reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Raju jak gorąco na moim termometrze 30 stopni :) i to nie w słońcu
Czuje burze w powietrzu
Colly zgadzam sie jak juz sie takie pieniadze do zus oddaje to jakos topowinno ddziałać. Jak sobie czlowiek pomyśli jakby tak na wlasne konto odkladac te skladki to bylo by stać na świetną opieke medyczna a na emeryturze na ciepłą wyspę

reklama
Ja tak na chwile odebrałam wynik pappy chyba ok :)

Załączniki

• 1430230749229.jpg
    1430230749229.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 49
hej
ale produkcja,
laptop mi się cos psuję a z telefonu nie lubie pisać

Doris mam nadzieje, ze moja sprawa nie będzie trwała az 2 lata, ale wiem że nie zakończy sie szybko
bo takie procesy trwają

dziewczyny ja temat zus, naszych składek, opieki lekarskiej nie chcę sie nawet wypowiadać bo szkoda nerwów, płaci się duże
pieniądze a jak się cos dzieje to i tak wszedzie prywatnie chodzimy i jaki tego wszystkiego sens

Ostatnia edycja:
Buba tylko że ja nie z Warszawy :-)

A co chcesz upolować w Leroy Merlin?
Muszę poogarniać płytki, umywalki i wszystko do wyposażenie biura...
ja też zaczynam myśleć o porodzie i się boję po doświadczeniach z pierwszego. wiem że tym razem będzie cc planowane ale jakoś przeraża mnie iść tam swiadoma tego wszystkiego. Powiedziałam dziś mężowi że się boje cc a on do mnie "a czego tu się bać?" zabić to mało ...
Oni nie kumają bazy..,. Będzie dobrze :) na kiedy masz zaplanowaną?
Ja tak na chwile odebrałam wynik pappy chyba ok :)

Oka, oka na amnio kierują przy trisomi 21 od 250 w dół.

Doris- no porażka jakaś. I niech na takiego trafi młoda niedoświadczona przyszła mama....za co My płacimy......

Ostatnia edycja:
No i zaczęło padać w Warszawie a miałam pójść na lody z Martynka :-(

Malinka,jeszcze Ci nie napiszę bo nie mam dostępu do zamkniętego ;-)

Kate....,ja tylko z tel pisze spontanicznie jak M się nie drze to korzystam z laptopa ale jak widzi że siedzę na laptopie to tak się denerwuje a już jeden nam rozwalila ;-) szkoda nerwów na tych zlodzieji ZUS tylko mi ciśnienie skacze jak o czytam co oni wyczyniaja :-/

Doris33,gdzie byłaś w przychodni na NFZ ?? Straszne to co opisalas - co mają zrobić kobiety które nie stać na prywatną praktykę :-/Do kogo idziesz na polowkowe ??

Reniam20, super wyniki :-) dlaczego robiłaś pappe?

Mrówka,ale mnie rozbawilas ta szklana kula :-)

Marian-atha,co sie stało ze jesteś bez tv ??trzymam kciuki za chłopca ;-)

AnnieTess,co bralas na alergię ??

Madziula kosil traktorkiem trawe chlop pod mieszkaniami i mi chyba kabel zniszczy, albo cos tam wyrwal z anteny i mi w ogole sygnal nie dochodzi... zla jestem jak nie wiem...

reklama
AnnieTess,co bralas na alergię ??

Jest tego trochę...:
wziewnie Pulmicort i w razie ataku Ventolin
w nebulizacji Beodural i Nebbud Budesonide
w tabletkach Zyrtec na zmianę z Claretine
i do nosa Nasometin

Ale dziś jestem zmęczona...chyba ta pogoda jest tego przyczyną. Przed chwilą burza przeszła, teraz przyjemny chłodek jest :)
Jeszcze godzina i kąpiel Hani, kolacja, spanie i reszta wieczóru dla mamy ;)

Do góry