reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Jejku dziewczyny Wy już za wózkami się rozglądacie a ja Wam powiem, że nie mam w ogóle do tego głowy. Co więcej jak piszecie nazwy modeli to ja nawet nie mam pojęcia jak te wózki wyglądają :szok: taki tłumok ze mnie. Przy dziewczynkach to jakoś tak sprawnie poszło. Zuzi wybrałam wózek chyba na pierwszej wizycie w sklepie (swoją drogą był drogi i beznadziejny). Za drugim razem głęboki wózek sprezentowała mi mamusia a spacerówkę miałam fajną po Zuzi. A teraz chyba zaczekam do sierpnia. Od samego myślenia o wózku i tych wszystkich innych potrzebnych rzeczach to już mnie głowa boli...

xmamuska trzymam kciuki za wizytę i potwierdzenie chłopaka; moja Zuzia też jest w czwartej klasie ale ja o jej świadectwie nie chcę nawet myśleć bo wystarczy, że wchodzę na podgląd dziennika i widzę, że są nowe oceny to już mnie brzuch boli. To jest bardzo mądra dziewczynka ale niestety jeszcze bardziej l e n i w a!

i w ogóle to jeszcze coś chciałam napisać ale już nie wiem co :baffled:

Ach wiem! witam nowe mamusie :-)))

Ja mam jutro połówkowe i też już się stresuję (czy synek zdrowy) :-(

Ostatnia edycja:
doris bo to często idzie w parze, że zdolne dzieci są leniwe,
mam tez taki przypadek w domu, najstarszy syn,
a co do wózków to pojedynczy wózek uwielbiam maxi cosi mure,

witam nowe mamusie

kate maxi cosi mura po prostu czy jeszcze z jakimś numerkiem? bo wygooglowałam i mi się różne wyświetlają

rozumiem, chociaż mi się wyświetlają i tu i tu po 4 koła

no nieważne, przynajmniej wiem od czego zacząć rozważania :-)

Witam nowe mamusie, gratulacje :)

Xmamuska i jak?? Są klejnoty?

Kate w sprawie wózków ja Twoje słowa traktuje jak świętość. A lepej mura czy xlander x-move?

Ps. Ja też ostatni tydzień piątego miesiąca :D

colly wg mnie mura, znam 2 osoby , które kupiły cały nowy zestaw xlander
za pół roku sprzedały i kupiły sama spacerówkę używaną mure

Czesc :)
ja byalm na zakupach, kupilam tez troche kwiatow na balkon, wiec jak tylko troche odsapne to biore sie za sadzenie :)
Czy Wy tez tak sie szybko meczycie??? Kurcze czasami czuje sie strasznie slaba. Jak szlam do sklepu w jedna strone ok 1 km to tak sie zmeczylam jakbym conajmniej maraton przebiegla...

Udało mi się wylicytowac miesięczny wózek za 600zl!!!! :)
Pierwszy raz wygrałam jakąś aukcje

gratulacje !

Cześć dziewczyny,

Siedzę w pracy i tak strasznie chce mi się spać. Ogólne boli mnie sporo brzuch. Czy wasze brzuchy są twarde? Czy takie mięciutkie? Bo ja mam wrażenie że jest taki napięty ciągle.

Ja tez czesto mam wrazenie, ze jest twardy.

6 miesiąc - 23-27 tydzień,

wow, za tydzien zaczynam 6 miesiac!

witam nowe mamusie

Ja mam Maxi Cosi Mura - jestem z niego bardzo zadowolona.

kate maxi cosi mura po prostu czy jeszcze z jakimś numerkiem? bo wygooglowałam i mi się różne wyświetlają

Doris ja mam Maxi Cosi Mura 4 dokladnie taki, tylko inny kolor https://www.youtube.com/watch?v=BVlzLLI9m7k. Wozek bardzo dobrze nam sie sprawowal, teraz przy drugim synku z przyjemnoscia bede z niego korzystala :)

aha teraz zobaczylam, ze najnowsze modele troszeczke sie roznia od tego mojego (ja kupowalam w 2012 roku) np ma wieksza bude, co chyba jest plusem, bo ja mam bardzo krotka bude

Witam nowe mamusie :)

Ladyk - jak wyszlo curry?

Ostatnia edycja:
reklama
Wy już 6 miesiąc a ja dalej w 4? Do kiedy trwa 4?

Dziś przypomniało mi się k wózku teutonia elegance. Podobał mi się biały ze skóry. A jaki mieciutki w prowadzeniu. Masakra. Tylko cena powala bo tutaj 5 tys.

Do góry