Super wieści!!!!!!uuuuffff.... zwolniona do 31 Lipca, potem wykorzystuje urlop i zaczynam macierzyński.... dzięki za kciuki dziewczyny :* może zaświeci dla mnie słońce teraz?
Będzie dobrze szczepisz nfz- etowską czy kupujesz?Na pewno zaświeci! Nie ma innej opcji! [emoji274] [emoji5]
Piękna pogoda, my też urzędowaliśmy pół dnia na dworze.
Ja już odliczam dni do połówkowego. Idę 1.06., a na ostatni tydzień maja chcę się zapisać prywatnie na to usg do lekarza, który specjalizuje się w prowadzeniu ciąż mnogich. Będzie i 4d i płyta, a przede wszystkim co dwie pary oczu to nie jedna.
W czwartek idę z Mają na szczepienie MMR. Dotychczas Młoda dobrze znosiła szczepienia i nie miała jakiś wielkich odczynów poszczepiennych, ale tego szczepienia jakoś się obawiam...
ZA-JE-BIŚ-CIE!!!! Za dużo myślisz o złych przypadkach! Koniec z tym, teraz ochłoń i zacznij myśleć pozytywnie
Moja córcia miała je niedawno, jakiś miesiąc temu. Szczypało w dniu ukłucia, ale potem śladu nie było. I nie zachorowała na nic, więc może u Was będzie podobnie.
Ja też się pochwalę, bo zasadziłam sobie w doniczkach na balkonie kocimiętkę, żeby odstraszała komary latem i zaczęła mi kwitnąć! Normalnie wrzucam zdjęcie jednego kwiatka, na razie jest dość uboga, ale widzę jak rośnie w oczach w słoneczne dni.
Zobacz załącznik 686231
Śliczna. Uwielbiam! Ja mam zeszłoroczną, zimowała w donicy w garażu ale jeszcze nie kwitnie no i koty okoliczne na taras się schodzą