reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
hej
ja od wczoraj ciągle w biegu,
wczoraj w przedszkolu mieliśmy dzień mamy i taty,
dzieci występowały później poczęstunek, dzisiaj kilka załatwień miałam
i własnie myślę co jutro ugotowac na obiad

kamilove sliczny ten wózek, bardzo ładny kolor, tylko trochę babka dziwna, ze inny kolor podała,
a nie było zdjęć na aukcji??

paulka jak plamy są stare to mogą się nie doprać

Kate,

No właśnie zdjęcia były. To je wam wstawialam w wątku o wózkach. Dlatego sama nie wiedziałam co myśleć jak mama powiedziała, że wózek granatowy , ale doszłam do wniosku ze chyba babce się nie chciało zdjęć robić i zwinela jakieś z netu. Nie wiem sama, ale no tak to wygląda.

Odważna babka,bo dała zdjęcia innej rzeczy niż sprzedawała a to jest zabronione,ale wg mnie ładniejszy jest ten który ci wysłała

Kate,

Ja oczywiście tylko tak się domyślam i nikogo nie oskarzam bo pewności nie mam. Nowym użytkownikiem nie była bo grubo ponad 500 komentarzy miała. Same pozytywy. Może tak jak dziewczyny na staraczkach pisały miała więcej tych wózków i nie ten mi wysłała? Nie mam pojęcia.
W każdym razie tam był dwukolorowy, a tu wysłała ten w kwiaty. Dla mnie najważniejsze, że jest nie rozwalony. Ale nie powiem w pierwszym momencie poczułam się oszukana

Hej!
Wracam do żywych ;)
Najpierw Kraków, potem Podkarpacie i wesele, powrót do Warszawy i odwiedziny teściowej....sporo tego ;) Teściówka poleciała do Londynu o 18 i teraz mamy luz :)
Niestety Hanusia się nam rozchorowala. Jutro idziemy do lekarki. Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie.

Na weselu było bardzo fajnie. Poznałam koleżanki i kolegów mojego M. z podstawówki :D Dowiedziałam się, że wszytkie dziewczynki się w nim kochały, hehehe ;)
Ale największy szok przeżyłam jak zobaczyłam NOWORODKA! Pytam się tatusia ile ma to maleństwo a on dumny mówi: "o 18 skończyła tydzień" :O MASAKRA! ponad 200 osób na weselu, tysiące zarazków i wirusów, dzieci, krzyki, głośna muzyka, ostre światło...jak to na weselu. I w samym tego środku tygodniowy noworodek! Tak strasznie płakała ta dzidzia, że i ja się poryczałam :( ale to nie koniec! Okazało się później, że to dziecko siostry panny młodej. Ta kobieta jest ginekologiem i sama sobie podała oxytocyne żeby urodzić szybciej i być na ślubie i weselu siostry :O Wyobrażacie to sobie?!?! Ja do dziś jestem w szoku....

Kamilove, ale jaja z tym wózkiem! Dobrze, że Ci się podoba i jest w takim dobrym stanie bo jakby Ci przysłała jakiś kolor brzydki to byś miała kłopot! :/

Annie,
No to faktycznie babce normalnie pozostaje życzyć więcej rozsądku i te dwa wysoki zwalić najpierw na niepoczytalnosc ciążową, a potem na huśtawke emocjonalną po porodzie.

Co do wózka to nawet jakby kolor mi się nie podobał - w tym trochę mnie te kwiaty w oczy kłują ja raczej wole wózki bez wzorów) to jednak za te cenę to wszystko ma drugorzędne znacznie. Najważniejsze by był sprawny :) ale sytuacja nadal mnie zastanawia, cóż jak to mój Łukasz powiedział takie ryzyko kupowania w necie. Grunt, że ostatecznie pozytywnie się to skończyło.

Uciekam juz spać. Dobranoc

Aaaa nie odniose się bo nie nadrobie was teraz

Jestem przeszczesliwa!

Maleństwo zdrowiutkie, rozwija się idealnie, żadnych zastrzeżeń nie miał lekarz :-) moja szyjka też piękna więc wszystko cudownie :-D w dodatku na milion procent DZIEWCZYNKA!!! :-D :-D :-D jutro wstawię jakieś foto w odpowiednim dziale :-D

Tralalalalalllalala :-D

Cześć dziewczynki,
ledwo obgarniam się z remontem...i ledwo żyję bo kończymy jeszcze drugi dom ten na wsi...znowu wróciły bezsenne noce i mdłości...ale z nogą trochę lepiej chociaż :)

Jutro znowu rajdy po sklepach a w piątek wypad na wieś i zaraz długi weekend :) może na mazury popływać skoczymy...tylko co z pogodą jakieś wieści macie?

Widzę że temat prania wyprawki...sen z powiek mi spędza w tym remoncie ;) ale cóż ogarnąć trzeba będzie....ja planuję wcześniej i w worki próżniowe popakuję a potem tylko prasowanko.

Akatsuki- fajowa ta bryka, rozumiem Cię że poczułaś się oszukana ja nie lubię takich akcji ale jak stan idealny to może faktycznie odpuścić...

Malinka- super wieści!!! Gratuluję kochana córy!!!

Annie- no to niezły rajdzik mieliście ;) fajnie że wszystko się udało. A pani z noworodkiem...no cóż...ja chyba 2 tygodnie po porodzie bym go raczej w pokoju z monitorem oddechu i nianią z podglądem zostawiła a nie na sali gdzie muza i full bodźców no a co do wywołania porodu by zdążyć na ślub, no cóż, bez komentarza....

Miłego dnia kochane! Jest 3:27.....masakra....

reklama
Ech, 5.40 a ja od blisko godziny przeglądam internet bo się wyspalam... :D Gdzie te czasy gnicia do 10... :D

Dzisiaj wizyta, nie mogę się doczekać. :)

Do góry