reklama
dodonka- u mnie w domu zawsze jest co robić/sprzątać, ale mnie z kolei siły witalne opuściły odkąd jestem w ciąży, a jeśli mam więcej sił to po 15 min. krzątania się zaczyna mnie pobolewać brzuch i muszę się położyć. A sikorka śliczna Lata?
Kamila- każdemu się zdarza... ważne że jesteś cała i zdrowa. A jeśli chodzi o AC to sprawdź w umowie czy nie stracisz dotychczasowych zniżek
U mnie Mati tak chorował, że mieliśmy 4-miesięczne opóźnienie w szczepieniach i w końcu dostałam ponaglenie z przychodni. Zadzwoniłam tam i babka mi powiedziała, że dobrze że nie przychodziłam z młodym do szczepienia, ale oni i tak muszą pismo wysłać...
No i muszę się pochwalić że moja córa zdała we wtorek egzamin na kartę pływacką . Jestem naprawdę z niej dumna ))
Dziewczyny dajcie znać czy widzicie suwaczkiem pod moim postem? Bo ja nie (((
Kamila- każdemu się zdarza... ważne że jesteś cała i zdrowa. A jeśli chodzi o AC to sprawdź w umowie czy nie stracisz dotychczasowych zniżek
U mnie Mati tak chorował, że mieliśmy 4-miesięczne opóźnienie w szczepieniach i w końcu dostałam ponaglenie z przychodni. Zadzwoniłam tam i babka mi powiedziała, że dobrze że nie przychodziłam z młodym do szczepienia, ale oni i tak muszą pismo wysłać...
No i muszę się pochwalić że moja córa zdała we wtorek egzamin na kartę pływacką . Jestem naprawdę z niej dumna ))
Ostatnia edycja:
szczesliwa.4
Fanka BB :)
W końcu chwila wolnego. Coś mi w plecy wlazlo i ledwo się ruszam.
Bas ja na tel jestem więc nie widzę suwaczkow
Mamuśka następnym razem pójdzie lepiej :-)
Bas ja na tel jestem więc nie widzę suwaczkow
Mamuśka następnym razem pójdzie lepiej :-)
Bas, sikorki są dwie Tośka jest czarna więc robi za tło więc ledwo ją widać
nie widzę Twojego suwaczka niestety.
Szczęśliwa, na kręgosłup i ból pleców to najlepszy masaż jest! Ja w tym celu chłopa wykorzystuję
Czy wam też tak strasznie cycki rosną jak mi? Biustonosze zakupiłam chyba w 8 tygodniu 2 rozmiary większe niż przed ciążą, a dziś stwierdziłam, że mi w nich zdecydowanie za ciasno...
Szczęśliwa, na kręgosłup i ból pleców to najlepszy masaż jest! Ja w tym celu chłopa wykorzystuję
Czy wam też tak strasznie cycki rosną jak mi? Biustonosze zakupiłam chyba w 8 tygodniu 2 rozmiary większe niż przed ciążą, a dziś stwierdziłam, że mi w nich zdecydowanie za ciasno...
malinka89
Bas, sikorki są dwie Tośka jest czarna więc robi za tło więc ledwo ją widać
Dodonka ja mam identycznie z cycorami! Kupowalam też jak ty w mniej więcej 8 tyg a ostatnio widzę że jest za mały.. Kupiłam niedawno kolejny i też tak średnio mi leży :-/
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
głowa do góry mamuśka! Ja tez oblałam dwa razy, ale mam szofera co mnie wozi wiec nie ma tego zlego nastepnym razem!!
dziewczyny które maja dzieci help ...jak mam oduczyć tego małego szkodnika maziania po ścianach? jak się na 30k odwróce to ona leci maziac ściany, dzien w dzień je myje, niedługo farba zejdzie całkiem... Nawet klaps w tyłek nie pomaga
dziewczyny które maja dzieci help ...jak mam oduczyć tego małego szkodnika maziania po ścianach? jak się na 30k odwróce to ona leci maziac ściany, dzien w dzień je myje, niedługo farba zejdzie całkiem... Nawet klaps w tyłek nie pomaga
ladyk24na7
Na dwa dni przepadłam i tyyyyle nadrabiania. Położę Małą spać i zasiądę do lapka, bo jestem ciekawa, co u Was dobrego słychać :-). U mnie kontrola ok. Teraz lekarz twierdzi, że moja szyjka ładna i długa grrr. Nie trafię za tym lekarzem. Kazał mi przyjmować żelazo, bo się zbliżam do dolnej granicy normy, a poza nią już anemia. Połówkowe mam 1.06. w Dzień Dziecka ;-). Odliczam dni!
kamila1982
Xmamuska grunt to się nie stresować, wtedy jakoś wszystko gładko idzie
Wirginia to trzymam kciuki żeby zaczęli od Twojej strony
Asika taki rodzaj pracy ,jak wszystko ,ma swoje plusy , ale ja jednak wolę wyjść z domu zrobić co mam zrobić i tyle.
Dziewczyny macie do polecenia jakiś hotel we Wrocławiu ?
A musi byc hotel? My jak bywamy we Wroclawiu to zawsze wynajmujemy kawalerke w pelni wyposazona przez Hostel Cinema. Polecam.
Guzik wielki 2 bąbelki !!!! Oblalam znów później podam szczegóły, jadę na szoping poprawić sobie humor
W Polsce zdac prawko chyba wcale nie jest tak latwo i to czy umie sie jezdzic czy nie , nie ma chyba tak do konca znaczenia. Przynajmniej tak jeszcze nie dawno czytalam na internecie.
Ja zdawalam w Uk 4,5 roku temu i zdalam za pierwszym razem ale tylko dzieki temu ze mialam extra instruktora.
xmamuska wielka szkoda no ale jest trochę tak że to zdawanie prawka to nei do końca jest sprawdzian kto umei jeździć ale szukanie błędów na siłę....neistety chyba każdy musi przez to przejść, jednemu się uda szybciej, drugiemu później.. :-)
Akatsuki no i fajnei ze z tatuażem jakoś się udało :-) z mazianiem po ścianach nie pomogę bo jeszcze moja tego nei przechodziła a ona się ogólni ewogóle nikogo nei słucha więc pewnei sama potrzebuję porad
dodonka mi troszkę piersi urosły ale na razie stopują ;-) pewnei jak mleko zacznie się zbierać to jeszcze podrosną...niektórym ponoć rosną całą ciąże i co 3 meisiące muszą zmeiniac biustonosze!
ladyk no to dobrze że szyjka się trzyma!
jutro mamy fajną akcję we wiosce, ostatnio zrobili nam taką przestrzeń dla dzieciaków: plac zabaw, boisko, miejsce na jakieś imprezy, pikniki i jutro jest akcja sadzenia drzewek i każde dziecko posadzi swoje drzewko-jarzębinę i to drzewko będzie podpisane a jak podrośnie to zamontowane będą kamienne tabliczki pamiątkowe do kogo należy drzewko i data
edit.
nei czaję o co chodzi ale ciągle mi się zmieniają czcionki w postach już któryś raz mam różne czcionki albo jakąś fikuśną ;-)
Akatsuki no i fajnei ze z tatuażem jakoś się udało :-) z mazianiem po ścianach nie pomogę bo jeszcze moja tego nei przechodziła a ona się ogólni ewogóle nikogo nei słucha więc pewnei sama potrzebuję porad
dodonka mi troszkę piersi urosły ale na razie stopują ;-) pewnei jak mleko zacznie się zbierać to jeszcze podrosną...niektórym ponoć rosną całą ciąże i co 3 meisiące muszą zmeiniac biustonosze!
ladyk no to dobrze że szyjka się trzyma!
jutro mamy fajną akcję we wiosce, ostatnio zrobili nam taką przestrzeń dla dzieciaków: plac zabaw, boisko, miejsce na jakieś imprezy, pikniki i jutro jest akcja sadzenia drzewek i każde dziecko posadzi swoje drzewko-jarzębinę i to drzewko będzie podpisane a jak podrośnie to zamontowane będą kamienne tabliczki pamiątkowe do kogo należy drzewko i data
edit.
nei czaję o co chodzi ale ciągle mi się zmieniają czcionki w postach już któryś raz mam różne czcionki albo jakąś fikuśną ;-)
reklama
Gratulacje dla córki! Ja też nie widzę suwaczka...No i muszę się pochwalić że moja córa zdała we wtorek egzamin na kartę pływacką . Jestem naprawdę z niej dumna ))
Moja córcia też mazała, regularne zwracanie uwagi, wytrwałość, zbieranie kredek itd. Nic innego. Klaps za wiele nie zdziała wg mnie. Aczkolwiek różne są dziecidziewczyny które maja dzieci help ...jak mam oduczyć tego małego szkodnika maziania po ścianach? jak się na 30k odwróce to ona leci maziac ściany, dzien w dzień je myje, niedługo farba zejdzie całkiem... Nawet klaps w tyłek nie pomaga
Podziel się: