nie bardzo się na tym znam, dlatego byłam ciekawa czy jest możliwość żeby się wchłonęło, czy niezbędna jest ingerencja lekarza. To trzymam kciuki żeby zniknął i nie sprawiał problemówBlair z tym na zewnątrz szyjki coś tam porobił,ale ten od środka jest nie do ruszenia. W ciąży za bardzo nic się nie da z nim zrobić, najwyżej po porodzie o ile wcześniej sam nie zniknie.
a dziękiTo jesteś bardzo dobrym samoukiem kochanai nadal twierdzę że sexi mama! Co do torebek kupiłam 3. Granatową, białą i amarantową. Wrzucę na zakupowy zaraz. No dzidzia coraz aktywniejsza, zaczyna się
Powiem Ci kochana że z wyżej wymienionym panem współpracowaliśmy(produkujemy pokazy mody i sedje modowe) i wiesz co... Napiszę Ci jak będzie zamknięty ale szkoda gadać....,
Oj aktywna jak siedziałam dziś na zajęciach z ang to dostałam kopniaka niezłego ;p
hehe to widzę że miałybyśmy o czym i o kim pogadać ;p
Buba! ja Cię znajdę! będę śledzić! i też pójdę w Twoje miejsca zakupowe!Uuu mamy zakupowy dla maluszków więc nie będę zaśmiecać i wrzucę tu moje łowyZobacz załącznik 682888Zobacz załącznik 682889Zobacz załącznik 682890Zobacz załącznik 682891
aaa ja chcę tą białą torebkę! z resztą i czarną też!!! to ze sklepu od tej koleżanki?
jak robisz taki koktajl? bo też bym zjadła ale nie wiem co tam się dodaje...Tak wogole to witam sie w poludnie z koktajlem truskawkowym, truskawy jeszcxe nie te ale na koktajl w sam raz juz 3 dzien popijam sobie a dzis nowy robie hihi
a ja nie wiem, niby do pracy nie jeżdżę a i tak czasu mało na wszystko...Blair to w sumie nie jest tak, że się nudzę no bo właście zawsze coś tam można porobić, tylko że często widzę, że marnuje czas na jakieś głupoty. Ale z drugiej strony staram sie delektować tym, że mam tyle wolnego czasu, bo wiem ze jak sie dzieciaczek pojawi na świecie to nie bede miala go tyle dla siebie. A wiem, że moze być różnie, moj synek na przykład baaardzo mało spał jako niemowlak, spal w dzien po pol ! godziny tylko i mial takich drzemek ze 3-4 w ciagu dnia. Takze mialam z nim wesolo![]()
kurczę, zdrówka dla wszystkich! oby Was szybko puściło!Cześć Dziewczyny! Rozłożyłam się dokumentnie! Zaczęło się od mojego taty, przeszło na męża i Maję, a na końcu mnie sie dostało [emoji17] . Mama szczęściara, bo ją na razie omija. Bardzo powoli wracam do żywych. W weekend zatoki tak mnie bolały, że nie byłam w stanie szeroko oczu otworzyć. Ma-sa-kra! Mam nadzieję, że u Was o niebo lepiej! Miłego dnia!
aha no to spoko, bo moze jeszcze ktoś dołączy, tak jak teraz Dziewczyny, a my już zżyte i zgadane ze sobą, to możemy być i na zamkniętymBlair, będzie odrębny watek zamknięty a ten nadal będzie istnieć :-) Trzeba zrobić listę, żeby moderatorka wiedziała komu ma udostępnić watek zamknięty :-)
dziś truskawki rządzą
dziś na obiadek będzie schabowy, młode ziemniaczki z koperkiem i ogóreczki, mniaaaam
też się męczyłam z suchością skóry na dłoniach, non stop smarowałam kremami, balsamami, wystarczyło że wysechł i było to samo, dłonie jak papirus, między palcami nawet zaczęła się łuszczyć skóra, coś okropnego, ale kupiłam w rossmannie takie serum, kurczę dwa dni stosowania i łapki wróciły do normy, zarz Wam zdjęcie wrzucę