Nie wiem, nie utrzymały się proste po myciu. Nie taki był cel.Dreamgirl dlaczego byłaś niezadowolona z keratyny ??? Fajowo że jesteś zadowolona i córcia też szczesliwa nie wiem dlaczego jak wchodzę na podany link nie otwiera mi się strona :-/
Tak! Truskawki! Czereśnie! Mniam....dziewczyny tez sie nie mozecie doczekac sezonu na truskawki i czeresnie? mmmm... ja wyczekuje
Za.na moderatorki wątku zamkniętego ja bym zaproponowała Blair i Bube, co Wy na to?
Mi się nie chce spać, ale mam mega suchą skórę, zwłaszcza dłonie i usta. Jakiś koszmar...Spać mi się chce cały dzień, mam suchą skórę i tysiąc pretensji do całego świata o sama nie wiem co. Ratujcie dziewczyny bo sama ze sobą nie wyrabiam. I to ma być ten cudowny drugi trymest? No lekkie żarty chyba.
Oj... współczuję, kuruj się koniecznie! Zwłaszcza, że taka piękna pogoda nadchodzi.Cześć Dziewczyny! Rozłożyłam się dokumentnie! Zaczęło się od mojego taty, przeszło na męża i Maję, a na końcu mnie sie dostało [emoji17] . Mama szczęściara, bo ją na razie omija. Bardzo powoli wracam do żywych. W weekend zatoki tak mnie bolały, że nie byłam w stanie szeroko oczu otworzyć. Ma-sa-kra! Mam nadzieję, że u Was o niebo lepiej! Miłego dnia!
A ja dzisiaj odsypiałam weekendowe meblowanie i porządkowanie. I jeszcze byłam u dentysty naprawić zęba... Jakiś był męczący dzień, mimo iż nieporównywalnie mniej się napracowałam.
A na obiad zrobiłam dzisiaj ziemniaczki z masełkiem i koperkiem, do tego mizerię i kotlety z piersi - tak tradycyjnie. Niebo w gębie