reklama
Dziewczynka-Lilianna ;-)
Buba jeszcze 4-ty, jak skończysz 17 tydzień to zacznie się 5-ty meisiąc :-)
Mnie też się podoba Leon i Jasiek z akcentem na Jasiek ;-)
ladyk rozbrajasz mnie "uszy spaniela" :-)
kamilove pięne z was dziewczynki, Twoja córeczka ma podobne włoski do mojej :-)
dodonka gartuluję synka!! czyżbyś była inżynierem budownictwa?? my z mężem jesteśmy ;-) dobrze że się przyznali!
zajadam się bananowymi pankaces, kto zabroni ciężarnej jeśc śniadanie na kolację??
dodonka gartuluję synka!! czyżbyś była inżynierem budownictwa?? my z mężem jesteśmy ;-) dobrze że się przyznali!
zajadam się bananowymi pankaces, kto zabroni ciężarnej jeśc śniadanie na kolację??
Dziewczynka-Lilianna ;-)
Dzięki Małkus czyli za 4 dni 5 miesiąc ?
dolga
Fanka BB :)
omg Akatsuki współczuje
a ja sie chyba z wami bede klocic, że 5 msc zaczyna sie od skonczonego 18 tyg no tak mi sie przynajmniej wydaje
ewula noo z checia bym pokorzystala, ale co z tego jak wiatrzycho takie, że łeb urywa i moj synek na takim wietrze nie chce siedziec i sie złości, bo mu przeszkadza, czyzby tylko u mnie taka pogoda, niby wysoka temp, a wcale tego nie czuc
a ja sie chyba z wami bede klocic, że 5 msc zaczyna sie od skonczonego 18 tyg no tak mi sie przynajmniej wydaje
ewula noo z checia bym pokorzystala, ale co z tego jak wiatrzycho takie, że łeb urywa i moj synek na takim wietrze nie chce siedziec i sie złości, bo mu przeszkadza, czyzby tylko u mnie taka pogoda, niby wysoka temp, a wcale tego nie czuc
reklama
Mrowkaa
Fanka BB :)
po pierwszym rozpoznaniu kiedy to miała być dziewczynka mój małż już ją nazwał Zuzia i koniec ;-)Akatsuki
My dla dziewczynki chcieliśmy Zuzia,podoba mi się też Kinga
Dla chłopca...nie wiem co wymyślić...kiedyś podobało mi się Filip, ale teraz już mnie nie przekonuje. Franek byłoby ładnie, ale małż się nie zgadza...
kamilove - w Twojej córci ujrzałam coś podobnego do mojej :-) tylko moja młodsza i tylu włosów nie ma jeszcze ;-)
Podziel się: