reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Medluję sie po wizycie i.. z której strony by nie patrzeć to wszedzie jaja, nici z tych chinskich kalendarzy i z planowania plci okolo owulacji, czyli dołączam do grona mam lekko zawiedzionych, no ale cóż bedzie fajnie i chlopakami. A ogólnie dzidziuś wiercipieta, wiec za bardzo zdjec nie mam, wstawie pozniej na odpowiedni watek i opis.

szczesliwa no wlasnie my tam po ślubie nie mielismy zadneo kryzysu, wrecz odwrotnie u nas po slubie było tylko lepiej ;)
Gratulacje! Rodzeństwa jednopłciowe są moim zdaniem super :-)

reklama
Właśnie zajrzałam w naszą tabelkę i widzę,że nieźle się tam zaniebieszczyło ;-)

dreamgirl - możesz mi też chłopaka wpisać,jak będziesz miała czas :-)

Ale ze mnie kretynka! :( Głupia zadzwoniłam do niego, po sekundzie odłożył słuchawkę i napisał mi smsa, ze miałam mu dać spokój!
Czuje sie jakby ktos dał mi w ryj :(
Muszę sie wziąć w garsc, bo z tego juz nic nie bedzie. Chciałam sie zarejestrować do psychologa na NFZ to terminy na koniec sierpnia i znowu bede musiała płacić :/

Ale ze mnie kretynka! :( Głupia zadzwoniłam do niego, po sekundzie odłożył słuchawkę i napisał mi smsa, ze miałam mu dać spokój!
Czuje sie jakby ktos dał mi w ryj :(
Muszę sie wziąć w garsc, bo z tego juz nic nie bedzie. Chciałam sie zarejestrować do psychologa na NFZ to terminy na koniec sierpnia i znowu bede musiała płacić :/

Jeju dziewczyno jak mi ciebie szkoda !!! Przytulam wirtualnie,nie daj się temu draniowi,bardzo,ale bardzo mi przykro z tego powodu,ale BŁAGAM nie poniżaj się nie dzwoń,nie pisz do niego,ja wiem że pewnie szalejesz w głowie milion myśli,k=napewno go kochasz,ale musisz zrozumieć że to chora miłość.Trzymaj się bądz dzielna !!!

Aha! Może nie jest jakiś szalowy, ale super cena i tak naprawdę chce używać go tylko w wersji głębokiej, a potem na wiosnę kupić spacerówke baby jogger CT mini GT :)
W stosunku do jedo, który chcieliśmy kupić tylko w wersji głębokiej to zaoszczedzilam 1200zl i mam cały zestaw. Zobaczymy co się okaże jak dojdzie :)

reklama
Do góry