reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kate,

Nowy chodzi po 2300zl

No to ja jestem w stanie dać za używany tak maks do 1700-1800zl(jak w naprawdę ładnym stanie)
I niech to będzie sama spacerówka najlepiej bo gondoli nie potrzebuje :)

reklama
Ja miałam Xlandery xa i byłam bardzo zadowolona :) jego główną wadą była nieodwracana spacerówka.

Ale za to murą jeżdżę z Tymonem i jest to wózek genialny wiec zgadzam się z Kate. Chociaż nie wiem jak wygląda gondola bo nie miałam okazji jej widzieć.

Ja miałam Xlandery xa i byłam bardzo zadowolona :) jego główną wadą była nieodwracana spacerówka.

Ale za to murą jeżdżę z Tymonem i jest to wózek genialny wiec zgadzam się z Kate. Chociaż nie wiem jak wygląda gondola bo nie miałam okazji jej widzieć.

male.jpg Mam nadzieje, ze cos widac :)

Załączniki

• male.jpg
    male.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 56
Hej Dziewczyny, Mam termin na połowę października. To moja 4 ciąża. Mam dwie córki (7 i 4 lata), jedną ciążę poroniłam 1,5 roku temu. Zaraz zaczyna mi się 18 tydzień. Pytanie: Czujecie już ruchy dzidziusiów? W którym tygodniu poczułyście ? Lekarz mi mówił, że co kolejna ciąża to powinnam czuć coraz szybciej a ja jakoś nie specjalnie :( trochę się martwię.
Witaj

Ostatnia edycja:
Hello,

zaliczyłam dzisiaj długi spacer z Martynką, odkąd ma kaloszki uwielbia skakać po kałużach :-D

Karo88,
odwiedzaj nas częściej ;-)

ladyk
, madra ta Twoja koleżanka !!! Dobrze, że nie wyjechała bo różnie to bywa :-/

dbdg,
fajnie,że będziesz miała synka :-) Strasznie smutne jest to co Cię spotkało :( Prawdziwa świnia z niego!!! Akatsuki ciekawą propozycję Ci złozyła ;-)

Wirginia,
och zjadłabym pierożki oj zjadłabym - tylko co z tego jak akurat tego to robić nie umiem :-( Dlaczego rezygnujesz z wakacji ??

Kamila,
daj znać po dzisiejszej wizycie :) Mam nadzieję, że głowa przestanie Cię boleć !!!

Krewetka,
jak jest przyczyna tak wysokiego ciśnienia ???

xmamuska,
kciuki za dzisiejszą wizytę :) Daj koniecznie znać :*

dolga
, mi się według kalendarz sprawdziło i chyba bedzie chłopiec ;-) ale nie celowaliśmy w owulację ;)i uważam, że planowanie to pic na wodę :-) moja przyjaciółka celowała w owulację dodatkowo chodziła na usg owulacyjne i była pewna, że jest chłopiec a urodziła się dziewczynka !! też nie wiem jak to zrobić, żeby nie dzwigać Martynki :( szczególnie, że waży 12kg :-/

Malinka,
witaj w domku :)

dreamgirl,
zdolna bestia z Ciebie :) Super!!

doris33,
rokowania na sn nie są powalające :-/Chyba nie ma co ryzykować !!! Zadowolona jesteś z wizyty u dr.Gawlaka ??? Też nie lubię zostawać sama dlatego strasznie współczuję !!!

Akatsuki,
mogłabyś przybić łapkę z moim A on też jest pedantem do kwadratu :-D ja taka nie jestem :)

kamilove,
dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki oby szybko Wam odpuściło !!! Gratulacje zakupu wózka ;-) Pochwal się wózeczkiem !!!

Kate.., w Warszawie też zimno i rano padało :(

Monix_86,
witaj!!! każda ciąża jest inna!!! Pewnie niebawem poczuje ruchy i na pewno wszystko jest ok ja poczułam pierwsze ruchy w 17t 5d ;-) Jak Cię coś niepokoi pójdź dla pewności do gina!!

marta123m,
helllo :) Powodzenia na wizycie!!

Później doczytam resztę teraz lecę smażyć naleśniki ;-)

Co do wozkow to ja mam trzech dystrybutoow: Coletto, bebetto i adbor :) i napewno wezme ktorys z tych tylko, ze bede je porownywac jak bede w Pl to wtedy zdecuduje na 100% ale raczej padnie na adbor arte :)
Madziula juz pisalam jakis czas temu, ze rezygnuje z tego powodu, ze strach przed samolotami mnie paralizuje i boje sie zaryzykowac zeby nie odbilo sie to na dziecku a po drugie mam problemy z omdleniami jak jest za cieplo a jak wiadomo to Portugalii i cieplo, wiec po co placic za wakacje ktore bym spedzila w klimatyzowanym pokoju

ja dzisiaj umieram bola mnie plecy jak diabli :/ wykonczy mnie ten kregoslup :(

ja wózek już mam - Phil&Teds eXplorer :)
jaki mam dzisiaj dzien, no chyba oszaleję ;[ córka nie może wyhodować tych trójek i gryzie wszystko z przerwami na płacz... Ja mam akurat złość dzisiaj a na dodatek mąż zadzwonił że będzie z pracy później bo jego szef coś spierdzielił i muszą dzis wysłać szczepionkę do oczyszczenia bo im komórki poumieraja do jutra ... :/

dolg nosz kurde chciałabym pogrywać ale przy dziecku slabo a jak mąż przychodzi do domu to sam siada na PS ;[ ale mam taki dzień że zaraz młoda przed bajka posadzę i włączam Wiedźmaka...

reklama
Hello,

doris33, rokowania na sn nie są powalające :-/Chyba nie ma co ryzykować !!! Zadowolona jesteś z wizyty u dr.Gawlaka ??? Też nie lubię zostawać sama dlatego strasznie współczuję !!!

Wiesz co, no generalnie to jestem zadowolona chociaż nic ta wizyta nowego nie wniosła. No może poza tym, że raczej przestaję myśleć o porodzie sn i zaczynam oswajać się z myślą o cc :-( oczywiście wszystko mi już dokucza, serce mi niemiarowo bije (w drugiej ciąży też miałam arytmię) i na pewno zejdę podczas tego cc... chyba czas odwiedzić psychiatrę!

swoją drogą czy któraś w Was ma problemy z sercem/arytmią?

Do góry