reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

hej
dziewczyny przeczytałam i już prawie nic nie pamiętam,
skleroza ciążowa

Buba
gratuluje córci, piękne imię Flora

Kamila paskudna baba z tej lekarki, ręce opadają

co do wagi to widzę, że ja prowadzę , przytyłam najwięcej bo już chyba z 7 kg,
co prawda nie widac tak bardzo, nikt nie chce mi wierzyć jak mówie ile jestem do przodu,
ale tak jak Wam pisałam ja tak w każdej ciąży tyje

dzisiaj rano dostałam paczkę z Usa i zawiozłam koleżankom ( zawsze takie wspólne zamówienie robimy sobie)
i tak mnie to zmęczyło, ze ledwo zyje i jeszcze mnie muli

dziewczyny jakie macie imiona na chłopca ??
ostatnio Leon bardzo mi sie podoba

O chętnie bym poczytala jakie macie imiona dla chłopców. Mnie się chyba żadne niepodoba :-/

reklama
Szkoda właśnie ze Aleksow tyle jest wkoło. Mnie się dla dziewczynki podoba Aleksandra ale wszystkie olki jakie znam źle mi się kojarza

No teraz co się chłopiec urodzi to Aleksander albo Mikołaj!
Imiona które nam sie podobają:
Karol, Staś, Michał, Leonard lub Leo, Dominik, Adaś, Dorian, Gabriel, Krystian, Oliwer, Oskar : )
Najpopularniejsze imiona wśród moich znajomych to: Dawid, Marcel, Janek, Franek, Kacper, Fabian, Jakub, Mateusz.

mnie się też bardzo Alex podoba, ale chłopcy mają podobne imiona i będzie sie myliło,
Jaś, Kuba , Maciek, Bartek jest już u nas w rodzinie,

zaczęłam dziś 5-ty miesiąc!! juuupiii :-)
jutro mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze było, mam nadzieję że poznam płeć :-)
co do cyckonoszy to ja lubię Alles i mam tam 70E ale wcale nei mam niewiadomo jakiego biustu...:-p Esotiq też lubię :-)

malinka89 gratuluję ruchów!!!!
dolga OMG to miałąś przeboje z synkiem :-)
kamilove ja CIę doskonale rozumiem, ja po pierwszej stracie to bardzo późno się zdecydowałam komukolwiek powiedzieć, teraz pwoiedzieliśmy w 10 tyg., nie lubię współczucia ani się nikomu tłumaczyć więc doskonale CIę rozumiem...
krewetka ja też sądze że przytyłam bo już brzuch wystaje, zważę się jutro rano. w poprzedniej ciąży przytyłąm 17 kg teraz chciałabym mniej...
Mroowka a to sobei herbatkę zapodałaś :-D :-D
Blair no to fajnei że wizyta udana, szkoda że usg nei było ale już niedługo będzi epołówkowe :-) konfliktem się nie przejmuj, w dzisiejszych czasach to nei problem :-)
Buba wielka już Twoja córa!! :-) suuuper!
xmamuska witaj w grupie, ja też mam smaka na zupkę cińską, mój zabarania mi jeść ale jak jego nei ma to czasem podjem :p :p taki mój mały ciążowy grzeszek haha
AnnieTess no właśnei u mnei to samo, też nigdy nei miałam badanej szyjki tylko tyle co na fotelu od któregoś tygodnia a wszsytkei dziewczyny nabb miały badaną długośc i trochę się stresowałam i teraz też :p
Kamila a to wstrętna baba!!! kurcze chyba jednak faceci ginekolodzy są bardziej wyrozumiali z tego co ostatnio słychać jak się na babki dziewczyny skarżą, humorki mają...

jejku jak będzie u mnie chłopiec to naprawdę niewiem jak nazwiemy :p

reklama
Dziewczyny, a może założymy oddzielny wątek na imiona? Co o tym myślicie? Bo ten temat do nas wraca jak bumerang [emoji5] już ze dwa razy go poruszałyśmy. [emoji6]
U nas będzie Natalia i Paulina. W przypadku parki Natalia ma pierwszeństwo.

Do góry