reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

To daje kobiecie spokój i wystawie pozytywa :) w końcu wózek w stanie świetnym, a tak naprawdę to jest najważniejsze akurat w tym przypadku :)

Bałam się bardzo, że wyślę mi jakiego szrocika.

reklama
Ja gdybym miała teraz wybór to też wzięła bym ciemniejsze kolory, bo z gondoli chyba sie nie ściąga materiał a jest trochę przybrudzony i bede musiała chyba odkurzaczem piorącym wyprać końcówką do tapicerek.

Kamilove ładnie wygląda ten wózek =) nawet ta opcja lepiej mi się podoba niż ta poprzednia =)
Oliwka tak jak dziewczyny piszą najlepiej płynem do naczyń =)
Moje gołąbka zaraz będą gotowe aż nie mogę się doczekać :D

O wlasnie mialam pisac i zapomnialam, tłuste plamy np z oliwki mozna sprobowac szarym mydlem lub plynem do naczyn, moja mama zawsze jednym z tych 2 plamy usuwa...

Maran-atha,
Ja sama jeszcze stanu nie ocenialam, ale wierzę mojej mamie.

O tu foto przesłane
uploadfromtaptalk1432738082696.jpguploadfromtaptalk1432738095893.jpgZobacz załącznik 691133Zobacz załącznik 691134

Załączniki

• uploadfromtaptalk1432738082696.jpg
    uploadfromtaptalk1432738082696.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 62
  • uploadfromtaptalk1432738095893.jpg
    uploadfromtaptalk1432738095893.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry