doris u mnie z tych grzecznych dzieci jest średniak, szczeście takie, że najmłodszy go uwielbia
patrzy w niego jak w obraz, chce robić wsyztsko to co on i tym sposobem dużo się przy nim wycisza ,
natiomiast namłodszy jest wulkanem, wsze dzie go pełno ale tak jak Twoje córeczki jest spontaniczny jak
się zacznie śmiac to cały dom z nim,
malkus moje dzieci duzo jexdziły we wózku, nawet teraz jeszcze jeżdżą, ja sobie nie wyobrażam bez wózka bliżniaczego,
ja miałam taki rok po roku, najbardziej polecam Phil&Teds , moją różne modekle dla dzieci z różnicą wieku, ja polecam używane
nowe są bardzo drogie
akatsuki super ze masz zwolnienie, teraz bedą same dobre wiadomości
landyk najważniejsze żeby dziecko było zdrowe w dniu szczepienia, nie miało kataru ani żadnych dolegliwości,
i żeby każdy domownik był zdrowy, MMr jest dosyć ciężką szczepionką ,
Blair tak dzisiaj matematyka była, jutro angielski,
ja też mam problemy z kręgosłupem rok temu miałam zabieg i Pani doktorźle mi sie wkuła
od tej pory często mnie boli
Aniatess gratuluję synka !!!
ja mam mieszane uczucia co do szczepionek, oczywiście nie mówie , ze jestem na wszyytskie na nie,
ale znam sobiście kilka silnych NOP po szczepieniach, 2 po MMr nie odwracalne, i teraz mój kuzyn zaszcepił córę na memingokoki i mała wyądowałą w szpitalu w krytycznym stanie, walczą o jej życie, jak ją szczepili to była zdrowa, akurat jest tym % u którego wystąpił silny Nop, oczywiście szanuję każdego decyzję czy ktoś szczepi na wszystko czy nie szczepi na nic
dokupiłam sobie dzisiaj do ogrodu jeszcze jedną Magnolię taką różową, i zamówiłam 17 Wierzb Japoński
na wjeździe do domu wsadzimy, M zamówił drewno zrobi dzieciom domek , co roku im coś dorabia na podwórku