reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Dolga tez sie zastanawiałam nad tymi czarnymi, ale moze nie bedą mocno obcisłe, a jak bedą to zostaną na przyszły sezon

Szczęśliwa dobrze ze z Córka lepiej ;) u nas tez dzis ładnie było ;) z G nawet wyszliśmy na mały spacer ;)

Akatsuki bardzo fajnie wyszło Ci to ombre ;)

Colly no ba! Jako fanka HP nie mogłam nie zamówić! ;)

Szczęśliwa jeśli to do mnie to jasne dam znac, ale pewnie pod koniec tyg

Ale moje Dziecko dzis aktywne, ciagle sie wierci i w końcu kopie nie tylko na dole ale i wyżej ;) chyba sobie dzis dyskotekę tam zrobiło ;)

Hello Dziewczęta :)
Witam się (prawie) po weekendowo. Całe dnie spędzaliśmy poza domem wiec nie miałam czasu na forum...
Dziś mieliśmy najfajniejszy dzień. Byliśmy u przyjaciół pod Warszawą. Piękny dom z 20. lecia międzywojennego z ogromnym ogrodem...marzenie :) Było sporo dorosłych i kilkoro dzieci, śmiechy i radość. Przyjechali też nasi znajomi z 3. tygodniową córeczką Ritą! Taka maleńka!!!! 50cm :D Nie mogłam się napatrzeć! Hania mi się naglę olbrzymia wydała ;) I pomyśleć, że już za parę miesięcy będziemy tuli takie maleństwa do piersi <3

Przez ostatni tydzień przytyłam kilogram :/ Fatalnie...

Blair, Colly też kochacie Harry'ego? ;)

Ale mnie dzisiaj nosi... masakra.. Okna umyłam około 18. Kwiatami się zajęłam. Robię listę na obiady na cały tydzień, mam jakiś nadmiar energii. Chwilowy zapewne. Ale nie wiem w co mam ręce włożyć, a z drugiej strony nie chcę nie wiadomo czego robić, bo potem będę kapeć. I bądź tu kobieto w ciąży...

Blair ekstra ciuchy, beda dobre na ciaze, choc nie wiem jak w tych czarnych ta gumka, czy nie bedzie ścisła, a mnie to wsyztsko ściska :D

Buba dałaś mi do myślenia, że dziewczynki szybciej rozumieja komende nie, bo siosttra ma coreczke taka jak moj synek i ona rozumie nie, a on juz niekoniecznie, tzn nie zawzsze haha pomyslalam ze on juz taki jest nieposluszny, albo poprostu jeszcze za wczesnie, ma jescze czas, zeby nauczyc sie co znaczy nie
Kochana to mały facet od urodzenia trzeba temat wałkować na każdej płaszczyźnie. Kobietom nie trzeba powtarzać ;) trzymam kciuki i nie martw się trochę dyscypliny i ogarnie temat ;)
Blair lookne czy u nas też będą ;)
co do ciuchów ciążowych to ja mam mnóstwo z New Look bo tam w pierwszej ciąży pracowalam. muszę przyznać że jakość super i ceny lepsze niż w H&M a poza tym wybór o wiele większy ;))
dolga ja bardzo zadowolona jestem. myślałam że mi jakieś dziadostwo krzywe wyjdzie a mam bardzo naturalne delikatne cieniowanie tylko na foto ciężko uchwycić bo albo przejasnia albo zaciemnia. tu jeszczd jedno foto przy mniejszym oswietleniu. Robilam Garnier Wild Ombre (£6,40)
Czadowe!!! Wow!!!
Hello Dziewczęta :)
Witam się (prawie) po weekendowo. Całe dnie spędzaliśmy poza domem wiec nie miałam czasu na forum...
Dziś mieliśmy najfajniejszy dzień. Byliśmy u przyjaciół pod Warszawą. Piękny dom z 20. lecia międzywojennego z ogromnym ogrodem...marzenie :) Było sporo dorosłych i kilkoro dzieci, śmiechy i radość. Przyjechali też nasi znajomi z 3. tygodniową córeczką Ritą! Taka maleńka!!!! 50cm :D Nie mogłam się napatrzeć! Hania mi się naglę olbrzymia wydała ;) I pomyśleć, że już za parę miesięcy będziemy tuli takie maleństwa do piersi <3

Przez ostatni tydzień przytyłam kilogram :/ Fatalnie...

Blair, Colly też kochacie Harry'ego? ;)

Annie - super że weekendzik udany :) ja też uwielbiam takie rodzinne wypady pod miasto do tajemniczych ogrodów :) nie martw się wagą. Po porodxie dxidxia wyssie z Ciebie :) wiesz teraz możesz przybierać więcej a później np stanue Ci waga. Póki nie są ta zawyżone wartości głowa do góry. Masz przecudny brzuszek!

Witajcie dziwczyny, wybaczcie ale nie pamietam kompletnie co mam wam odpisac , bo nadrabialam troche wczoraj wieczorem ale nie mialam sily odpisac :/ do drugiej w nocy meczylam sie zeby zasnac tak strasznie bolala mnie glowa i jeszcze prawie caly weekend poza domem wyjatkowo :p

Cześć dziewczyny :) Jak po majówce?
Buba, ja się budowami w pracy zajmuję od podstaw po wykończenia, ale jakoś mi się to nie nudzi, ani mnie nie przeraża. Strasznie to lubię :)
Dzięki za info o ciuchach w lidlu- na pewno podjadę :) Na razie siostra mnie zaopatrzyła w kilka ciuszków, ale w większości są "nie moje" (mamy troszkę inne gusta) więc muszę kupić jakieś spodnie.

My na majówce za bardzo nie poszaleliśmy. Chcieliśmy pojechać na inscenizację bitwy gorlickiej, ale były taaakie korki, że nawet wyjazd z domu godzinę wcześniej nie pomógł. Z Gorlic do Sękowej wlekliśmy się 50 minut (5km!!) i dojechaliśmy na miejsce już w trakcie. Nawet nie parkowaliśmy bo nie było już sensu. Chyba organizator nie przewidział takiej ilości ludzi.
Za to zahaczyliśmy o zawody balonowe w Krośnie. Dość fajnie było.

Idę na śniadanko i jadę kupić jakieś kwiatki do doniczek na balkon.
Miłego dzionka :D

reklama
Cześć dziewczyny :) Wekendzik szybko zleciał i znów przed nami tydzień pracy No ale nic, niech ten czas leci, oby do października ;)

AnnieTess, tak, Harry mi się chyba nigdy nie znudzi :D

Blair muszę Ci podziękować za wspaniały sen. Jak się obudziłam to sama byłam zdziwiona co mi po głowie chodzi i skad mi się to wzięło :p śniło mi się że z koleżankami byłyśmy w jakimś dziwnym opuszczonym domu i miałyśmy coś tam znaleźć. Oczywiście było by nam ciężej gdyby nie to, że niałyśmy różdżki :D najbardziej przydały się zaklęcia: lumos, alohomora i accio ;)

Dziś o 19.30 mam wizytę. Nie mogę się doczekać :)

Do góry