ladyk24na7
Fanka BB :)
Kasik, z jakością ciuchów to nie wiem. Ale skorupy fajne i wyglądają na porządnie zrobione.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę w weekend! Coś mi się w końcu po choróbsku od życia należy! [emoji2]jeśli chodzi o jakoś ciuszków z pepco, jedna bluzka niestety po praniu straciła swój urok, skróciła się i rozszerzyła (?!) wściekłam się bo ją lubiłam, ale nie zniechęciło mnie to i dwie kolejne są świetne, po praniu nic złego się nie dzieje, świetnie się noszą. Mam też dwie pary legginsów i są genialne!! niestety już nigdzie ich nie ma a chciałam sobie dokupić po za tym mam jedną kiecuszkę (za 40 zł!!) która jest po prostu świetna! świetnie leży, po praniu nic się nie stało no po prostu cudowna rękawek do łokcia, od pasa rozkloszowana przed kolanko, idealna na różne okazje
Eh....tyle mam już rzeczy odłozonych typowo "dziewczyńskich", ślicznych ubranek, sukieneczek...a tu klopsik...chłopak,więc wszystko od nowa będzie trzeba kupować i w przyszłości też nic po sobie nosić nie będą za bardzo. W głowie trzeba przerobić wszystko, co już było zaplanowane, ale z tym poczekam,zeby za 4 tygodnie znowu na odwrót nie wyszło;-)Kate dzięki z córką właśnie poznałam płeć ok 17 tyg ale lekarz mówił żeby nie wszystko różowe jeszcze kupować.
Jadę w weekend! Coś mi się w końcu po choróbsku od życia należy! [emoji2]