reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Właśnie śledzę czasami, ale w mojej okolicy rzadko coś takiego się pojawia (mam na myśli olx). Koleżanka z Krakowa może będzie chciała odprzedać na jesień właśnie to się może dogadamy ;-)

reklama
hej
dolga wiem co czujesz, ale powiem Ci ze kilka dni i będzie lepiej a za nastepne kilka będzie dobrze,
a te wszystkie naturalne planowania płci to jest wielki pic na wodę, rozmawiałam z ginem na ten temat,
sama tez to przerobiłam, dieta, planowanie, omijanie owu zakwaszanie i cała reszta a i tak chłop jest

dreagirl cudne, zazdroszczę umiejętności

xmamuska kciuki za wizytę

kamilove super, fajna cena wózka tym bardziej ze jest jak nowy

landyk a masz jakieś typy wózków na oku?

mrowka
jak moge zapytac do jakiej kwot szukasz wózka? moze
cos bede widziec

ale u nas zimni dzisiaj, pół nocy padało

Ale ze mnie kretynka! :( Głupia zadzwoniłam do niego, po sekundzie odłożył słuchawkę i napisał mi smsa, ze miałam mu dać spokój!
Czuje sie jakby ktos dał mi w ryj :(
Muszę sie wziąć w garsc, bo z tego juz nic nie bedzie. Chciałam sie zarejestrować do psychologa na NFZ to terminy na koniec sierpnia i znowu bede musiała płacić :/

daj mi jego adres, to pójdę i dam mu w łeb ...

Dbdg,

Jedyna dobra rada to faktycznie odciąć się od faceta. Na pewno jest to bardzo trudne, ale pomysl, że ogólnie wyjdzie Ci to n dobre bo próba układania sobie życia z kimś takim to dla mnie samobój... Trzymaj się dzielnie :*

Hej Dziewczyny, Mam termin na połowę października. To moja 4 ciąża. Mam dwie córki (7 i 4 lata), jedną ciążę poroniłam 1,5 roku temu. Zaraz zaczyna mi się 18 tydzień. Pytanie: Czujecie już ruchy dzidziusiów? W którym tygodniu poczułyście ? Lekarz mi mówił, że co kolejna ciąża to powinnam czuć coraz szybciej a ja jakoś nie specjalnie :( trochę się martwię.

Hej wszystkim :-) jestem tu nowa termin na 19 pazdziernik z OM a z USG 16pazdziernik, to moje pierwsze malenstwo dlatego moge zadawac duzo pytan :-) :-) bo jestem straszna panikara he.
U mnie jak u wiekszości tez bd synek :-) :-) same chłopy noo. Moj narzeczony śmieje sie ze na wojne sie ma i dlatego... czasami nie rozumie jego poczucia humoru he no ale coż :-) dziś wizyta u gin 19tc i mam nadzieje ze wszystko bd wporzadku bo coś ostatnio dokucza mi bol jajnika lewego a na dodatek dopadł mnie bol gardla i katar eh :-/ a jak tam wasze samopoczucie? Bo pogoda niestety nie poprawia nastroju... pozdrawiam wszystkie mamy :-) :-)

Udało mi się wylicytowac miesięczny wózek za 600zl!!!! :)
Pierwszy raz wygrałam jakąś aukcje

ale fajnie :tak:

Hej Dziewczyny, Mam termin na połowę października. To moja 4 ciąża. Mam dwie córki (7 i 4 lata), jedną ciążę poroniłam 1,5 roku temu. Zaraz zaczyna mi się 18 tydzień. Pytanie: Czujecie już ruchy dzidziusiów? W którym tygodniu poczułyście ? Lekarz mi mówił, że co kolejna ciąża to powinnam czuć coraz szybciej a ja jakoś nie specjalnie :( trochę się martwię.

ja jestem w 21tyg i nadal czuje tylko smyranie, w I ciazy w 21 tyg juz czulam wyraznie ruchy

reklama
Witam nowe mamusie :) fajnie, że do nas dolaczylyscie bo w grupie raźniej.

Monix,

To już też moja kolejna ciąża w dodatku bliźniacza. Jestem w 17t 3d i czuje lekkie smyranie nie są to jakieś silniejsze kopniaki :)

Do góry