Hello,
zaliczyłam dzisiaj długi spacer z Martynką, odkąd ma kaloszki uwielbia skakać po kałużach
Karo88, odwiedzaj nas częściej ;-)
ladyk, madra ta Twoja koleżanka !!! Dobrze, że nie wyjechała bo różnie to bywa :-/
dbdg, fajnie,że będziesz miała synka :-) Strasznie smutne jest to co Cię spotkało
Prawdziwa świnia z niego!!! Akatsuki ciekawą propozycję Ci złozyła ;-)
Wirginia, och zjadłabym pierożki oj zjadłabym - tylko co z tego jak akurat tego to robić nie umiem :-( Dlaczego rezygnujesz z wakacji ??
Kamila, daj znać po dzisiejszej wizycie
Mam nadzieję, że głowa przestanie Cię boleć !!!
Krewetka, jak jest przyczyna tak wysokiego ciśnienia ???
xmamuska, kciuki za dzisiejszą wizytę
Daj koniecznie znać :*
dolga, mi się według kalendarz sprawdziło i chyba bedzie chłopiec ;-) ale nie celowaliśmy w owulację
i uważam, że planowanie to pic na wodę :-) moja przyjaciółka celowała w owulację dodatkowo chodziła na usg owulacyjne i była pewna, że jest chłopiec a urodziła się dziewczynka !! też nie wiem jak to zrobić, żeby nie dzwigać Martynki
szczególnie, że waży 12kg :-/
Malinka, witaj w domku
dreamgirl, zdolna bestia z Ciebie
Super!!
doris33, rokowania na sn nie są powalające :-/Chyba nie ma co ryzykować !!! Zadowolona jesteś z wizyty u dr.Gawlaka ??? Też nie lubię zostawać sama dlatego strasznie współczuję !!!
Akatsuki, mogłabyś przybić łapkę z moim A on też jest pedantem do kwadratu
ja taka nie jestem
kamilove, dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki oby szybko Wam odpuściło !!! Gratulacje zakupu wózka ;-) Pochwal się wózeczkiem !!!
Kate.., w Warszawie też zimno i rano padało
Monix_86, witaj!!! każda ciąża jest inna!!! Pewnie niebawem poczuje ruchy i na pewno wszystko jest ok ja poczułam pierwsze ruchy w 17t 5d ;-) Jak Cię coś niepokoi pójdź dla pewności do gina!!
marta123m, helllo
Powodzenia na wizycie!!
Później doczytam resztę teraz lecę smażyć naleśniki ;-)