reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Niestety 8 par bodów nie doprało się z oliwki, moczyłam w odplamiaczu, prałam, teraz gotuje jak to nic nie pomoże to niestety czeka je kosz na śmieci... Tak to jest jak się pożycza ubrania nieodpowiedzialnej osobie... chyba że wy dziewczyny macie jakieś dobre sposoby na pozbycie się plam po oliwce i z tego co widzę są też niedoprane po kupkach :wściekła/y: Ale jestem wściekła :wściekła/y::angry:

reklama
Na oliwkę to spróbuj płyn do mycia naczyń :-) chociaż jak tyle razy próbowałaś to może się już nie udać; ale generalnie tłuste plamy to zawsze płynem do mycia naczyń :-)

maran łączę sie w bólu z tymi obiadkami :)

ja zamierzam szykowac pod koniec sierpnia, a torbe ostatnio tez spakowalam w 36 tyg i przelezala dlugo, bo urodzilam po terminie, wiecteraz troche opoznie chyba te pakowanie

paulka doris ma racje, prawdopodobnie juz po ptokach :p kupki w zwyklym proszku powinny zejsc, a odplamiaczem tym bardziej

Dotarł do moich rodziców wózek. Mama mówiła, że stan idealny. Spacerówki wogole nie odpakowane, jest dowód zakupu i śpiwory na zimę, ale nie zgadza się kolor. Na aukcji był różowo niebieski, a mam mówi, że jest granatowy w kolorowe kwiaty. Znalazłam taka wersje w internecie. I teraz się zastanawiam czy pisać do babki z pretensjami, czy może jednak dać spokój i cieszyć się, że wózek nowy udało mi się za pół darmo kupić?

Kurcze, aż mam ochotę jechać do rodziców i go obejrzeć, ale niestety zostaje z tym dużym samochodem, a raz jak próbowałam nim jechać to jakoś nie bardzo mi szlo. A do rodziców przez całe miasto musiałabym się przebić jeszcze z dzieckiem. Musze znaleźć w sobie cierpliwość i do weekendu wytrzymać.

kamilove a ładne te kwiaty z tym grantem? jesli tak to pal licho, wazne ze praktycznie nowy i tanio ;)

Ja torbę miałam spakowaną od 35tc bo wtedy zaczełąm jeździć dwa razy w tygodniu na ktg. W 36tc przydała się bo byłam 3 dni na obserwacji bo coś z ktg było nie tak ale po oct puścili mnie do domu, a w 38tc urodziłam :)

reklama
Do góry