reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

colly, ja uwielbiam wszystkiego radzajów kopniaczki ;-) Mały kopie i to bardzo co prawda w nocy mnie nie budzi ale w dzień uwielbiam to uczucie ;-) Jak urodziłam Martynkę to strasznie mi brakowało tych kopniaczków ;-) Nie wiem czy Cię pocieszę ale póxniej będzie jeszcze bardziej extra ;-)

reniam20
w Warszawie szaro na szczęście nie pada !!!

szczęśliwa
, na której ścianie masz łożysko ???Musi ci dr zrobić USG i wtedy się dowiesz na której ściance masz łożysko!!

dbdg,
ja pewnie poszłabym teraz i po porodze ;-) Jak będziesz karmić piersią to pewnie włosy Ci dość mocno polecą i będzie musiała skrócić :-/

Mrówkaaa,
juz to widzę jak D poddaje się do dymisji :-D jakoś to nie wierzę ;-)

Doriss
, co za pani dr :-/ Mnie za to boli od kości ogonowej i mój dr. zbadał mnie i powiedział, że to wina kręgosłupa :-/

Akatsuki,
ale ślicznie wygląda ten torcik - pycha ;-) Wszystkiego najlepszego dla Lari :)

Sysia
, też zjadłabym botwinkę tylko co z tego jak moja mała nie zje :(

A ja dzisiaj sama :( Andrzej ma 28h służbę i wraca dopiero jutro o 10 :(

reklama
Madziula - moja akkurat lubi ale czasem mamy na obiad cos na ostro lub cos czego ona nie je to jej robie np zupke jakas bo to chwila dla dzieciaczka zrobic czy nalesnika jej robie albo ziemniaka i rybke :)

Dbdg - ja teraz jak w pl bylam podcielam z 10 cm i mocno wycieniowalam bo juz za dlugie byly , pojde jeszcze raz przed porodem . Dzis tez pofarbowalam sobie i spokoj na 2 miesiace mam :)

Ostatnia edycja:
Sysia, Martynka raczej jest bardzo wybredna i jej dogodzić to jakaś istna masakra :eek: Najchętniej jadłaby makaron ewentualnie rosół :rofl2: Naleśnika nie ruszy palcem :baffled: Zrobiłam spaghetti carbonara ;-)

AKatsuki tort mistrzostwo, napewno Lari bedzie sie zajadać :)

Mam troche podobnie co do kopniakow, oczywiscie narazie jest ok, ale nie sa dla mnie jakims cudownym przezyciem, na pozniejszym etapie w ogole sa bolesne

dziewczynki kusicie tym jedzonkiem, a ja zjadam same resztki z lodówki :p

dolga, to mi po porodzie brakowało tych kopniaczków w brzuszku :-D też chciałam pozjadać resztki z lodówki ale w końcu zrobiłam normalny obiadek :tak:

maran-atha, dla tych mocniejszych ruchów chciałabym być w trzeciej ciąży :-D

Madziula to chyba tez od temperamentu dziecka zalezy bo u mnie Ala byla najspokojniejsza i dalej jest spokojna, Maja wiecej szalala w brzuchu i teraz tez taka bardziej zywiolowa a 3 to juz w ogole ruchliwe ;) niespokojny duch :) ciekawe co to za gagatek bedzie ;)

maran-atha, myślisz, że to od temperamentu zależy ???o mamo zaczynam się martwić :laugh2: Martynka była bardzo energiczna w brzuszku i jak miała 5 mc wstała na nóżki, szybko chodziła i wszystko robiła bardzo szybko- więc teraz szykuje mi się kopia Martynki tylko z siusiakiem z przodu :-D

Ja dzisiaj na obiad sałatka i pierś z kury żeby było na szybko =)
I jak ruch zależą od temperamentu to coś czuję że ja będę miała zdemolowane mieszkanie:D

reklama
Do góry