Rany....szok!!! Nie wierzę...Buba tak :-)!! nei dowiary że to już 5-ty miesiąc nie? ;-)
No dlatego ja nie wiem bo co źródło to inaczej...i bądź tu mądry.....omg Akatsuki współczuje
a ja sie chyba z wami bede klocic, że 5 msc zaczyna sie od skonczonego 18 tyg no tak mi sie przynajmniej wydaje
ewula noo z checia bym pokorzystala, ale co z tego jak wiatrzycho takie, że łeb urywa i moj synek na takim wietrze nie chce siedziec i sie złości, bo mu przeszkadza, czyzby tylko u mnie taka pogoda, niby wysoka temp, a wcale tego nie czuc
Zdrówka, zdrówka- nie daj się anginie!!!!! I życzę szybkiego powroty do zdrowotnej kondycji!Hej sory ze tak tylko o sobie ale wyć mi sie chce... Chyba mam anginę... Gardło boli, obłożone... Jutro idę do lekarza jak nie przejdzie, na szczęście temp nie mam wiec sie jeszcze łudzę... Boże oby to tylko podrażnienie było a nie angina... Płukanie sola, kanapki z czosnkiem i sok z malin mam nadzieje ze pomogą... Niestety gardło po Tatusiu i anginy to najwieksza moja chorobowa zmora ;( oby tylko Maleństwu nic nie było ;(
Postaram sie jutro odpisać...
Uciekam spać bo jutro na 6:30 endo, a 11:40 mam prenatalne. Lekki stresik jest, ale wierzę że wszystko będzie dobrze.
Blair - zdrówka ja angine z antybiotykiem przechodziłam na samym początku ciąży i wszystko jak narazie jest dobrze.
Odezwę się jutro dopiero po południu wiec juz wam życzę miłego piątku
Aaa u my w czerwcu lecimy na 10 dni do Turcji [emoji7]
Dobranoc!
Trzymam kciuki za badania, musi być dobrze i koniec kropka!!!!!