reklama
doris33
Fanka BB :)
Ha ha akatsuki w sumie na to jeszcze nie wpadłam, żeby pokazać jak się czuje kopnięcie a wszyscy ciągle o to pytają, chyba zastosuję jak mnie zaczną wkurzać
mamuśka tak jak asika i Annie Tess polecam maść purelan (Medela); nie jest tania ale jest baaardzo skuteczna i mi uratowała życie
Blair życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się!!
mamuśka tak jak asika i Annie Tess polecam maść purelan (Medela); nie jest tania ale jest baaardzo skuteczna i mi uratowała życie
Blair życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się!!
kamila1983
i tak uważam że najgorsze sa skurcze krzyżowe. Na szczęście nie każdy je doświadcza.
Akatsuki racja to najgorsze bóle miałam je przy Mai całe szczęście nie męczyłam sie długo bo urodziłam przy pierwszym partym a wczesniej czułam skórcze tylko przez godzinę ( właśnie te z krzyza) wcześniej poprostu brzuch mnie pobolewał troche co 5 potem co 3 minuty do szpitala dotarłam z 8 cm rozwarcia po ktg położne stwierdziły że powinnam zwijac się z bólu a ja na to że boli tylko tak jak w czasie okresu. Także miałam luzik
Doris33 niezła akcja z lekarzem :/ można książki pisać o lekarzach na nfz i termiach badań. Nie pamietam kiedy byłam zadowolona z wizyty na nfz
dolga
Colly noo niee, niech się cieszy, bo później będziesz chodzić z wielkim brzucholem, stekac mu i sapac haha
Doris nie wierze w to co czytam poprostu, masakra jakaas ale co z ta twoją karta Ciąży? Zmienili? A na usg się umówilAs?
Ja tam wcale nie chce myśleć o porodzie, boje się nie powiem, bo różnie może byc, ale pierwsy jakoś poszedł to i ten może będzie nie najgorszy
Kamila u mnie do 8 cm było tak samo, one się ze mnie śmiały, że jakbym nie rodziła wcale, tylko później bo jakoś miałam problem z wyparciem, ale w sumie do końca nie wiem czy to ja źle parlam czy co, nic mi w ogóle jakoś nie chcieli powiedzieć i później mnie ostro nacieli, nie wiem może zaczęłam pękać, w ogóle ten mój poród to taka trochę niewiadomą była :/
Aha no i ja chodziłam do mojego Lekarza na NFZ, w tej ciąży prywatnie i nie widzę różnicy, wiec to nie do końca tak jest
Doris nie wierze w to co czytam poprostu, masakra jakaas ale co z ta twoją karta Ciąży? Zmienili? A na usg się umówilAs?
Ja tam wcale nie chce myśleć o porodzie, boje się nie powiem, bo różnie może byc, ale pierwsy jakoś poszedł to i ten może będzie nie najgorszy
Kamila u mnie do 8 cm było tak samo, one się ze mnie śmiały, że jakbym nie rodziła wcale, tylko później bo jakoś miałam problem z wyparciem, ale w sumie do końca nie wiem czy to ja źle parlam czy co, nic mi w ogóle jakoś nie chcieli powiedzieć i później mnie ostro nacieli, nie wiem może zaczęłam pękać, w ogóle ten mój poród to taka trochę niewiadomą była :/
Aha no i ja chodziłam do mojego Lekarza na NFZ, w tej ciąży prywatnie i nie widzę różnicy, wiec to nie do końca tak jest
Ostatnia edycja:
waniliowe.love
Ja tam wole nie myslec o porodzie, bo narobie sobie tylko stresow a co ma byc to bedzie
Ooch Akatsuki dzięki za wyjaśnienie przynajmniej wiem co mam robićcolly wstydź się. przynosisz hańbe rodzinie!
Coś tym chłopom hormony szaleją.
Doris dlatego ja omijam ginekologów nfz. Po skierowanie na badania poszłam do ogólnej i powiedziałam jej wprost jaka jest sytuacja.
O matko, dziewczyny, a Wy znów o porodach. Weźcie przestańcie straszyć.
reklama
Podziel się: