reklama
Rany co za produkcja, godzinę mnie nie było co do imion Amaranta brzmi apetycznie Leon uwielbiam, Jasiek, super, Mieszko fajnie. Cycki słabo mi urosły ale dadzą pewnie czadu po porodzie jak to było przy Franku. A od którego tyg jest 5 miesiąc? Ja w tych obliczeniach kulawa ja w 16 tyg i 2 dniu to który miesiąc ?
ladyk24na7
Fanka BB :)
Ja przy moich wielkich cyckach nie mogę się doczekać efektu "uszy spaniela". Tak miałam po poprzedniej ciąży. Pokarm zanikł i smętne zwisy[emoji1] . Brafitterka kazała mi wszystko zebrać do biustonosza i dała nadzieję, że się uformuje. Nie zdążyło, bo zaszłam w drugą ciążę. Teraz mi napęczniały i bolą.
kamila1983
Dolga- raczej mój lekarz zobaczył wszysko naweg powiedział w czasie badania że dziecko super współpracuje ze obraz bardzo wyraźny i że może dokladnie wszystko obejrzeć
A babsko te tylko mnie wkurzylo a potem zaczęłam się martwić wsiadlam w samochod i pojechałam do kliniki do ktorej dostałam skierowanie z nastawieniem ze sie chyba z nimi powłoce jak nie beda chcieli przyjac mnie i trafilam na profesora który obejrzał zdjecia usg zobaczyl co jest na skierowaniu napisane i powiedział że pani dr powinna bardziej przykładać sie do badań i że tu jedt wszysko bez zastrzeżeń i zebym sie nie martwila
Także spokój mnie opanował
Buba Flora to piękne imię
Kate imie dla chłopca mój M wymyślił straszne Eliasz :/
Mi sie podoba Noe
A co do wagi to ja stoje w miejscu jeszcze licze że max 10 kg mi dojdzie bo startuje z 85 :/ tyle wazylam jak Maje rodzilam 6 lat temu potem wrocilam do wagi swojej 70 kg ale potem sobie za bardzo odpuscilam i sie spaslam
A babsko te tylko mnie wkurzylo a potem zaczęłam się martwić wsiadlam w samochod i pojechałam do kliniki do ktorej dostałam skierowanie z nastawieniem ze sie chyba z nimi powłoce jak nie beda chcieli przyjac mnie i trafilam na profesora który obejrzał zdjecia usg zobaczyl co jest na skierowaniu napisane i powiedział że pani dr powinna bardziej przykładać sie do badań i że tu jedt wszysko bez zastrzeżeń i zebym sie nie martwila
Także spokój mnie opanował
Buba Flora to piękne imię
Kate imie dla chłopca mój M wymyślił straszne Eliasz :/
Mi sie podoba Noe
A co do wagi to ja stoje w miejscu jeszcze licze że max 10 kg mi dojdzie bo startuje z 85 :/ tyle wazylam jak Maje rodzilam 6 lat temu potem wrocilam do wagi swojej 70 kg ale potem sobie za bardzo odpuscilam i sie spaslam
Lilolo
Jestem zaDziewczyny, a może założymy oddzielny wątek na imiona? Co o tym myślicie? Bo ten temat do nas wraca jak bumerang [emoji5] już ze dwa razy go poruszałyśmy. [emoji6]
U nas będzie Natalia i Paulina. W przypadku parki Natalia ma pierwszeństwo.
Jeszcze nie raz będziemy o imionach dyskutować wiec warto by taki wątek był.
U nas z całej grupy imion ostały się tylko dwie pary na które oboje jesteśmy w stanie się zgodzić
Oktawia i Luiza,
Alicja i Patrycja/Liliana
Gdyby chłopcy jednak byli w brzuchu to:
Ignaś i Krzyś/Bruno
Lilolo
Kiedyś wam wstawialam swoje stare foto to dziś nadrabiam i proszę fotka moja i Lali z dziś
Zobacz załącznik 683592
Zobacz załącznik 683592
reklama
kamila1982
a jak Wasze biusty? ja nie jestem zadowolona, urósł 6 cm, mam nadzieje ze to będzie koniec....bo przed ciaza nosilam 65 E/F i teraz mam problem z kupnem biustonosza
Ja nosze rozmiar wiekszy i zaczynaja wyplywac wiec powinien byc 2 rozmiary wieksze Na aplikacji ktora mam na telefonie jest napisane ze w drugim trymestrze biust juz nie rosnie wiec oby mieli racje.
Tu nikt szyjki macicy nie bada, w żadnej ciazy nie badali... tu wszystko troche inaczej...
Milego dnia wszystkim
A mi sie wydaje ze mi badali w szpitalu po badaniu dzidzi. Bo lekarz powiedzial ze dzidzia juz posprawdzana i teraz ze name trzeba sprawdzic i dalej robil usg tylko juz inne rzeczy na ekranie byly. Wiec pomyslalam ze wtedy miedzy innymi moze sprawdza szyjke. Ale moge sie mylic.
dziewczyny jakie macie imiona na chłopca ?? ostatnio Leon bardzo mi sie podoba
My mamy potworny problem z imionami. Dla chlopca podoba mi sie Benjamin ale moj Dawid sie nie zgadza. On chce Ragnara i nie wiem czy sie na tym nie skonczy, podobno w Pl 14 dzieci ma tak na imie
My mamy Aleksander
Zle mi sie kojarzy
Podziel się: