reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Wpadłam tylko wieści przekazać bo chwilowo nie mam czasu, usg nie maialam bo lekarz powiedział ze nie ma potrzeby, szyjka długa i zamknięta, macica ładnie rośnie, puls Maluszka 142 ;)

Niestety mam inna gr krwi niż myślałam całe życie mam Rh - i byc moze będziemy mieli z G niezgodność serologiczna, ale On jeszcze musi zrobić sobie badanie. Na razie nie mam jakistam przeciwciał wiec nie trzeba podawać mi zastrzyku z immunoglobulinami, ale będę musiała badać na bieżąco.
Chyba tyle ;)

reklama
Mrówka,pobije Cię - wczoraj chodzę po całym domu szukam telefonu zaniepokojona gdzie go położyłam a już miałam z Martynka wychodzić na spacer a bez tel ani rusz. Więc szukam szukam i nic wzięłam napisałam maila do mojego A żeby zadzwonił do mnie i dzwonił tak długo aż odbiore. Słyszę tel dzwoni chodzę szukam nagle stanelam w kuchni a ja razem z serem wrzuciłam tel do lodówki :-D

Eli,ja nie słyszałam o takim imieniu ;-) mi się nie podoba ale mną się nie kieruj ;-)
Dobre :-D:-D

malinka moze ci siara wcale nie ciec, mi tam nie ciekla a pokarmu mialam ze huhu :D

tez kupowalam staniki w esotiq przed ciaza, ale tam jest wsyztsko takie malenkie, te miseczki omg to nie dla mnie, ja mam jeden fajny do karmienia, ale nie pamietam z jakiej firmy pozniej sprawdze, zamawialam przez neta

Madziula haha no to niezla akcja, ja poza tym ze szukam tel a mam go w rece to chyba nic ciekawego narazie nie odwaliłam :)

Czasem w Esotiq idzie upolować większe rozmiary :-D choć że wybór nienajwiekszy.. Mam niedaleko siebie ich outlet i za parę złoty mogę kupić świetny stanik :-D

A myślałam że siara zawsze leci :p no ale dobrze, może mnie to minie :-)

Hello

Napisałam dlugasnego posta i mnie wywalilo :-/ mobilna wersja bb strasznie mnie irytuje :-/ Mój A znowu ma służbę 24h więc pewnie będzie mnie mniej a zaraz wyruszamy z koleżanką na pola mokotowskie :-) Alergia mnie wykańcza :-/ czy ktoś zmaga się z alergią ?

Szczęśliwa,dużo zdrówka dobrze zrobiłaś ze zostalas w domu ;-) Praca nie zając nie ucieknie a zdrowie najważniejsza ;-)

Wirginia,14 kg szybko po porodzie zgubisz ja chcę Max 12 kg ale już jestem 3 kg na plusie :-) odkąd mdłości minęły jem za dwoje :-)

Krewetka,
Alles polecam może tam mają Twój rozmiar stanika ;-) Ja z B doszłam do D a jak przestałam karmić to miałam C :) i została mi jedna cyca większa od drugiej :-/

Kasik,o u mnie to samo z Martynka mogłabym jeść non stop słodycze za to teraz spOradycznie a jak już mam ochotę to Zajadam żelki :-)

Ladyk, biedna może uda Ci się zmieścić w tych 10 kg :-) Ale masz big cycolki :-) Ja lubię staniki alles do karmienia maja extra ;-)
Generalnie jestem normalnej postury (ze skłonnością do tycia! [emoji33]) ale cycki i biodra zawsze miałam i mam spore. To u nas rodzinne. I moja babcia, i mama, i mamy siostra klepsydry.
Dolga, max. powinnam przytyć 12 kg. Na dzieci się liczy zirka about po 3 kg, reszta to łożyska, wody, cyce itp. Nawet się lekarza o to pytałam i tak mi wyliczył.

Blair teraz doczytalam! Super ze wszystko dobrze :-)

A telefon w lodówce, haha uśmiałam się jak nigdy :p

Dziewczyny mam do was pytanko jak aplikuje sobie luteine no to chcąc nie chcąc trochę macam tu i ówdzie i wydaje mi się że jestem coraz bardziej rozpulchniona... I to naprawdę bardzo... Czy tak powinno być? Czy może szyjke czuje? Pobolewalo mnie czasem w pochwie dość ostro ale szybko przechodziło...

Buba gratulacje :))))) ja jutro idę na podgladanie i może już na 100% powie co bedzie :p chyba że drugie schowało się z tyłu i robią mi psikusa, raz się pojawia córcia raz synuś... haha ale był by czad

malinka ja od 2 tyg mam luteine i moja szyjka jest cały czas jakaś taka miękka i chyba bardzo dłuuuga bo jak palucha wkładam z tabletką to tak jakos głęboko wchodzi... Zresztą co wizyta bada mi gin szyjke i mówi że jest wszystko dobrze więc chyba taka musi być.

reklama
No mi właśnie od dwóch miesięcy szyjki nie badali :-( i jest dużo bardziej miękka.. Zwrócę uwagę wieczorem jak głęboko wchodzi

Do góry