reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Colly,

Tak czytając o tej suchej skórze i uczuciu ciepła i zimna, zmęczeniu i rozdrażnieniu to pomyślałam sobie o niedoczynności tarczycy. W ciąży tsh potrafi szaleć. Sprawdzałas może je? [emoji57]

Sprawdzałam tsh dwa razy. pierwszy raz dwa miesiące temu i wyszło za niskie ale ginekolog powiedziała mi że takie wyniki często się pojawiają na tym etapie ciąży. Po miesiącu powtórzyłam badanie i faktycznie wyszło już w normie.

Migotka dobrze, że byłaś u tego lekarza. Nie wyobrażam sobie leżeć i denerwować się bez sensu przez pół roku. Teraz odżyjesz :)

reklama
Kate...popieram kosmetyki z USA o wiele lepsze niż niby te same ale PL ;-) no i nie wiem za co w PL tyle się za nie płaci bo w USA wiele tańsze :-/

Buba,dasz radę moderator nie ma za wiele funkcji nawet nie może usunąć nikogo tylko trzeba pisać do głównego moderatora forum bb ;-)

Dzień Dobry,

Moje dziecko oszalalo i postanowiło wstać o 6:30 normalnie wstaje 9-9:30 czasami 10 :-) Zaraz zabieram się za gotowanie dla M obiadku i jak się zrobi cieplej to wychodzimy na dwór :)

Migotka,coś mi się wydawało ze jesteś z Warszawy sorrki ;-)

Dreamgirl,pycha taki obiadek :-) będę musiała zrobić w tygodniu :-) szkoda że moja córcia taka wybredna i nie lubi tego co my :-/ Myślałam że po takim chemicznym prostowaniu włosy są proste jak patyki :-/

Evvula mi mustela w ogóle nie podeszla :-/ Fajnie że brzuszek Ci odstaje :-)

Kamila,ale jestem ciekawa reakcji dzieciaczkow :-) kciuki za jutrzejsza wizytę :-)

Blair,mój A też na diecie tylko on nawet kurczaka nie je bo twierdzi że naszpikowany hormonami a do takich swojskich nie mamy dojścia ale zjadłabym taki tradycyjny obiadek :-)
Używam Mustellę i potwierdzam że pachnie obrzydliwie jak dla mnie :( ale konsystencja mi podchodzi lecz zabieg smarowania nie należy do relaksujących ;)
Kate...popieram kosmetyki z USA o wiele lepsze niż niby te same ale PL ;-) no i nie wiem za co w PL tyle się za nie płaci bo w USA wiele tańsze :-/

Buba,dasz radę moderator nie ma za wiele funkcji nawet nie może usunąć nikogo tylko trzeba pisać do głównego moderatora forum bb ;-)

;) taaa wcisnę coś i wekspediuję forum BB w kosmos ;) no właśnie jak to jest i dla czego że kosmetyki ale i ciuchy tych samych firm ale kupione w USA są dużo lepszej jakości... Tak jak chemia z niemiec.. Moja znajoma (druga) ma w WAw Little big Outlet z nowymi ciuszkami ze Stansów i naprawdę nie spotkałam tam szmatki. Ma rozmiarówkę 0-20 lat.

Madziula niezła pobudka ;) ja już też na nogach bo Fr zaraz do szkoły podrzucam no i trzeba za robotę się wziąść....

Ostatnia edycja:
Buba o takkk chemia z Niemiec też jest znacznie lepsza ;-) Już nie wspomnę ze bodziaki czy inne ciuszki dla maluszków np.Carter's ,George czy inne są gatunkowo o niebo lepsze niż PL smykowe czy inne badziewie za kosmiczną cenę :-/ Ja już pranie postawiłam i zupa się gotuje :-) co do bb to najwyżej nam wątki pozamykasz bo będziesz miala takie uprawnienia :-D

Migotka niezle, to trochę Różnica 4 a 2 cm, ale dobrze wyszło, że zmieniłaś lekarza, ciekawe ile moja szyjka będzie miała na następny wizycie, bo w poprzedniej ciąży wtedy zaczęła się skracać

Malinka jak lekarz nic nie mowil to pewnie poprostu z twoją szyjka wszystko ok

A co do kosmetyków z USA to kupuje czasami podkłady czy inne kolorowe i rzeczywiście jest różnica, i cena też inna

Madziula ja to patrzę ze ty niezle oblatana jesteś w bb haha :)

Dolga,jakoś tak zakochałam się w bb będąc w ciąży z Martynka a teraz na zamkniętym mamy fajną grupę dziewczyn i mocno się wspieramy itd...bardzo dużo dziewczyn się wykruszylo po porodzie i została nas garstka, zastanawiałam się czy do Was dołączać :-) Kiedyś bardziej się udzilalam ale wtedy nie było jeszcze Martynki i miałam więcej czasu ;-) Widzę że Ty też spania nie masz :-) Ja normalnie o 8 przewracam się na 2 bok :-D W poprzedniej ciąży też się udzielalas na forum ?

reklama
No niestety u nas pobudka 5:30 ale niko jest ostatnio łaskawy i daje poleżeć aż do 7, wiec jestem ekstra wyspana, nawet nie mając dziecka 8 to była max jak wstawiłam, w poprzedniej ciąży napisałam ze 2-3 posty i tyle, pracowałam do 30 tyg i nie nadazalam z czytaniem, wiec zrezygnowałam wcale, teraz siedzę w domu i niestety bb jest chyba moim uzależnieniem ;)

Do góry