sysia87ami2011
Fanka BB :)
Akutsaki u mojej corki pomoglo to ze kupilismy tablice kredowa z ikea i krede kredki pochowalam i sie idzwyczaila mazania po scianach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila 1982 to fakt w pl bardzo ciężko jest zdać prawko bo egzaminatorzy szukają powodów żeby oblać bo za taki egzamin mają więcej placone i jeszcze teraz nowa teoria jest dużo cięższa ja zdawałam teorie zaraz tydzień po tym jak weszła i było strasznie dużo nie ścisłości a pytali nawet o wymiary tablicy rejestracyjnej
Bas, sikorki są dwie Tośka jest czarna więc robi za tło więc ledwo ją widać
nie widzę Twojego suwaczka niestety.
Szczęśliwa, na kręgosłup i ból pleców to najlepszy masaż jest! Ja w tym celu chłopa wykorzystuję
Czy wam też tak strasznie cycki rosną jak mi? Biustonosze zakupiłam chyba w 8 tygodniu 2 rozmiary większe niż przed ciążą, a dziś stwierdziłam, że mi w nich zdecydowanie za ciasno...
głowa do góry mamuśka! Ja tez oblałam dwa razy, ale mam szofera co mnie wozi wiec nie ma tego zlego nastepnym razem!!
dziewczyny które maja dzieci help ...jak mam oduczyć tego małego szkodnika maziania po ścianach? jak się na 30k odwróce to ona leci maziac ściany, dzien w dzień je myje, niedługo farba zejdzie całkiem... Nawet klaps w tyłek nie pomaga
A musi byc hotel? My jak bywamy we Wroclawiu to zawsze wynajmujemy kawalerke w pelni wyposazona przez Hostel Cinema. Polecam.
W Polsce zdac prawko chyba wcale nie jest tak latwo i to czy umie sie jezdzic czy nie , nie ma chyba tak do konca znaczenia. Przynajmniej tak jeszcze nie dawno czytalam na internecie.
Ja zdawalam w Uk 4,5 roku temu i zdalam za pierwszym razem ale tylko dzieki temu ze mialam extra instruktora.