reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Akatsuki. Hahaha :-D

Madziula chyba ty miałaś mi coś napisać na wątku zamkniętym :-) już jest więc jak znajdziesz wolna chwile to czekam :-)

reklama
Ha ha akatsuki w sumie na to jeszcze nie wpadłam, żeby pokazać jak się czuje kopnięcie a wszyscy ciągle o to pytają, chyba zastosuję jak mnie zaczną wkurzać :p
mamuśka tak jak asika i Annie Tess polecam maść purelan (Medela); nie jest tania ale jest baaardzo skuteczna i mi uratowała życie :)
Blair życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się!!

i tak uważam że najgorsze sa skurcze krzyżowe. Na szczęście nie każdy je doświadcza.

Akatsuki racja to najgorsze bóle miałam je przy Mai :szok: całe szczęście nie męczyłam sie długo :-Dbo urodziłam przy pierwszym partym a wczesniej czułam skórcze tylko przez godzinę ( właśnie te z krzyza) :-D wcześniej poprostu brzuch mnie pobolewał troche co 5 potem co 3 minuty do szpitala dotarłam z 8 cm rozwarcia po ktg położne stwierdziły że powinnam zwijac się z bólu a ja na to że boli tylko tak jak w czasie okresu. Także miałam luzik :)

Doris33 niezła akcja z lekarzem :/ można książki pisać o lekarzach na nfz i termiach badań. Nie pamietam kiedy byłam zadowolona z wizyty na nfz :zawstydzona/y:

Colly noo niee, niech się cieszy, bo później będziesz chodzić z wielkim brzucholem, stekac mu i sapac haha

Doris nie wierze w to co czytam poprostu, masakra jakaas ale co z ta twoją karta Ciąży? Zmienili? A na usg się umówilAs?

Ja tam wcale nie chce myśleć o porodzie, boje się nie powiem, bo różnie może byc, ale pierwsy jakoś poszedł to i ten może będzie nie najgorszy

Kamila u mnie do 8 cm było tak samo, one się ze mnie śmiały, że jakbym nie rodziła wcale, tylko później bo jakoś miałam problem z wyparciem, ale w sumie do końca nie wiem czy to ja źle parlam czy co, nic mi w ogóle jakoś nie chcieli powiedzieć i później mnie ostro nacieli, nie wiem może zaczęłam pękać, w ogóle ten mój poród to taka trochę niewiadomą była :/

Aha no i ja chodziłam do mojego Lekarza na NFZ, w tej ciąży prywatnie i nie widzę różnicy, wiec to nie do końca tak jest

Ostatnia edycja:
spoko, mi się krzyżowe zaczęły koło północy z piątku na sobotę, a epidural dostałam o 18:00 w sobotni wieczór : ) także o krzyżowych mogłabym napisać książkę :D

colly wstydź się. przynosisz hańbe rodzinie!
Ooch Akatsuki dzięki za wyjaśnienie :D przynajmniej wiem co mam robić ;)

Coś tym chłopom hormony szaleją.

Doris dlatego ja omijam ginekologów nfz. Po skierowanie na badania poszłam do ogólnej i powiedziałam jej wprost jaka jest sytuacja.

O matko, dziewczyny, a Wy znów o porodach. Weźcie przestańcie straszyć.

reklama
ja mam super babke na NFZ wiec do niej chodze, tak sobie mysle ze jak bylam w 1 ciazy to bylo lepiej bo nie wiedzialam co to poród i nie wiedzialam czego mam sie spodziewac, teraz juz wiem:eek:

Do góry