reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Kamila1983 nie martw się każdemu może się zdarzyć a tym bardziej teraz w naszym stanie =) do mnie te tempaki dalej nie przyszły a z autem na przegląd miałam jechać a tam tylko do 17 a i jeszcze później do szkoły =//// denerwujące to zaczyna być
Kamila nie przejmuj się, mi co prawda jeszcze nic się nie przydarzyło ale to kwestia czasu bo jeżdże w ciąży jak kalectwo. Nie wiem co jest grane ale zdolności do prowadzenia pojazdów mi w ciąży siadają totalnie.
Xmamuśka trzymam &&&&&&& chyba najgorszy moment to ten w poczekalni.
Xmamuśka trzymam &&&&&&& chyba najgorszy moment to ten w poczekalni.
Witam kochane, wpadam się przywitać bo w koru stoję i mam chwilę. Odkaąd R wyjechał jest sajgon. Wychodzę świtem wracam nocą niechże już wraca!!!!! Wchodzą nowe ekipy temontowe trzeba im dowieźć rzeczy więc siedzę po sklepach całymi dniami żeby to ogarnąć a jeszcze 2 firmy na głowie....wybaczcie mi zatem że mnie nie ma ale wczoraj zasnęłam w ubraniu.... Jestem jeszcze słaba po tym rygoleccie 3 miesięcznym i szybko się męczę...
Wczoraj moja psiapsióła przywiozła mi kilka worów ciuchów ze sklepu większość nowe niektòre z metkami, gap,next, tommy hilfilger żebym sobie powybierała a ja nawet nie mam czasu tego przejrzeć...więc do roku jestem ogarnięta
Xmamuśka - trzymam kciuki!!!! Pomyślności!!!
Akatsuki - doczytałam że z mieszkaniem się ruszyło
Spadam kochane i życzę miłego czwartku!!!
Wczoraj moja psiapsióła przywiozła mi kilka worów ciuchów ze sklepu większość nowe niektòre z metkami, gap,next, tommy hilfilger żebym sobie powybierała a ja nawet nie mam czasu tego przejrzeć...więc do roku jestem ogarnięta
Xmamuśka - trzymam kciuki!!!! Pomyślności!!!
Akatsuki - doczytałam że z mieszkaniem się ruszyło
Spadam kochane i życzę miłego czwartku!!!
maran-atha
Xmamuska jak tam? Juz po stresie?
Buba wiecej czasu dla siebie Ci zycze :*
Buba wiecej czasu dla siebie Ci zycze :*
maran-atha
Kurcze xmamuska szkoda, ze sie nie udalo... popraw sobie humor shoppingiem, przytulam i nie mysl już o tym, jak to mowia do 3 razy sztuka... wiec kolejnym razem bedzie dobrze :*
malinka89
Guzik wielki 2 bąbelki !!!! Oblalam znów później podam szczegóły, jadę na szoping poprawić sobie humor
Xmamuska glowa do góry! Mi mówili że świetnie jeżdżę i się pytali czy gdzieś na lewo sobie nie ćwiczę i jeżdżę ale nic z tych rzeczy, jedynie jazdy i po 14h stwierdzili że już nie ma sensu i mogą mi dać zaświadczenie i mogę iść na egzamin, ale chciałam i wyjezdzilam do 30h później 4 razy nie zdałam, za 1 razem placyk, z nerw nie wiedziałam co robię, a później trafialam na beznadziejnych egzaminatorów bo uwalali za nic a skarg złożyć nie mogłam bo akurat miałam nie włączona kamerę na to co trzeba żeby udowodnić swoją rację.. Wkurzylam się i po polrocznej przerwie poszłam z marszu na egzamin i zdałam od razu :-)
reklama
kamila1983
Buba fajnie ze masz taka koleżankę co workami ciuszki ci podrzuca do przebrania
Xmamuska szkoda ze sie nie udało będzie nastepny raz moze z duzym brzuchem potraktuja cię ulgowo
I cholera z tym autem jak ja patrzylam że nie zauważyłam ze zderzak przerysowany :/ ale wpadlam na genialnym pomysł wkoncu wykorzystam auto ccasko tyle kasy co roku sie płaci czas to wykorzystac
Xmamuska szkoda ze sie nie udało będzie nastepny raz moze z duzym brzuchem potraktuja cię ulgowo
I cholera z tym autem jak ja patrzylam że nie zauważyłam ze zderzak przerysowany :/ ale wpadlam na genialnym pomysł wkoncu wykorzystam auto ccasko tyle kasy co roku sie płaci czas to wykorzystac
Podziel się: