reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Blair, dlaczego nie lubisz zdrowej żywności ???

Bata,
będę jutro trzymać kciuki za dobre wyniki pappy ;-) W poprzedniej ciąży aż tak złe miałaś wyniki ??

Kasik,
mi też Elancyl nie śmierdzi ale mój A nie lubi tego zapachu ;-)Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent mojej Martynki i szybko się naprawi ;-) Dzięki za inf o promocji w Rossmanie ;-)

Kate...
o tak jestem tego samego zdania co Ty, że żeby pisać na zamkniętym trzeba się poudzielać na otwartym ;-) Ceny Guess są dość mocno przereklamowane - koleżanka pracowała w Guess i mówiła ile płaciła na specjalnych wyprzedażach dla pracowników to śmiać m się chce jak ktoś kupuje w tych sklepach ;-) W ogóle moja kuzynka ma sklep w canadzie i Guess, Hugo Boss itd są tak takie jak ciuchy z H&M ;-)

Dolga,
ja nie podpowiem Marti lubi współpracować i po prostu kładę Martynkę do łóżeczka i wychodzę z pokoju, czasami zaśnięcie zajmuje jej nawet 30min a przeważnie 3 min i śpi, nigdy jej nie nosiłam do snu od małego wyciszała się w łóżeczku ;-)

Szczęśliwa,
dużo zdrowia!!! Ja dowiedziałam się w 20 tyg teraz też nie wiem :-/

Kamila,
na pewno będzie dobrze, nie stresuj się :-) O której jutro masz USG??

Buba
, zjadłaś już śniadanko ;-) Normalnie o 14 gotuje ale jak dzisiaj tak wcześnie wstałam to z nudów obiad machnęłam potwierdzam, że na Ebay same podróbki nie zdecydowałabym się kupować ;-)

Ladyk,
też uwielbiam Next chociaż ostatnio średnio byłam zadowolona z dresów :-/ ale dałam im drugą szansę ;-)

Póżniej doczytam resztę bo muszę pranie powiesić :-D

reklama
Swoje zdanie co wątku zamkniętego już wielokrotnie wypowiadałam, jestem na NIE, bo uważam,że za wcześnie żeby zamykać - ciągle dołączają nowe osoby a jak się stąd wyniesiemy to zamkniemy im taką możliwość. No ale demokracja jest...

Madziula podgladam dzidziola o 8:30 stresa mam bo to genetyczne które nie wiem czemu lekarz chce powtórzyć na swoim oddziale bo tam ma lepszy sprzęt może to przez ilość tkanki tłuszczowej na brzuchu :)

Poproszę o kopa w tylek musze obiad zrobic :/ a mam lenia ostatnio jakoś wogóle nie ogarniam nic pranie rosnie, kurz na szafkach a mi nic się nie chce może to jakieś przesilenie wiosenne.

Krewetka gdzie jest lista do zamkniętego wątku?

Madziula nie tyle zdrowej żywności, co żywności zwanej eco. Bo eco plantacje to często pic na wodę, żeby żywność była eco nie można stosować mieszanek nawozów, wiec stosują te składniki pojedynczo, nie zawsze zbilansowane, mieszanka jest natomiast dobrze zbilansowana. Nawożenie obornikiem tez mnie nie przekonuje, juz widzę te glisty ludzkie blee. Szybciej zjem żywność gmo, która jest tak "naznaczona" w naszym kraju. Będąc na badaniach w instytucie pod Krakowem rozmawialiśmy z gościem który prowadzi badania od lat nad gmo i mówi ze przebadali rożne pokarmy na wielu gatunkach zwierząt i nie znaleźli nawet najmniejszej ingerencji gmo w organizm, jak to próbują nam wmówić w reklamach. Ale to tylko moje zdanie, staram sie jeść zdrowo ale nie eco ;)

Matko kochana dopiero Was doczytalam... alez dziś duzo od rana napisalyscie... tez jestem za zamkniętym na intymne pogaduchy + zdjeciowy i wystarczy reszte mozns na otwartym omawiac :) goarnelam dom, obiad przygotowalam i znowu musze leciec do szkolty odebrac Ale... zajrze pozniej to wiecej popisze...

Swoje zdanie co wątku zamkniętego już wielokrotnie wypowiadałam, jestem na NIE, bo uważam,że za wcześnie żeby zamykać - ciągle dołączają nowe osoby a jak się stąd wyniesiemy to zamkniemy im taką możliwość. No ale demokracja jest...

Ale ten wątek pozostanie i tutaj też będziemy pisać :-) jedynie zdjęcia czy sytuację osobiste niedostępne dla ogółu na zamkniętym co by postronne osoby nie oglądały / czytaly :-)

Kamila na Twoim miejscu też bym nie wracała do pracy, dla pracodawcy to nie jest żaden problem,
przecież Ciebie praktycznie od razu Zus przejumje pożniej Gops wyspłaca wychowawczy

Madziula dokładnie tak to jest z tymi firmami, zreszta u nas w Pl większość rzeczy ma kosmiczne ceny a jakość taka sobie,

Blair mój szwagier kiedyś pracował w Niemczech przy zbiorach warzyw, warzywa był takie strasznie pryskane chemią,
ze częśc ludzi dostawała takiego uczulenia po kilku dniach zbiorów, ze wracali do Pl, a warzywa które były małe i krzywe, sortowali do specjalnych skrzynek , które sprzedawali jako eko

mrówka ja myśle , ze na zamkniętym będziemy pisac, o rzeczach które nie chcemy pisac tutaj, wklejac zdjecia,
ogólny na tym nie ucierpi, będzie nadal tętnił życiem, ja już jestem na 1 wątku takim zamknietym i dokładnie tak to funkcjonuje,
wiem, ze bardzo dużo osób podczytuje ogólny

Madziula podgladam dzidziola o 8:30 stresa mam bo to genetyczne które nie wiem czemu lekarz chce powtórzyć na swoim oddziale bo tam ma lepszy sprzęt może to przez ilość tkanki tłuszczowej na brzuchu :)

Poproszę o kopa w tylek musze obiad zrobic :/ a mam lenia ostatnio jakoś wogóle nie ogarniam nic pranie rosnie, kurz na szafkach a mi nic się nie chce może to jakieś przesilenie wiosenne.

Krewetka gdzie jest lista do zamkniętego wątku?
Łap kopa! Mnie głód zmobilizował do zrobienia obiadu. Przez weekend, kiedy ledwo żyłam Mama nas karmiła, a wczoraj mąż gotował. Pora wracać do żywych, bo już mam dosyć tego choróbska :-(

reklama
Do góry