reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Ojej, podziwiam Was za to prasowanie. Ja zawsze chciałam po praniu prasować na bieżąco ale nigdy czasu nie wystarczało i teraz po prostu składam i chowam do szafy a prasuję przed założeniem. Przynajmniej nie zarzucam już sobie, że mam stertę do prasowania a czasu brak :p

Czesc dziewczyny:)

Dreamgirl tekst Twojej corki niezle mnie ubawił :) no i gratuluje synka :)

Kamilove jak sie czujesz? Juz chorobsko przeszlo?

Malinka trzymam kciuki na wizyte :)

Julisia mi strasznie szybko czas leci, teraz nie pracuje, syn chodzi do zlobka a i tak mi sie wydaje, ze zawsze mam cos do zrobienia.

Co do prasowania to ja bardzo nie lubie tego robic, ale jeszcze pol roku temu prasowalam wszystko, az w koncu przestawalam nadazac nad tymi stertami i sie poddalam. Teraz prasuje tylko naprawde cos co wymaga wyprasowania i bardzo dobrze mi z tym :) i powiem szczerze, ze jakos nie widac, ze rzecz jest niewyprasowana.

Dzisiaj w planach mialam poplynac z siostra na Westerplatte, ale moja synek cos zaczal pokaslywac wiec z naszych planow nici :( ale chyba pojedziemy na Stare Miasto pospacerowac troche.

Miłego dnia :)

Doris ja również nie prasuje po praniu mi poprostu na to życia szkoda ;) Prasuje jak mamy założyć.

Właśnie dzwoniłam do położnej i umówiłam się na 1 wizytę w piątek.Czy wy też już powybierałyście położne ? dla mnie to nowość bo w poprzednich ciążach położna przychodziła dopiero po porodzie :)

Doris ja również nie prasuje po praniu mi poprostu na to życia szkoda ;) Prasuje jak mamy założyć.

Właśnie dzwoniłam do położnej i umówiłam się na 1 wizytę w piątek.Czy wy też już powybierałyście położne ? dla mnie to nowość bo w poprzednich ciążach położna przychodziła dopiero po porodzie :)

A to teraz położna przychodzi w czasie ciąży? Nic nie wiem na ten temat :-(

O o o dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam z tym problem :-) w niedzielę jak stałam i prasowałam pościel to nawrzucałam sobie, że na czas nie zawiozłam do magla :-p

a co do położnej to mi w tej przychodni co chodzę na NFZ powiedzieli, że od 28 tygodnia mam sobie wybrać.

A to teraz położna przychodzi w czasie ciąży? Nic nie wiem na ten temat :-(

No włąśnie ja się też niedawno dowiedziałąm o tym,od 21 tyg ciąży przysługuje nam na NFZ położna,przychodzi raz w tygodniu słucha się z nią serduszka groszka i oczywiście rozmawia na różne tematy związane z ciążą i porodem.Ja w zasadzie doświadczona w tym temacie długo sie zastanawiałąm czy na pewno chce aby przychodziła co tydzień i opowadała o czymś o czym wiem bardzo dużo,ale dowiedziałąm się że tą którą sobie wybiore teraz będzie przychodzić do mnie też po porodzie.Więc wziełam fajną babeczkę i oczywiście taką która pracuje w szpitalu :)

WItajcie dziewczyny :)
Dream tekst corki mistrzowski :D
Akatsuki zazdroszcze grila juz tak za mna chodzi a tu nie mam gdzie zrobic :(
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :)
Ja sie wczoraj wscieklam, mam zaplanowany wyjazd do Pl za dwa tygodnie no to specjalnie na ten tydzien w szkole egzaminy dali no grrr :/
I teraz nie wiadomo co bedzie :/
Zycze udanej srody :)

Julisia bo tak o jest, w domu zawsze jest co robic, a jeszcze jak sie w nim siedzi to sie bardiej brudzi i jeszcze widzisz wiekszy brud :p a przy dzieciach to w ogole niekoncząca sie robota, niestety taki nasz los :p a wy juz pierzecie ubranka dla maluszków? ja narazie nie mam na to czasu, bo moj synek pochlania go caly, ale zamierzam niedlugo puscic go do zlobka, wiec wtedy nadrobie zaległości

ja juz w porzedniej ciazy mialam taka polozna, ale przychodzila raz w miesiacu i tak sczezrez mowiac najlepsze bylo to ze posluchała tetna a reszta to takie tam sobie opowiesci jak na szkole rodzenia, no ale przynajmniej rozwieje wszytskie wątpliwości, ja do swojej musze zadzwonic, bo juz chyba pora , pozniej mialam z nia dobrze, bo po porodzie przyszla i zdjela mi szwy i nie musialam nigdzie latać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry