnie kochana...
Wirginia... oby sie poukladalo wszystko co powoduje Twoje łzy...

Pozdrawiam wszystkich i czytam na bierzaco, ale nie zawsze mam czas odpisac... przepraszam...

Dzis mam polowkowe o 12stej.... dam znac popoludniu...

Milego dnia zycze, zdrowia i jak najmniej problemow...

Akatsuki - pełen szacun z tym szyciem i podziw! Ja to bym sobie rękę jedną z drugą z szyła ;) projektować projektuję ale za chiny nie obgonię maszyną... No cóż nue dane mi było ;)

Ja zniwu od świtu bez spania...w łóżku od północy a wstałam 4:30....ech...

To samo pomyślałam :) to znaczy guzik przyszyję ale jak mam zaszyć dziurę to już naprawdę duże to dla mnie wyzwanie, żeby to jakoś wyglądało :-p także podziwiam wszystkie szyjące i szydełkujące Mamy :)

Buba nie wiem jak Ty dajesz radę spać tyle godzin i normalnie potem funkcjonować bo ja dzisiaj w nocy (o 1) odbierałam Ukraińca z lotniska a o 5 musiałam wstać i przygotować śniadanie bratowej, którą z kolei trzeba było zawieźć na lotnisko na 6 i teraz siedzę nieprzytomna. Oczy mnie pieką, głowa mnie boli i ogólnie jestem rozbita.

xmamuska
współczuję Kochana bo sama niedawno przez to przeszłam :( Ściskam Cię bardzo mocno!!!!! Trzymaj się!!!!

wirginia cokolwiek się dzieje mam nadzieję, że się poukłada i będzie dobrze!!

dbdg gratuluję zdrowego maleństwa i cóż... rób to co uważasz, że będzie dla Ciebie i dziecka najlepsze!

Miłego piątku życzę wszystkim :)

oo tak kasik ma racje isla tez moze byc, jest taka nawilżająca

kasik a to roznie bywa, ale ostatnio nie bardzo, wczesniej nie bardzo wstawal,a jakis czas temu wstaje i zlazi z lozka i nawet dzisiaj mi spadl, oczywiscie tylko na dupe, a ja sie obudzilam jak juz byl na dole :p chociaz czasami da mi pospac do 6, a dzisiaj pobudka u niego bylo 3:59 ;) spoko, ale czasami tak jak dzisiaj posadzilam go na podlodze z zabawkami a sama kimam jeszcze troche jak oczywiscie mi pozwoli ;)

igem oooo witaj, wpadaj czesciej, gratuluje chlopca :)

kamilove a no bo my sie tak przejmujemy a czesto gesto te odzwyczajanie od smoka idzie łatwo i gładko ;) ja nie mam tego problemu, bo moj takiego swinstwa do buzi nie wezme haha

wirginia trzymaj sie kochana :) bedzie dobrze

Buba, maran trzymam &&&& za wizyty :)

Witajcie dziewczyny, ja dzisiaj troche egoistycznie. Nadrobilam was wszystkie ale nic nie pamietam co mialam pisac :/ Mam noc nie przespana, prawie cala przeryczalam :/ ahh wszystko sie piepszy :/ zycze wam udanego piatku i weekendu bo nie wiem za ile tutaj wejde :/
Co się dzieje...?

Dzis mam polowkowe o 12stej.... dam znac popoludniu...
Trzymam kciuki za wizytę :)

A my wczoraj byliśmy u znajomych, i posiedzieliśmy sobie do 21 i było jakoś tak super fajnie i przyjemnie ;)
Jeszcze wieczorem Polska wygrała z Rosją w siatkówce i jestem happy :)

Hej laski!
kasik, buba: nie jest latwo znaleść czas bo jak Lari widzi pudło kolorowych nici i filcu yo zaraz leci wlożyc w to raczki, ale czasem zapuszcze jej baje i jakos szybko pozszywam a czasem musze czekać na męża i szyje po nocach ... Zarzekalam się ze bede grała w wiedźmina a jak znajdę 20 min czasu dziennie to luksus...
Wirginia, co sie dzieje mala? Mam nadzieje że nie z tata coś?
U nas pogoda się zesrała i chyba będzie lało, więc może dzis daruje sobie spacer...Zawsze biore młoda na minumum godzinny spacer więc może jeden dzień przezyje.
Z powodu zmiany pogody młodzież pozwoliła mi spać do 9:00 : ) alez luksus dla ciężarnej :p czuje sie jak mlody bóg.
Młode nienarodzone natomiast dzisiaj od rana jest hyper i tak zaczelo kopać- chyba po raz pierwszy - że poczulam przez skórę. Nie mogę sie doczekac aż mój wróci z pracy żeby przywitał się z potomkiem : ) :tak:
Ja jestem jakaś smutna ostatnio, czuje się zaniedbana przez M ale prawda jest taka że ja sama też nie mam zbyt czasu dla niego bo non stop coś robię... Zaczęłam chodzić spać wcześniej i jakos zawsze smutno mi zasypiać w pustym łóżku ... Poza tym dochodzi to że praktycznie nie mamy życia seksualnego ...M tłumaczy ze on tak mam że jak jestem w ciazy to on całkiem traci zainteresowanie, zarzeka się ze to wcale nie tak że nie leci na mnie bo jestem tłustym waleniem, ale jakos nie jestem przekonana...:no::no:

Akat Twoje teksty powalają... hahaha Jak coś napiszesz to nie mogę przestać się śmiać :)

Wirginia będzie dobrze :tak:

xmamuska przykro mi z powodu babci. :-(

maran-atha &&&&&&&& :-)

Dziś mam zachciewajke na zupke pomidorową :) Po zakupach coś mnie brzuch boli. Jeszcze mężusiowi zachciewa się placka z jabłkami ehh.. ale co się nie robi dla ukochanego ;P

reklama
To samo pomyślałam :) to znaczy guzik przyszyję ale jak mam zaszyć dziurę to już naprawdę duże to dla mnie wyzwanie, żeby to jakoś wyglądało :-p także podziwiam wszystkie szyjące i szydełkujące Mamy :)

Buba nie wiem jak Ty dajesz radę spać tyle godzin i normalnie potem funkcjonować bo ja dzisiaj w nocy (o 1) odbierałam Ukraińca z lotniska a o 5 musiałam wstać i przygotować śniadanie bratowej, którą z kolei trzeba było zawieźć na lotnisko na 6 i teraz siedzę nieprzytomna. Oczy mnie pieką, głowa mnie boli i ogólnie jestem rozbita.

xmamuska
współczuję Kochana bo sama niedawno przez to przeszłam :( Ściskam Cię bardzo mocno!!!!! Trzymaj się!!!!

wirginia cokolwiek się dzieje mam nadzieję, że się poukłada i będzie dobrze!!

dbdg gratuluję zdrowego maleństwa i cóż... rób to co uważasz, że będzie dla Ciebie i dziecka najlepsze!

Miłego piątku życzę wszystkim :)

Kochana ja też nie wiem jak daje radę ;) nerw wydziela adrealinę bo ciągle coś no i adrealninka kopa daje ;)

Siedzę w Damianie i czekam na wizytę właśnie przyszła kobita w 30 tygodniu i rodzi, wody odeszły i ma skurcze....niezłe zamieszanie....

Do góry