reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ważyłam sie u Rodziców na wadze bo w domu nie mam no i nadal jestem -1,5/2kg ale brzusio rośnie wiec mam nadzieje ze z Maleństwem wszystko ok ;)
A jutro 5 miesiąc! ;)

/

to tylko ja jestem na plusie? i to 3kg :baffled:

u nas pogoda przepiekna, Lilka nie poszla do przedszkola, wybieramy sie na działeczkę troszke słońca zlapać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dolga ja tsh zrobiłam tylko dlatego ze nigdy nie miałam robione. I mój gin powiedział ze może być bo ft3 i ft4 wyszło ok. Ale tak dla pewności powiedział ze mogę się skonsultować z endo. I ona mnie dalej pokierowała.

u nas pogoda przepiekna, Lilka nie poszla do przedzkola, wybieramy sie na dzialeczke troszke slonca zlapać :-)

Nie tylko :p ja schudłam i już nadrobilam conajmniej tyle ile mi zlecialo :p w sobotę się zwaze :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ja cały czas rozważam czy iść na usg :-( nie wiem czy wytrzymam do końca maja :-( jak już dzidzia będzie ładnie mnie kopala to będzie dużo łatwiej wytrzymać..

Witajcie, u mnie dziś piękne słoneczko :)

Krewetka- ja też już "urosłam"
malinka- jeśli masz się martwić to już lepiej idź wcześniej. Jak już dzidziuś zacznie Cię kopać to będziesz spokojniejsza :) Wiem co czujesz- ja też nie mogę się doczekać wizyty. Mimo że mam detektor tętna w domu i mogę posłuchać serducha maleństwa to i tak codziennie schizuję...

Ostatnia edycja:
Witam !!

Ja mam już 3 kg na plusie i czuję się z tłusta :dry: Ani jednego wymiotu i zajadanie mdłości robi swoje niestety.

U mnie o dziecku wiedzą wszyscy z którymi się widzę tzn na fb nie oznajmiam ale jak kogoś znajomego spotykam to od razu mówię dobre wieści, poza tym mam już duży brzuch, którego nie ukrywam . Rodzina to wiedziała od razu po potwierdzeniu ciązy przez ginka.

Ja też mam guza na tarczycy, wizytę u endo mam dopiero w sierpniu ale ja jestem z tych nie panikujących...podejrzenie raka szyjki, guz a ja dalej szczęśliwa,ze dziecko zdrowe.:tak:

Reniam o kurcze no to daj znać jak te przeciwciała wyjdą.. Niewiedzialam że hashimoto może tak nagle się pojawić.. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-) jak coś da leki i będzie dobrze :-)
Mi też wyszło hashimoto w tej ciąży, a to już zaraz 34 wiosenki... Mam zanik jednego płata tarczycy.

u nas pogoda przepiekna, Lilka nie poszla do przedszkola, wybieramy sie na działeczkę troszke słońca zlapać :-)
Ja na plusie 6kg. Nie bój nic - ja będę przodowała :-)

Ja tez na bank mam przynajmniej +3kg także spokojnie krewetka!
I tak jest lepiej niż w pierwszej ciąży, wtedy to do 4 miesiąca chyba przytyłam z 6kg! Ale od początku katowałam drozdzóweczki, czekolady i inne słodkie szajstwa, a teraz mam bardziej zdrowe smaki dzieki Bogu!

ja w poprzedniej do 21tc nie przytyłam nic, ale wyjsciowa mialam o 6kg więcej niz w tej także pocieszam sie ze nie jest tak źle, bardziej mnie cieszy fakt ze nie mialam zadnych mdlości:-)

reklama
Dreamgirl o kurcze! Ciekawe co mnie usg tarczycy pokaże bo ja hashimoto póki co nie mam ale tarczyce mam malutka i się zmniejsza powoli caly czas.. Hm

Aaa wiecie co, ostatnio upolowalam fajna luźna, długa tunike :-D i zachciało też mi się biustonosza bo tylko jeden dobry mi został, kupowany miesiąc temu bo reszta za mała.. I wtedy dobry był 75E a teraz kupiłam 75G! I mógłby być ciut większy.. Mierzylam nawet 70J! I był dobry ale brzydko leżał i rozplaszczal na boki.. Mój się śmiał że jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży literek zabraknie...

Do góry