Madziula 27
Moderatorka
colly, ja uwielbiam wszystkiego radzajów kopniaczki ;-) Mały kopie i to bardzo co prawda w nocy mnie nie budzi ale w dzień uwielbiam to uczucie ;-) Jak urodziłam Martynkę to strasznie mi brakowało tych kopniaczków ;-) Nie wiem czy Cię pocieszę ale póxniej będzie jeszcze bardziej extra ;-)
reniam20 w Warszawie szaro na szczęście nie pada !!!
szczęśliwa, na której ścianie masz łożysko ???Musi ci dr zrobić USG i wtedy się dowiesz na której ściance masz łożysko!!
dbdg, ja pewnie poszłabym teraz i po porodze ;-) Jak będziesz karmić piersią to pewnie włosy Ci dość mocno polecą i będzie musiała skrócić :-/
Mrówkaaa, juz to widzę jak D poddaje się do dymisji jakoś to nie wierzę ;-)
Doriss, co za pani dr :-/ Mnie za to boli od kości ogonowej i mój dr. zbadał mnie i powiedział, że to wina kręgosłupa :-/
Akatsuki, ale ślicznie wygląda ten torcik - pycha ;-) Wszystkiego najlepszego dla Lari
Sysia, też zjadłabym botwinkę tylko co z tego jak moja mała nie zje
A ja dzisiaj sama Andrzej ma 28h służbę i wraca dopiero jutro o 10
reniam20 w Warszawie szaro na szczęście nie pada !!!
szczęśliwa, na której ścianie masz łożysko ???Musi ci dr zrobić USG i wtedy się dowiesz na której ściance masz łożysko!!
dbdg, ja pewnie poszłabym teraz i po porodze ;-) Jak będziesz karmić piersią to pewnie włosy Ci dość mocno polecą i będzie musiała skrócić :-/
Mrówkaaa, juz to widzę jak D poddaje się do dymisji jakoś to nie wierzę ;-)
Doriss, co za pani dr :-/ Mnie za to boli od kości ogonowej i mój dr. zbadał mnie i powiedział, że to wina kręgosłupa :-/
Akatsuki, ale ślicznie wygląda ten torcik - pycha ;-) Wszystkiego najlepszego dla Lari
Sysia, też zjadłabym botwinkę tylko co z tego jak moja mała nie zje
A ja dzisiaj sama Andrzej ma 28h służbę i wraca dopiero jutro o 10