reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Madziula oni brzuch macaja i na tej podstawie wiedza jak dziecko ulozone czy glowkowo czy inaczej ;) nie robia innych badan... w 12 tc grupa krwi, morfologia hiv plus weneryczne rzezaczka i zotkaczka ospa rozyczka i chyba to tyle... nic innego nie robia... jak jest wizyta po 32 tc w szpitalu to tam lekarz ma takie male usg i robi je czasem by ocenic stan lozyska i sprawdzic czy serduszko bije ale to trwa doslownie minutke :) jak ciaza przebiega fizjologicznie to nie robia nic po za tym co Ci napisalam...

reklama
Maran-atha, a co z GBS ???potworna toxo??? Nie chciałabym tak prowadzić ciążę :-/ jakoś tak fajnie popatrzeć co mc na dzidzie :-) a co ja kobieta ma anemie w ciazy ???

Madziula jak ma anemie to każą brac zelazo i zlecaja diete... toxo nie robia zreszta nie robia wiekszosci tego co w PL zalecaja ;) ja tu 3 ciaze prowadze w pierwszej dodatkowo chodzilam prywatnie do gina a w 2 kolejnych tylko wg ich systemu...

A już za tydzień wreszcie idziemy podglądać groszka I zobaczyć co nam bocian przyniesie ; )))) chyba jestem ostatnia która nie zna płci :p

Chyba nie ostatnia, ja tez wciaz nie wiem a usg polowkowe dopiero 19-go czerwca :baffled:

Ruchow tez nie czuje zadnych i oczywiscie delikatnie zaczynam sie stresowac. W czwartek przychodzi polozna to mam nadzieje ze troche mnie uspokoi.

My caly dlugi weekend bylismy w Walii wiec mam sporo do nadrobienia.

Muszę Wam opisać śmieszną sytuację z dzisiaj. Czekamy na naszą wizytę u ginekologa, dzisiaj z moim M. i z córcią.
No i czekamy i zaraz mam wchodzić i mówię małej, że najpierw wejdę sama, bo może lekarz będzie chciał mnie zbadać na fotelu, i że potem ich zawołam. A moja mała na to:
- Mamo, a Ty się ogoliłaś w ogóle?????

Hehehehe jebłam!!!!!! Brechtaliśmy do rozpuku :D :D :D

reklama
dream Róża miażdży haha
kamila I jak Ci się Walia podobała? Gdzie byliście?
Madziula a co robi twój facet? Żołnierz? Policjant?
doris a gdzie wywialo Ukrainca? ;)
Ja się dziś tak najadłam na grillu że dopiero teraz zjem pierwszy posiłek po ;) Larinka została rozpieszczona aż zabawki mi się w pokoju nie mieszczą ;o
Robiłam sobie przygotowanie do jutrzejszego szycia a teraz chwila relaxu w wannie I nadrabiamy Gre o Tron choć serial zaczyna mi się nie podobać... Totalnie odbiegli od książek ...

Do góry