Ostatnie miałam 2 kwietnia 3 tyg temu.Buba suuuuuuper! I jaka duża jeju :-)
A kiedy miałaś ostatnie usg?
No nieźle jakby się schowało trzymam kciuki za wizytę!Buba gratulacje )))) ja jutro idę na podgladanie i może już na 100% powie co bedzie chyba że drugie schowało się z tyłu i robią mi psikusa, raz się pojawia córcia raz synuś... haha ale był by czad
malinka ja od 2 tyg mam luteine i moja szyjka jest cały czas jakaś taka miękka i chyba bardzo dłuuuga bo jak palucha wkładam z tabletką to tak jakos głęboko wchodzi... Zresztą co wizyta bada mi gin szyjke i mówi że jest wszystko dobrze więc chyba taka musi być.
Ja rybkę opitalam właśnie, szpinaczek, pęczak, kiszoną kapustę, buraczki i sok z kiwi i pomarańcza i zaraz eksploduję no gon też mówi że duża sle nie ma co się stresować bo może jeszcze zwolnić. Narazie zaczęłam jeść więc niuna idzie w siłęAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buba GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kawał Baby się szykuje
A ja grzesze wpierdzieliłam zupkę chińską i chce mi się jeszcze,ona taka ostra i słona,no pyszna noooo
Flora albo Frania ale zobaczymy jeszczeGratulacje Buba
Macie już wybrane imię dla córci?
Hej dziewczyny
Buba super wiadomość duża dziolcha ci tam rośnie
Ale cycki wam rosną u mnie jakieś tylko takie bardziej wypełnione są.
Co do smaków to u mnie kwaśne i ostre na tapecie.
Muszę sie wam pozalic
Ciążę moją prowadzi lekarz któremu ufam bardzo prowadził wszystkie moje ciążę jest kierownikiem kliniki na położnictwie wogóle to świetny specjalista to on wczoraj robił mi usg na oddziale i wiem ze zrobił je dobrze i starannie.
Chodzę tez do babki na nfz bo chcialam badania porobic na free a nie bulic kase i część tych najdroższych zrobila dzisiaj mialam u niej wizyte i mówię jej ze nie znalazlam grupy krwi u siebie że juz pare lat minelo i nie mam poprostu na co mi powiedziała żebym zrobila prywatnie bo państwo płacić dwa razy za to nie będzie :/ zjezyla mnie strasznie
To nie koniec niestety robiła mi usg :/ dopochwowe mowie jej że mnie boli ina zero reakcji :/ ekranu nawet nie odwróciła w moją stronę więc nawet nic nie widziałam :/ na koniec stwierdziła że cos jest nie tak ze jest jakis zastój ze fald jakis na karku zey da skierowanie na prenetarne. Ok sobie myślę sramtam tamtam wczoraj było ok dzis raptem nie a wiem że jej sprzęt to starać a wczoraj miałam robione na nowym usg klinicznym.
Ale skierowanie mam wiec dzwonie dls świetnego spokoju umowic sie. Mówię co i jak pani pyta ile mam lat co napisane jest na skierowaniu. I co słyszę? Że badanie będzie płatne bo sie nie kwalifikuje na nfz :/
No Przepraszam bardzo czy jesli sa wskazania lekarz ma wątpliwości kieruje do specjalisty to ja mam płacić 500 zł? ? Aaaale mnie wkurzyli :/
Jakbym wczoraj noe robiła badań to dzisiaj bym ze strachu umietala
Lekarze
Przepraszam musiałam sie wyzalic
Rany....mowę mi odjęło!!!! No co za babsztyl....naprawdę to już ostra przeginka!!!!!! Może zgłosić do dyrka???