reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

G pojechał do pracy i mam święty spokój, wróci dopiero późno w nocy więc mogę się relaksować :) ciekawe czy chociaż przepraszam napisze ;/

reklama
Kamila1983 nie martw się każdemu może się zdarzyć a tym bardziej teraz w naszym stanie =) do mnie te tempaki dalej nie przyszły a z autem na przegląd miałam jechać a tam tylko do 17 a i jeszcze później do szkoły =//// denerwujące to zaczyna być

Kamila nie przejmuj się, mi co prawda jeszcze nic się nie przydarzyło ale to kwestia czasu bo jeżdże w ciąży jak kalectwo. Nie wiem co jest grane ale zdolności do prowadzenia pojazdów mi w ciąży siadają totalnie.

Xmamuśka trzymam &&&&&&& chyba najgorszy moment to ten w poczekalni.

Witam kochane, wpadam się przywitać bo w koru stoję i mam chwilę. Odkaąd R wyjechał jest sajgon. Wychodzę świtem wracam nocą niechże już wraca!!!!! Wchodzą nowe ekipy temontowe trzeba im dowieźć rzeczy więc siedzę po sklepach całymi dniami żeby to ogarnąć a jeszcze 2 firmy na głowie....wybaczcie mi zatem że mnie nie ma ale wczoraj zasnęłam w ubraniu.... Jestem jeszcze słaba po tym rygoleccie 3 miesięcznym i szybko się męczę...

Wczoraj moja psiapsióła przywiozła mi kilka worów ciuchów ze sklepu większość nowe niektòre z metkami, gap,next, tommy hilfilger żebym sobie powybierała a ja nawet nie mam czasu tego przejrzeć...więc do roku jestem ogarnięta :)

Xmamuśka - trzymam kciuki!!!! Pomyślności!!!

Akatsuki - doczytałam że z mieszkaniem się ruszyło :)

Spadam kochane i życzę miłego czwartku!!!

Kurcze xmamuska szkoda, ze sie nie udalo... popraw sobie humor shoppingiem, przytulam i nie mysl już o tym, jak to mowia do 3 razy sztuka... wiec kolejnym razem bedzie dobrze :*

Guzik wielki 2 bąbelki !!!! Oblalam znów później podam szczegóły, jadę na szoping poprawić sobie humor

Xmamuska glowa do góry! Mi mówili że świetnie jeżdżę i się pytali czy gdzieś na lewo sobie nie ćwiczę i jeżdżę ale nic z tych rzeczy, jedynie jazdy i po 14h stwierdzili że już nie ma sensu i mogą mi dać zaświadczenie i mogę iść na egzamin, ale chciałam i wyjezdzilam do 30h później 4 razy nie zdałam, za 1 razem placyk, z nerw nie wiedziałam co robię, a później trafialam na beznadziejnych egzaminatorów bo uwalali za nic a skarg złożyć nie mogłam bo akurat miałam nie włączona kamerę na to co trzeba żeby udowodnić swoją rację.. Wkurzylam się i po polrocznej przerwie poszłam z marszu na egzamin i zdałam od razu :-)

reklama
Buba fajnie ze masz taka koleżankę co workami ciuszki ci podrzuca :) do przebrania :)
Xmamuska szkoda ze sie nie udało będzie nastepny raz :) moze z duzym brzuchem potraktuja cię ulgowo ;)

I cholera z tym autem jak ja patrzylam że nie zauważyłam ze zderzak przerysowany :/ ale wpadlam na genialnym pomysł ;) wkoncu wykorzystam auto ccasko :) tyle kasy co roku sie płaci czas to wykorzystac :)

Do góry