reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Blair z tym na zewnątrz szyjki coś tam porobił,ale ten od środka jest nie do ruszenia. W ciąży za bardzo nic się nie da z nim zrobić, najwyżej po porodzie o ile wcześniej sam nie zniknie.
nie bardzo się na tym znam, dlatego byłam ciekawa czy jest możliwość żeby się wchłonęło, czy niezbędna jest ingerencja lekarza. To trzymam kciuki żeby zniknął i nie sprawiał problemów :)

To jesteś bardzo dobrym samoukiem kochana :) i nadal twierdzę że sexi mama! Co do torebek kupiłam 3. Granatową, białą i amarantową. Wrzucę na zakupowy zaraz. No dzidzia coraz aktywniejsza, zaczyna się ;)

Powiem Ci kochana że z wyżej wymienionym panem współpracowaliśmy(produkujemy pokazy mody i sedje modowe) i wiesz co... Napiszę Ci jak będzie zamknięty ale szkoda gadać....,
a dzięki :) w ogóle zdziwiłam się bardzo bo kupiłam sobie paletkę cieni z rossmanna za 12 zł, a cieni jest dużo, coś typu Naked, bo podobały mi się kolory, myślałam że będą kiepskie, takie ot do roztarcia do malowania na co dzień, a okazało się że fajnie się rozcierają i trzymają, spokojnie całe wesele przetrwały bez poprawek :)
Oj aktywna jak siedziałam dziś na zajęciach z ang to dostałam kopniaka niezłego ;p
hehe to widzę że miałybyśmy o czym i o kim pogadać ;p

Uuu mamy zakupowy dla maluszków więc nie będę zaśmiecać i wrzucę tu moje łowy ;)Zobacz załącznik 682888Zobacz załącznik 682889Zobacz załącznik 682890Zobacz załącznik 682891
Buba! ja Cię znajdę! będę śledzić! i też pójdę w Twoje miejsca zakupowe!
aaa ja chcę tą białą torebkę! z resztą i czarną też!!! to ze sklepu od tej koleżanki?

Tak wogole to witam sie w poludnie z koktajlem truskawkowym, truskawy jeszcxe nie te ale na koktajl w sam raz juz 3 dzien popijam sobie a dzis nowy robie hihi
jak robisz taki koktajl? bo też bym zjadła ale nie wiem co tam się dodaje...

Blair to w sumie nie jest tak, że się nudzę no bo właście zawsze coś tam można porobić, tylko że często widzę, że marnuje czas na jakieś głupoty. Ale z drugiej strony staram sie delektować tym, że mam tyle wolnego czasu, bo wiem ze jak sie dzieciaczek pojawi na świecie to nie bede miala go tyle dla siebie. A wiem, że moze być różnie, moj synek na przykład baaardzo mało spał jako niemowlak, spal w dzien po pol ! godziny tylko i mial takich drzemek ze 3-4 w ciagu dnia. Takze mialam z nim wesolo :)
a ja nie wiem, niby do pracy nie jeżdżę a i tak czasu mało na wszystko...

Cześć Dziewczyny! Rozłożyłam się dokumentnie! Zaczęło się od mojego taty, przeszło na męża i Maję, a na końcu mnie sie dostało [emoji17] . Mama szczęściara, bo ją na razie omija. Bardzo powoli wracam do żywych. W weekend zatoki tak mnie bolały, że nie byłam w stanie szeroko oczu otworzyć. Ma-sa-kra! Mam nadzieję, że u Was o niebo lepiej! Miłego dnia!
kurczę, zdrówka dla wszystkich! oby Was szybko puściło!

Blair, będzie odrębny watek zamknięty a ten nadal będzie istnieć :-) Trzeba zrobić listę, żeby moderatorka wiedziała komu ma udostępnić watek zamknięty :-)
aha no to spoko, bo moze jeszcze ktoś dołączy, tak jak teraz Dziewczyny, a my już zżyte i zgadane ze sobą, to możemy być i na zamkniętym :)

dziś truskawki rządzą :p ja właśnie loda truskawkowego zjadłam :D
dziś na obiadek będzie schabowy, młode ziemniaczki z koperkiem i ogóreczki, mniaaaam

też się męczyłam z suchością skóry na dłoniach, non stop smarowałam kremami, balsamami, wystarczyło że wysechł i było to samo, dłonie jak papirus, między palcami nawet zaczęła się łuszczyć skóra, coś okropnego, ale kupiłam w rossmannie takie serum, kurczę dwa dni stosowania i łapki wróciły do normy, zarz Wam zdjęcie wrzucę

reklama
Kasia,ja jestem fanatyczka Elancyl i teraz też go stosuje chociaż mojego A strasznie drażni ten zapach :-/ Też omijalam piersi i też zrobiły mi się rozstępy :-(

Sysia,nie wiem co ten Palmers ma ale dużo osoba śmierdzi i ma tak jak piszesz kijowa konsystencję :-(

Kamila , Elancyl polecam :-) w Warszawie też mocno wieje ale jest cieplej niż wczoraj :-)

Blair,na suche łapki polecam Siouxie and the City / blog kosmetyczny: Jest moc czyli krem do rąk w piance od Allpresan loda truskawkowe pychota :-) O młodych ziemniakach nie wspomnę ale chyba się wstrzymam i poczekam na PL ziemniaczki :-)

u nas dzis ryz z truskawkami :) fajne rzeczy wyławiacie, ja dzis upolowalam tunike , malutka czapeczke i bodziaka, ciazowych u nas nigdy nie wiedzialam:-(

Witam!

Ale Wy piszecie :szok: Od wieczora mnie nie ma a tu tyle stron... wariatki ;-)

Witam nowe mamy, zamknięcie wątku podziałało na ujawnienie :tak:

Mrówka znam to rozczarowanie jak na daną płeć się nastawiasz. Antek miał być Ulą dlatego też teraz nastawiałam się na chłopca mimo,ze o dziewczynce marzyłam. Ale liczyć to sobie można a co nam pisane to i tak będzie. U mnie po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze, dziecko też w porządku no i chyba jednak chłopak będzie... powiem tak, szału nie ma jak się córkę chciało, tłumaczę sobie,ze zdrowy i to najważniejsze ale mam jeszcze nadzieję,że ten ptasiorek bez jajek jeszcze to duża piczunia i że na połówkowym się płeć nie potwierdzi.

Ależ truskawek bym zjadła, zmiksowne ze śmietanką i kluseczki do tego... mniam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wątki zamknięte zakłada moderator J@god@. Na staraczkach 2015 właśnie taki zakładamy wiec jestem na świeżo można powiedzieć :)

Asika,

Super, że wszystko jest ok. To w końcu najważniejsze :)

Madziula na szczęście juz lepiej z rekami, tez miałam mega ochotę na te młode ziemniaczki ;) na razie czekam na G

Asika gratulacje prawdopodobnie Synka ;) i ze wszystko ok ;) moze to jednak pępowina i okaże sie ze to Dziewczynka

Do rąk używałam takiego serum
ImageUploadedByForum BabyBoom1429544256.472977.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429544256.472977.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429544256.472977.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 48
Asika, gratulacje chłopca (prawdopodobnego) [emoji5] . Kurcze, ja tak bym chciała choć jednego synka.... Ciekawość co do płci tak mnie zżera niemiłosiernie, że kusi mnie, żeby zaryzykować i pójść prywatnie na usg. Może coś będzie widać. Bo chyba nie wytrzymam do połówkowego. Mąż kazał mi się w głowę popukać [emoji12]

Asika, gratulacje chłopca (prawdopodobnego) [emoji5] . Kurcze, ja tak bym chciała choć jednego synka.... Ciekawość co do płci tak mnie zżera niemiłosiernie, że kusi mnie, żeby zaryzykować i pójść prywatnie na usg. Może coś będzie widać. Bo chyba nie wytrzymam do połówkowego. Mąż kazał mi się w głowę popukać [emoji12]
A kiedy masz polowkowe? :) teraz to ta płeć taka jednak niepewna jest wiec może lepiej jednak wytrzymać [emoji6]

reklama
Buba gratuluje udanych zakupów. Te spodnie to ciążowe czy takie normalne?

Blair to w sumie nie jest tak, że się nudzę no bo właście zawsze coś tam można porobić, tylko że często widzę, że marnuje czas na jakieś głupoty. Ale z drugiej strony staram sie delektować tym, że mam tyle wolnego czasu, bo wiem ze jak sie dzieciaczek pojawi na świecie to nie bede miala go tyle dla siebie. A wiem, że moze być różnie, moj synek na przykład baaardzo mało spał jako niemowlak, spal w dzien po pol ! godziny tylko i mial takich drzemek ze 3-4 w ciagu dnia. Takze mialam z nim wesolo :)
Tak te są ciążowe z h&m z działu mama.
Cześć Dziewczyny! Rozłożyłam się dokumentnie! Zaczęło się od mojego taty, przeszło na męża i Maję, a na końcu mnie sie dostało [emoji17] . Mama szczęściara, bo ją na razie omija. Bardzo powoli wracam do żywych. W weekend zatoki tak mnie bolały, że nie byłam w stanie szeroko oczu otworzyć. Ma-sa-kra! Mam nadzieję, że u Was o niebo lepiej! Miłego dnia!
Zdrowiej kochana szybciutko!!!!!
Buba ekstra ciuszki, tunika sper i ta bluzka z twarzą, jedynie spodnica nie bardzow moim guscie, ale wiem ze bedzie mega wygodna :)

oojjj sysia zazdroszcze i tego koktajlu i tej pieknej pogody, u nas jak to od nie wiem jakiego czasu takie wiatrzysko ze nie da sie poprostu wyjsc :/

Colly rozumie, tez czasami nie wiem co mnie ugryzło, i sucha skóra to jest cos z czym sie borykam od dawien dawna a jakos w ciazy sie nasila i sczzegolnie na twarzy :( moze macie mi cos polecic, bo normalnie mam na twarzy suche plamy, masakra :/

kamila1983 noo to teraz czas popisac troszke z nami ;)

Ladyk wracaj szybko do zdrowka, ja tez najpierw grypa żołądkowa, pozniej przeziebienie i co jedno mija to drugie przychodzi, przeziebienie minęło to jak myslicie co teraz mnie złapie? ech.. :/

Też tak pomyślałam że wygodna na lato i przyszłościowa ;)
Buba, właśnie obejrzałam zestawy! Ekstra! Natchnęłaś mnie i jak wrócę do sił to też przetrzepię szafę! Ładna pogoda się robi.
Dzięki kochana!
nie bardzo się na tym znam, dlatego byłam ciekawa czy jest możliwość żeby się wchłonęło, czy niezbędna jest ingerencja lekarza. To trzymam kciuki żeby zniknął i nie sprawiał problemów :)

a dzięki :) w ogóle zdziwiłam się bardzo bo kupiłam sobie paletkę cieni z rossmanna za 12 zł, a cieni jest dużo, coś typu Naked, bo podobały mi się kolory, myślałam że będą kiepskie, takie ot do roztarcia do malowania na co dzień, a okazało się że fajnie się rozcierają i trzymają, spokojnie całe wesele przetrwały bez poprawek :)
Oj aktywna jak siedziałam dziś na zajęciach z ang to dostałam kopniaka niezłego ;p
hehe to widzę że miałybyśmy o czym i o kim pogadać ;p

Buba! ja Cię znajdę! będę śledzić! i też pójdę w Twoje miejsca zakupowe!
aaa ja chcę tą białą torebkę! z resztą i czarną też!!! to ze sklepu od tej koleżanki?

jak robisz taki koktajl? bo też bym zjadła ale nie wiem co tam się dodaje...

a ja nie wiem, niby do pracy nie jeżdżę a i tak czasu mało na wszystko...

kurczę, zdrówka dla wszystkich! oby Was szybko puściło!

aha no to spoko, bo moze jeszcze ktoś dołączy, tak jak teraz Dziewczyny, a my już zżyte i zgadane ze sobą, to możemy być i na zamkniętym :)

dziś truskawki rządzą :p ja właśnie loda truskawkowego zjadłam :D
dziś na obiadek będzie schabowy, młode ziemniaczki z koperkiem i ogóreczki, mniaaaam

też się męczyłam z suchością skóry na dłoniach, non stop smarowałam kremami, balsamami, wystarczyło że wysechł i było to samo, dłonie jak papirus, między palcami nawet zaczęła się łuszczyć skóra, coś okropnego, ale kupiłam w rossmannie takie serum, kurczę dwa dni stosowania i łapki wróciły do normy, zarz Wam zdjęcie wrzucę

Kochana tym razem zakupy nie u koleżanki a w Galmoku i Blue City. Ciemna torebka to Promod a biała Michael Kors. Ja też uwielbiam wyczaić jakieś fajne kosmetyki choć brak mi czasu na eksperymentowanie potem...swego czasu dostawałam zapro na tzw kiermasze u dystrybutora gdzie kosmetyki np Lancome, Chanel, Diora i cała masa innych marek były - 40-70 % od cieni po kremy, balsamy, perfumy. No i półki mi się uginały ale kosmetyki przeterminowały bo nie miałam czasu ich używać.....więc teraz niezbędne minimum trzymam ;) a najbardziej uwielbiam kremy ziaji i niech się wszystkie te pseudo cuda na kiju za ciężkie pieniądze schowają!!! I rossmanowe historie też bardzo lubię. Ich mokre chusteczki, kremy z filtrem fajne mają :) balsamy i fortuny przy kasie nie trzeba zostawiać!

Mulenie mi wróciło....no masakra jakaś.....

Do góry