reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dolga pewnie, że warto nauczyć dziecko samodzielnego zasypiania. Przy drugim też będę próbowała, ale bede madrzejsza o nowe doswiadczenia :)

Reniam trzymama kciuki, żeby było ok.

Ja z kolei powiedzialam od razu o ciazy, po pierwsze nie wytrzymalabym nie mowiac, a po drugie jak mialam krwiaka i musialam lezez 3 tygodnie to i tak nie ukrylabym tego.

U mnie na plusie 2 kg z czego sie ciesze bo na tym etapie w 1 ciazy mialam juz 4-5 kg, ale to pewnie zasluga tego, ze nie mam ochoty na slodycze i sporadycznie je jem :)

Blair to uswiadomilas mi, ze ja jutro wkraczam w 5 miesiac! :) myslalam, ze 5 miesiac zaczyna sie w 19 tyg. :)

reklama
Ja już mam 2 kg na plusie. Chciałabym się zmieścić w 10 kg. Więcej mnie przeraża, a na pewno przeraża moją nogę, która przy większym obciążeniu wysiądzie [emoji24] .
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące!!! [emoji5]

a jak Wasze biusty? ja nie jestem zadowolona, urósł 6 cm, mam nadzieje ze to będzie koniec....bo przed ciaza nosilam 65 E/F i teraz mam problem z kupnem biustonosza

Witajcie czwartkowo :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejdze wizyty oby wszystko bylo z dzidziusiamy wporzadku :)
Krewetka spokojnie ja juz jestem 5kg na plusie :) ale mam nadzieje ze do tych 14kg na plusie maksymalnie dojde oby nie wiecej :)
Ladyk mam tak samo jak ty jak bede za duzo przybierac to moja noga wysiadzie calkowicie, bo nawet te dodatkowe 5kg juz troche odczuwam
A to ja juz weszlam wczoraj w 5 miesiac? o_O myslalam ze 5m jest dopiero od 18 tygodnia :D jestem w szoku :p
Ja dzisiaj znowu wieczorem do durnej szkoly nie mam ochoty tam jechac ^przez te durne babsko :/

Ostatnia edycja:
Witam się porannie zasmarkana i pociągająca :-( Choróbsko mnie jednak pokonało. Miałam iść do pracy, ale w nocy tak źle się czułam, że powiedziałam, że to bez sensu. Zimno tam i morko więc doprawiłabym się jeszcze bardziej.

malinka ale masz wielkie cyce ;-) ja noszę aktualnie 70E i zawsze kupuję z firmy VENA. Wszystko przez neta i leży super.
Też się zastanawiam czy iść na usg wcześniej, bo kolejne mam dopiero na początku czerwca. Tylko, że u mnie odległość od lekarza to jakieś 150km. Chciałabym płeć znać wcześniej, bo bym zaczęła już coś kupować :-D

krewetka a ile ogólnie przytyłaś w poprzedniej ciąży?

asika tylko pozazdrościć nerwów ze stali, dla dziecka to na pewno lepiej, że się nie zamartwiasz

Witajcie czwartkowo :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejdze wizyty oby wszystko bylo z dzidziusiamy wporzadku :)
Krewetka spokojnie ja juz jestem 5kg na plusie :) ale mam nadzieje ze do tych 14kg na plusie maksymalnie dojde oby nie wiecej :)
Ladyk mam tak samo jak ty jak bede za duzo przybierac to moja noga wysiadzie calkowicie, bo nawet te dodatkowe 5kg juz troche odczuwam

Ja dzisiaj znowu wieczorem do durnej szkoly nie mam ochoty tam jechac ^przez te durne babsko :/
Normalnie przez tę chorą nogę czuję się jak emerytka [emoji24] . I ten ból trzyma moje potencjalne obżarstwo w ryzach. Hehe! [emoji6]

A jeśli chodzi o biust, to mój teraz zaczął zwiększać swoją objętość. Ja z tych cycatych 70 H normalnie.
A staniki kupuję zazwyczaj polskiej firmy Ava. Bardzo ją lubię.

Ostatnia edycja:
Ladyk no to trzyma kciuki żebyś duzo nie przytyła ze względu na tę nogę a Tobie będzie podwójnie ciężko.

szczęśliwa to kwestia podejścia do życia, zaufania w Boski plan dla każdego z nas no i trochę w życiu już przeszłam i mam dystans większy dzięki temu.

A kto dzisiaj wizytuje? Będą jakieś usg??? Lubię wyczekiwać nowych wieści jak tam maluszki rosną, co mają między nogami.

Wczoraj kupiłam sukienkę w ciuchu i dzisiaj zamierzam uszyć z niej spódnicę na lato ciążową więc się odmeldowuję :-)

reklama
Do góry