reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dzień dobry :)

W Wawie piękna pogoda! Zaraz wyruszamy z Hanią na spacer :)

Trzymam a kciuki za dzisiejsze wizyty :*

Ja mam problemy z tarczycą, ale nie hashimoto. Miałam już usg i biopsję bo mam tam guzka... po porodzie będę go usuwać bo może się zmienić w nowotwór. Jestem pod stałą kontrolą endo. Wizyty raz w miesiącu ;)

Ja przytyłam ok. 2 kg. Staram się uważać na wagę bo jestem gruba. W pierwszej ciąży przytyłam 22 kg! I przez tarczycę prawie nic nie zrzuciłam (poza tym co spadło zaraz po porodzie czyli ok. 12 kg). Teraz nie mogę tyle przytyć....

reklama
Ja też mam cyce jak balony :( i bolą bardzo...ciężko spać z nimi ;) już mi "pre-siara" płynie pewnie nie długo zacznę używać wkładek. Z Hanią zaczęło płynąć w 6. miesiącu a teraz już w teraz :/

Hello

Napisałam dlugasnego posta i mnie wywalilo :-/ mobilna wersja bb strasznie mnie irytuje :-/ Mój A znowu ma służbę 24h więc pewnie będzie mnie mniej a zaraz wyruszamy z koleżanką na pola mokotowskie :-) Alergia mnie wykańcza :-/ czy ktoś zmaga się z alergią ?

Szczęśliwa,dużo zdrówka dobrze zrobiłaś ze zostalas w domu ;-) Praca nie zając nie ucieknie a zdrowie najważniejsza ;-)

Wirginia,14 kg szybko po porodzie zgubisz ja chcę Max 12 kg ale już jestem 3 kg na plusie :-) odkąd mdłości minęły jem za dwoje :-)

Krewetka,
Alles polecam może tam mają Twój rozmiar stanika ;-) Ja z B doszłam do D a jak przestałam karmić to miałam C :) i została mi jedna cyca większa od drugiej :-/

Kasik,o u mnie to samo z Martynka mogłabym jeść non stop słodycze za to teraz spOradycznie a jak już mam ochotę to Zajadam żelki :-)

Ladyk, biedna może uda Ci się zmieścić w tych 10 kg :-) Ale masz big cycolki :-) Ja lubię staniki alles do karmienia maja extra ;-)

Mam jeszcze pytanie co do imienia czy słyszałyście o takim imieniu jak Amaranta mój M po prostu tak się uparł i cały czas powtarza ,że jak urodzi się dziewczynka to tak da jej na imię .Mówcie co myślicie i to szczerze ! bo mam duży dylemat . :eek:

Ja nie słyszałam o takim imieniu.
Musisz dopasować do nazwiska bo np. Amaranta Kiełbasa brzmi strasznie ;)

reklama
annietess mi w pierwszej ciąży siara zaczęła lecieć ok 20 tyg. Mam nadzieję, że teraz trochę później, bo to dość uciążliwe jest.
madziula z alles miałam staniki do karmienia, naprawdę fajne i wygodne.

Do góry