reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Kochane wpadam tylko na chwilkę oznajmić że córka 15,5 cm i160 gram. Wszystko dobrze :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buba GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kawał Baby się szykuje

A ja grzesze wpierdzieliłam zupkę chińską i chce mi się jeszcze,ona taka ostra i słona,no pyszna noooo

Ostatnia edycja:
reklama
mamuska widzę że ciebie też bierze na ostre :) wczoraj z G jedliśmy spaghetti z kurczakiem i mega ostrym sosem do którego dodał papryczke chilli.

Buba gratuluje udanej wizyty :) tak piszecie o tych szyjkach i jestem troche zaniepokojona bo moja lekarka ani razu mi nie badala :/
ja tez mam smaki na lekko ostrawe potrawy ale koniecznie musza byc slone :D

tak piszecie o tych szyjkach i jestem troche zaniepokojona bo moja lekarka ani razu mi nie badala :/
ja tez mam smaki na lekko ostrawe potrawy ale koniecznie musza byc slone :D

Nie denerwuj się! Moja lekarka w pierwszej ciąży ani razu o szyjce nie wspomniała ;) Też się stresowałam bo dziewczyny na BB ciągle o nich gadały a nic nie wiedziałam. Przy każdym badaniu gin czuje szyjkę, jakby coś było niedobrze na pewno by to wyczuł!

to chyba zależy od gina ale wydaje mi się że szyjkę powinien badać często bo różnie to bywa, nigdy nie wiadomo kiedy może zacząc się skracać. Moja znajoma od 33 tyg leżała w szpitalu bo zaczeła jej się skracac i gdyby nie badanie to pewnie urodziła by 34-35tc a to zdecydowanie za wcześnie dla dziecka.

Czesc
Buba super wiesci
Blair nie martw sie na zapas grupa krwi :)
Moje cyce tak jak pisze Akatsuki bardziej wypelnione, nie jakos wielkie DD przed ciaza bylo jedno D ;)
Krewetka ja tez juz ze 3 kg na plusie...
Tu nikt szyjki macicy nie bada, w żadnej ciazy nie badali... tu wszystko troche inaczej...
Milego dnia wszystkim :)

A mnie strasznie bierze na słodkości, ale też cały czas mam ochotę na jakiś shit z mc'donalda... Straaaaszną :/
Buba- duża dziewczynka :) Super że wszystko ok
Madziula- :D dobre!
Blair- najważniejsze, że wszystko ok.
Malinka, paulka- do luteiny używam aplikatora dołączonego do opakowania i nawet nie wiem co tam w środku się dzieje...

reklama
AniaTess nie przejmowalabym się szyjka ale mój gin prowadzący nie bada mi jej.. Ostatnio chodzilam do niego co 2 tyg i nawet razu nie zbadał :-(

Bas ja używam aplikatora z rana a na wieczór paluchem :p

Co do smaków to ostre, kwaśne :-D ogórki konserwowe i kiszone mogłabym jeść i jeść.. Na słodkie nie bardzo mam ochotę, czasem coś pochrupie ale kwaśne najlepsze, słone też ale zawsze lubiłam :p

Do góry