szczesliwa.4
Fanka BB :)
Daj znać jak bluzki. Widziałam je i tez się zastanawiałam nad kupnem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to mały facet od urodzenia trzeba temat wałkować na każdej płaszczyźnie. Kobietom nie trzeba powtarzać trzymam kciuki i nie martw się trochę dyscypliny i ogarnie tematBlair ekstra ciuchy, beda dobre na ciaze, choc nie wiem jak w tych czarnych ta gumka, czy nie bedzie ścisła, a mnie to wsyztsko ściska
Buba dałaś mi do myślenia, że dziewczynki szybciej rozumieja komende nie, bo siosttra ma coreczke taka jak moj synek i ona rozumie nie, a on juz niekoniecznie, tzn nie zawzsze haha pomyslalam ze on juz taki jest nieposluszny, albo poprostu jeszcze za wczesnie, ma jescze czas, zeby nauczyc sie co znaczy nie
Czadowe!!! Wow!!!Blair lookne czy u nas też będą
co do ciuchów ciążowych to ja mam mnóstwo z New Look bo tam w pierwszej ciąży pracowalam. muszę przyznać że jakość super i ceny lepsze niż w H&M a poza tym wybór o wiele większy )
dolga ja bardzo zadowolona jestem. myślałam że mi jakieś dziadostwo krzywe wyjdzie a mam bardzo naturalne delikatne cieniowanie tylko na foto ciężko uchwycić bo albo przejasnia albo zaciemnia. tu jeszczd jedno foto przy mniejszym oswietleniu. Robilam Garnier Wild Ombre (£6,40)
Hello Dziewczęta
Witam się (prawie) po weekendowo. Całe dnie spędzaliśmy poza domem wiec nie miałam czasu na forum...
Dziś mieliśmy najfajniejszy dzień. Byliśmy u przyjaciół pod Warszawą. Piękny dom z 20. lecia międzywojennego z ogromnym ogrodem...marzenie Było sporo dorosłych i kilkoro dzieci, śmiechy i radość. Przyjechali też nasi znajomi z 3. tygodniową córeczką Ritą! Taka maleńka!!!! 50cm Nie mogłam się napatrzeć! Hania mi się naglę olbrzymia wydała I pomyśleć, że już za parę miesięcy będziemy tuli takie maleństwa do piersi <3
Przez ostatni tydzień przytyłam kilogram :/ Fatalnie...
Blair, Colly też kochacie Harry'ego?
Mrówka na stronie lidla jest o tych artykułach - dla mamy i dziecka.