reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Na pewno zaświeci! Nie ma innej opcji! [emoji274] [emoji5]
Piękna pogoda, my też urzędowaliśmy pół dnia na dworze.
Ja już odliczam dni do połówkowego. Idę 1.06., a na ostatni tydzień maja chcę się zapisać prywatnie na to usg do lekarza, który specjalizuje się w prowadzeniu ciąż mnogich. Będzie i 4d i płyta, a przede wszystkim co dwie pary oczu to nie jedna.
W czwartek idę z Mają na szczepienie MMR. Dotychczas Młoda dobrze znosiła szczepienia i nie miała jakiś wielkich odczynów poszczepiennych, ale tego szczepienia jakoś się obawiam...
też się bałam tego szczepienia...my mieliśmy je 26 marca i na pocieszenie powiem Ci,że chyba przeszła to najlepiej ze wszystkich szczepień dotychczas :-) powodzenia!

reklama
ladyk ja też mam polowkowe w dzień dziecka i już mnie nosi. Gabrys czy Milenka? Nie mam zielonego pojęcia. Jedyna poszlaka jaką mam to werdykt Chińczyków. Proszę państwa cóż za emocje!!
asika82 złożyliśmy oficjalne wypowiedzenie i mamy zrobić wyjazd do końca czerwca. Półki co szukamy ofert prywatnych bez opłat agencyjnych. Jak nas przycisnie to poszukamy przez agencję. Na razie nic ciekawego ale za tydzień są wybory więc liczę że po więcej ofert się pojawi. ..

doris u mnie z tych grzecznych dzieci jest średniak, szczeście takie, że najmłodszy go uwielbia
patrzy w niego jak w obraz, chce robić wsyztsko to co on i tym sposobem dużo się przy nim wycisza ,
natiomiast namłodszy jest wulkanem, wsze dzie go pełno ale tak jak Twoje córeczki jest spontaniczny jak
się zacznie śmiac to cały dom z nim,

malkus moje dzieci duzo jexdziły we wózku, nawet teraz jeszcze jeżdżą, ja sobie nie wyobrażam bez wózka bliżniaczego,
ja miałam taki rok po roku, najbardziej polecam Phil&Teds , moją różne modekle dla dzieci z różnicą wieku, ja polecam używane
nowe są bardzo drogie

akatsuki super ze masz zwolnienie, teraz bedą same dobre wiadomości

landyk najważniejsze żeby dziecko było zdrowe w dniu szczepienia, nie miało kataru ani żadnych dolegliwości,
i żeby każdy domownik był zdrowy, MMr jest dosyć ciężką szczepionką ,

Blair
tak dzisiaj matematyka była, jutro angielski,
ja też mam problemy z kręgosłupem rok temu miałam zabieg i Pani doktorźle mi sie wkuła
od tej pory często mnie boli

Aniatess
gratuluję synka !!!
ja mam mieszane uczucia co do szczepionek, oczywiście nie mówie , ze jestem na wszyytskie na nie,
ale znam sobiście kilka silnych NOP po szczepieniach, 2 po MMr nie odwracalne, i teraz mój kuzyn zaszcepił córę na memingokoki i mała wyądowałą w szpitalu w krytycznym stanie, walczą o jej życie, jak ją szczepili to była zdrowa, akurat jest tym % u którego wystąpił silny Nop, oczywiście szanuję każdego decyzję czy ktoś szczepi na wszystko czy nie szczepi na nic

dokupiłam sobie dzisiaj do ogrodu jeszcze jedną Magnolię taką różową, i zamówiłam 17 Wierzb Japoński
na wjeździe do domu wsadzimy, M zamówił drewno zrobi dzieciom domek , co roku im coś dorabia na podwórku

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kupiłam tą poduchę :) zajarana jestem chociaż nie było tego koloru co mi się najbardziej podobał. Kupowałam w smyku i płaciłam 170 a nie 130 :/ ale chciałam już teraz więc olałam cenę :p przy kasie pani zepsuła zamek od tego pokrowca, wymieniła na inny i dała rabat 10% na następne zakupy za to, że musieliśmy czekać więc jestem zadowolona :)

Dziewczyny,
któraś z Was pisała o sklepie New Look w UK i ubraniach ciążowych. Faktycznie na sklepie online jest duży wybór i fajne ceny. Mam pytanie do mam mieszkających w UK. Czy w sklepach stacjonarnych w Anglii też będzie taki wybór?
w czerwcu lecimy z moim M do Londynu na tydzień trochę poleniuchować a ja na shopping:) Staramy się tam być co roku bo to nasze ukochane miejsce.
Kupiłabym wtedy coś sobie w tym sklepie jeśli jest w czym wybrać.

A gdzie sie zatrzymujecie w Londynie?

uuuuffff.... zwolniona do 31 Lipca, potem wykorzystuje urlop i zaczynam macierzyński.... dzięki za kciuki dziewczyny :* może zaświeci dla mnie słońce teraz?

No i super :tak:

karo jak zapewne się domyslasz na stronie wybór o wiele większy bo nie ma ograniczeń typu magazyn ;) Najlepiej zaopatrzony w Londynie jest flag store w Westfield Gallery w White City. Ogólnie na zakupy obowiązkowo jechać do White City ;)

AKatsuki super wieści i teraz mieszkanko sobie jakies przytulne znajdziecie i bedzie juz tylko lepiej, a jak tam w pracy zareagowali na zwolnienie?

wirginia oj wspolczuje, oby zaraz przeszlo

U nas pogoda dzisiaj okropna, nie wiem jak ja wytrzymam z synkiem cały dzien w domu. Poprzednią całą ciążę i macierzyński siedziałyśmy z siostra, bo miałyśmy podobnie terminy, pozniej z dzieciakami i jakos nigdy sie nie nudziło, ale teraz ona poszla do pracy i teraz sama bede siedziec, wiec pogoda to dla mnie wybawienie na spacery, czy kogos odwiedziec, bo niestety mąż ciagle samochodem jezdzi i ja tylko wozek mam do dyspozycji, a tu leje, makasara

Witam!

U mnie nie leje ale siąpi trochę i jest bardzo ciepło przy tym, takie świeże powietrze.

Muszę kupić rower... wczoraj sobie pojeżdzilismy z dzieciakami i jest super... pozyczałam rower od mamy ale ona codziennie do pracy nim jeżdzi i nie chcę od niej być uzależniona.

Akatsuki a na prawdę myślisz,że po wyborach coś się zmieni albo tu w ojczyżnie albo tam u Was?????

Ktoś dzisiaj wizytuje...dobrze pamiętam??

Kate to piękny wjazd do domu Wam wyjdzie. Do mnie dzisiaj ma przyjechać facet od elewacji... nareszcie dom swój pomaluję bo na razie tylko siatką jest obłożony i przez to taki ciapaty, że aż wstyd kogoś zapraszać.

reklama
Hej dziewczyny powiedzcie mi z tymi poduszkami jak to jest,bo ja chciałąm kupuć takiego roga do karmienia,a wy chyba kupujecię tą dużą tak ? typową do spania ?

Do góry