reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Akatsuki Ukrainiec tańczy aktualnie na turnieju w Blackpool :-) pisałam o tym dwa dni temu bo w kat. Rising Star zrobił super wynik :-))

reklama
dreamgirl no nie mogę Twoja córcia jest mistrzowska :-D haha rozładowąła chyba trochę napięcie przed wizytą :-)
maranatha no ja słyszałam o tym jak prowadza ciąże w UK (bo Ty chyba z UK tak?) i dla nas to jest neiwyobrażalne ale dlatego że mamy porównanie jak tu jest, dla kobiet w Anglii to normalne, tam jest troszkę bardziej lajtowe podejście do ciąży :-)

objadłam się dzisiaj tak że musiałam wciągać brzuch bo mi bolała skóra na brzuchu :-p a to wszystko przez dzień matki i spotkanie rodzinne ;-)
pół dnia spędziłam przy maszynie do szycia bo szyłam pościele dla mamy i właśnie skończyłam więc jestem zadowolona że się z tym dzisiaj uporałam ;-)

dobranoc dziewczynki ;-)

dream Róża miażdży haha
kamila I jak Ci się Walia podobała? Gdzie byliście?
Madziula a co robi twój facet? Żołnierz? Policjant?
doris a gdzie wywialo Ukrainca? ;)
Ja się dziś tak najadłam na grillu że dopiero teraz zjem pierwszy posiłek po ;) Larinka została rozpieszczona aż zabawki mi się w pokoju nie mieszczą ;o
Robiłam sobie przygotowanie do jutrzejszego szycia a teraz chwila relaxu w wannie I nadrabiamy Gre o Tron choć serial zaczyna mi się nie podobać... Totalnie odbiegli od książek ...

Polecam serial Wikingowie, jest chyba jeszcze lepszy od Walki o Tron.

Bylismy w Pd Walii, blisko miasteczka Cardigan. Bardzo fajnie bylo choc mogloby byc ciut cieplej i nie tak daleko (250mil ponad). W lipcu jedziemy na tydzien ale bardziej na Pn.

dreamgirl no nie mogę Twoja córcia jest mistrzowska :-D haha rozładowąła chyba trochę napięcie przed wizytą :-)
Żebyś wiedziała :)
Dzisiaj kolejny dzionek, w planie mam nadrobienie to czego nie zrobiłam w poniedziałek i wtorek, bo miałam zajętą głowę. Ale dzisiaj muszę już się spiąć bo mi rośnie warstwa spraw "to do". :)

Dzień dobry :-)

Ja dziś w planach mam leniwą środę. Wyjdę jedynie na troszkę z moją malą na spacer i odpoczywam :)

W piątek wracam za to do Tymona i Leny, ale pocieszam się, że tylko na 4dni i potem dwa tygodnie wolnego bo mamy wakacje. I jak wrócę to zostanie mi 19 już tylko miesiąc z nimi bo od sierpnia rodzice mają już zastępstwo, a od połowy lipca zaczynają urlop. Powiem wam, że bardzo się ciesze z takiego obrotu sprawy. Lato będę mogła poświęcić córce i wszystkiemu co lubię robić, a teraz nie było ma to czasu lub sił :) czyli pisanie i czytanie książek.

Miłej środy! Kciuki za wiytujące jak są jakieś ;)

Heeeeej :-)

Kamilove fajna taka leniwa środa :-) ja musze czekać do leniwej niedzieli :p

Dzisiaj mam polowkowe!! Ciekawa jestem co tam słychać i może zdjęcie buźki będę miała :-) w dodatku zapytam czy to możliwe żeby macica rosła bardziej na jedną stronę tak jak mi powiedzieli w szpitalu bo później już żaden ginekolog ze mną tego nie omówił.. A na necie kompletnie nic nie znalazłam na ten temat

A ja dzisiaj niestety nie wrócę do domu przed 20 :-( a juz mnie nie ma :-(

Trzymam kciuki za udane wizyty!!

Miłej środy! :-)

Cześć Wam!

powiedzcie mi jak to jest że niby mam wolne i nie chodze do pracy a i tak c ciągłym biegu na nic czasu nie mam ;) Plan na dzis - 2raporty do pracy przygotować, podjechac do biura ze zwolnieniem, małe zakupy ( w coccdrillo jest fjna promocja i muszę trochę letnij garderoby dla dziewczyn pokupywać), w studium kuchni jestem umówiona na przygotowanie projektu kuchni, odebrać dziewczyny z przedszkola, wiec pewnie jakiś spacer wpadnie lub jakieś inne dzieciowe atrakcje, a wieczorem wielka sterta prasowania czeka. ufff już się zmęczyłam ;)

A jak tam Wasze plany na dziś?

reklama
hejka.
Julisia ja wczoraj wziełam się za prasowanie i zostały mi tylko moje t-shirty do prasowania. Dziś rano zamoczyłam kolejna kupke ubrań dla dzidzi, mam nadzieję ze oliwka puści w odplamiaczu bo nie chce mi się w rekach zapierać.
Dziewczyny ja też sama cały tydzień siedzę, co prawda mój G nigdzie nie wyjechał ale pracuje od rana do późnej nocy, ehh szkoda mi go bo biedny jest nie wyspany i zmęczony.

Malinka trzymam kciuki za usg :)

Do góry