reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

sorki Colly ale już nadchodzi ten dzień powoli i chyba każda z nas ma już troche stresa ;)
A ja jako połączenie Nostradamusa z Sybillą powiem, że ten dzień nadejdzie szybciej niż myślimy. Czas zasuwa. [emoji12]
Jestem świeżo po prasówce Pudla. Księżnej Kate zaczęli wywoływać poród ponoć? Akatsuki, jesteś na miejscu, masz może jakieś świeższe info? [emoji6]

reklama
Doris nie wierze w to co czytam poprostu, masakra jakaas ale co z ta twoją karta Ciąży? Zmienili? A na usg się umówilAs?

Tak :) i książeczkę i kartę. Powiedziałam mu, że to wszystko nie tak. A lekarz na to spokojnie: czekaj czekaj, czekaj czekaj, no i wszystko skreślał i zmieniał, a ja czekałam grzecznie ;-)
na usg mogę się zapisać dopiero 8 maja, jak pan wszystkowiedzący od usg określi się kiedy łaskawie kolejny raz pojawi się w przychodni :) a jak skończy mi się do tej pory 22 tydzień to trudno, pani w rejestracji nic nie mogła poradzić; wiesz ja jestem spokojna bo wiem, że pójdę na takie badanie we właściwym terminie i do właściwej osoby ale w innej sytuacji to chyba bym się załamała...

Doris, to co piszesz mnie przeraża! Płacimy tak wysokie składki na tej pie.... ZUS a nic z zamian nie dostajemy! Płakać się chce. Przecież na prawdę nie każdego stać na prywatną służbę zdrowia :/

dziewczynki, te które moderują wątek zamknięty lub mają kontakt z moderatorem niech zainterweniują bo nasze zamknięte forum jest ogólnodostępne...

A tam dziewczyny. Ja wolę się na zapas nie denerwować. Planuję zacząć dopiero w wakacje.

AnnieTess, stać nie stać, skoro płacimy i to nie mało to powinniśmy móc na nich polegać. Przecież to nie jest za darmo.

Colly, dokładnie! Skandal po prostu. Jak wiemy na każdym kroku spotyka się opowieści o kłopotach ze służbą zdrowia. Przypuszczam, że każda z nas ma taką opowieść... Ręce opadają :(

Akatsuki ach te chłopy. Zero empati. Ciekawa jestem co by mówił gdyby sam miał rodzić cc ;)
Mój wczoraj zarzucił do mnie takim tekstem " tyle już jesteś w ciąży a ciągle masz taki mały brzuch" i to takim tonem z pretensją. Tak się zdziwiłam że mi wyleciał z takim tekstem, że nie umiałam nic sensownego odpowiedzieć. Dalej się zastanawiam o co mu chodziło.
Colly chyba i tak lepiej w tę stronę ;-) moja siostra ostatnio była wielce zdziwiona,że rodzę początkiem października...myślała,że w sierpniu.........ciekawe czy wnioskowała po wielkości mojego brzucha czy ze swej szklanej kuli...

matko kochana zasypiam, strasznie mi sie dzis chce spac...
xmamuska daj znac po usg bo ja tez matka 2 corek i chcialabym synka teraz, wiec Ci bardzo kibicuje :)

kable do anteny mi zepsuli jakies psuje i nie mam TV.... masakra i dzis nie bede miec bo maz w pracy do późna........ oszaleje bo u nas co chwila pada i zimno wiec nawet spacer odpada.... wrrrrrrrrrrrrr ale mam nerwa....

reklama
Mrowka no nie mogę :p ale aż się sama nad sobą zastanowiłam czy ja takich głupot ciężarnym nie opowiadałam ale jakoś nie przypominam sobie. No ale w sumie to nie odbieram takich tekstów jakoś poważ bo przeważnie albo ktoś powie zanim pomyśli albo nawet zdąży pomyśleć i wydaje mu się to miłe. Może my to inaczej odbieramy ze względu na ciąże albo zwyczajnie dlatego że to do nas/o nas.

Do góry