reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ważyłam sie u Rodziców na wadze bo w domu nie mam no i nadal jestem -1,5/2kg ale brzusio rośnie wiec mam nadzieje ze z Maleństwem wszystko ok ;)
A jutro 5 miesiąc! ;)

/

to tylko ja jestem na plusie? i to 3kg :baffled:

u nas pogoda przepiekna, Lilka nie poszla do przedszkola, wybieramy sie na działeczkę troszke słońca zlapać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dolga ja tsh zrobiłam tylko dlatego ze nigdy nie miałam robione. I mój gin powiedział ze może być bo ft3 i ft4 wyszło ok. Ale tak dla pewności powiedział ze mogę się skonsultować z endo. I ona mnie dalej pokierowała.

u nas pogoda przepiekna, Lilka nie poszla do przedzkola, wybieramy sie na dzialeczke troszke slonca zlapać :-)

Nie tylko :p ja schudłam i już nadrobilam conajmniej tyle ile mi zlecialo :p w sobotę się zwaze :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ja cały czas rozważam czy iść na usg :-( nie wiem czy wytrzymam do końca maja :-( jak już dzidzia będzie ładnie mnie kopala to będzie dużo łatwiej wytrzymać..

Witajcie, u mnie dziś piękne słoneczko :)

Krewetka- ja też już "urosłam"
malinka- jeśli masz się martwić to już lepiej idź wcześniej. Jak już dzidziuś zacznie Cię kopać to będziesz spokojniejsza :) Wiem co czujesz- ja też nie mogę się doczekać wizyty. Mimo że mam detektor tętna w domu i mogę posłuchać serducha maleństwa to i tak codziennie schizuję...

Ostatnia edycja:
Witam !!

Ja mam już 3 kg na plusie i czuję się z tłusta :dry: Ani jednego wymiotu i zajadanie mdłości robi swoje niestety.

U mnie o dziecku wiedzą wszyscy z którymi się widzę tzn na fb nie oznajmiam ale jak kogoś znajomego spotykam to od razu mówię dobre wieści, poza tym mam już duży brzuch, którego nie ukrywam . Rodzina to wiedziała od razu po potwierdzeniu ciązy przez ginka.

Ja też mam guza na tarczycy, wizytę u endo mam dopiero w sierpniu ale ja jestem z tych nie panikujących...podejrzenie raka szyjki, guz a ja dalej szczęśliwa,ze dziecko zdrowe.:tak:

Reniam o kurcze no to daj znać jak te przeciwciała wyjdą.. Niewiedzialam że hashimoto może tak nagle się pojawić.. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-) jak coś da leki i będzie dobrze :-)
Mi też wyszło hashimoto w tej ciąży, a to już zaraz 34 wiosenki... Mam zanik jednego płata tarczycy.

u nas pogoda przepiekna, Lilka nie poszla do przedszkola, wybieramy sie na działeczkę troszke słońca zlapać :-)
Ja na plusie 6kg. Nie bój nic - ja będę przodowała :-)

Ja tez na bank mam przynajmniej +3kg także spokojnie krewetka!
I tak jest lepiej niż w pierwszej ciąży, wtedy to do 4 miesiąca chyba przytyłam z 6kg! Ale od początku katowałam drozdzóweczki, czekolady i inne słodkie szajstwa, a teraz mam bardziej zdrowe smaki dzieki Bogu!

ja w poprzedniej do 21tc nie przytyłam nic, ale wyjsciowa mialam o 6kg więcej niz w tej także pocieszam sie ze nie jest tak źle, bardziej mnie cieszy fakt ze nie mialam zadnych mdlości:-)

reklama
Dreamgirl o kurcze! Ciekawe co mnie usg tarczycy pokaże bo ja hashimoto póki co nie mam ale tarczyce mam malutka i się zmniejsza powoli caly czas.. Hm

Aaa wiecie co, ostatnio upolowalam fajna luźna, długa tunike :-D i zachciało też mi się biustonosza bo tylko jeden dobry mi został, kupowany miesiąc temu bo reszta za mała.. I wtedy dobry był 75E a teraz kupiłam 75G! I mógłby być ciut większy.. Mierzylam nawet 70J! I był dobry ale brzydko leżał i rozplaszczal na boki.. Mój się śmiał że jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży literek zabraknie...

Do góry