My jedziemy w lipcu do Walli ze znajomymi psiazami, bedzie 5 osob i 4 Dogi Niemieckie A porzadne wakacje odkladamy do przyszlego roku, okolo czerwca chcemy jechac autem do hiszpani , zawsze autem bo psica a ja z kolei latac nie lubie
Oo nie byłam w Walii, ale kojarzy mi sie, że ladnie tam jest. Kiedys jak bylam kilka dni w Manchesterze to pojechalismy na 1 dzien do Peak District, pieknie tam bylo no i wydaje mi sie, ze Walia to takie podobne klimaty
My jedziemy do Polski a tam nad morze. Zastanawiam się też nad wyjazdem do Anglii ale to takie pół na pół. Strój tez musze sobie kupić i myślałam o takim z bluzka i majtkami. W razie gdyby brzuch był za duży to nic nie będzie ciągnąć na długości.
no wlasnie ja tez wolalabym taki bluzka+majtki
kamilove śliczna i mamusia i córusia
kamila1983 niezle jaka baba wstretna, szczerze mowiac to mi jakos tez kobiety nie odpowiadaja, faceci sa troche inni, oczywiscie zalezy którzy
dodonka ładnie ładnie, sobie sami decyduja, a teraz niech wszyscy biedna ciężarną przepraszają
kasik my sie zastanawiamy czy nie pojechac nad morze, ale nie dosc ze z brzucholem to i z 1,5 rocznym synkiem, ale pomyslimy moze sie zdecydujemy
a jakby ktoras chciala to mam kostium do sprzedania, szczezre mowiac moge go i nawet oddac np za cene przesyłki, tylko rozmiar powala 48 wiec nawet nie wiem czy ktoras by sie tu znalazła co by byl na nia dobry, bo bylam taka madra w poprzedniej ciazy i myslalam ze tak okropnie duzo przytyje i sobie kupilam, bo mialam chodzic na basen, nawet nie zakładany, tylko mierzony, taki całościowy, ale wyglada jak bluzeczka z gatkami, chcialam poszukac zdjecie w necie, ale cos nie moge znalezc
co do imion to sama nie wiem, w ogole o tym nie myslimy Aleksander mi sie nawet podoba, ale jeszcze Kajetan, Fabian i nie pamietam w sumie co jeszcze, a dla dziewczynki Laura, Blanka no i Liwia
kate a jak maja na imie Twoi młodsi synowie?
oj a za takim poltoraroczniakiem to sie mozna nalatac ale jak lubi piasek i wode to bedzie mial co robic
kate, buba - oj tez bym chciala do Grecji, ale u mnie lot samolotem teraz odpada
omg Akatsuki współczuje
a ja sie chyba z wami bede klocic, że 5 msc zaczyna sie od skonczonego 18 tyg no tak mi sie przynajmniej wydaje
ewula noo z checia bym pokorzystala, ale co z tego jak wiatrzycho takie, że łeb urywa i moj synek na takim wietrze nie chce siedziec i sie złości, bo mu przeszkadza, czyzby tylko u mnie taka pogoda, niby wysoka temp, a wcale tego nie czuc
gdzie mieszkasz? ja w Gdansku i u nas dzisiaj wialo masakrycznie...