Kamilove chodzisz do pracy na nocki? Nie korzystasz z przywileju ciążowego
Paulka87 zagoń do pielenia swoją drugą połówkę
Julisia jak masz jakieś obawy to lepiej dla świętego spokoju idź do lekarza, lepiej dmuchać na zimne.
Mrówkaa dobrze że ten polip to niby nic groźnego, a tym chłopcem się tak nie przejmuj, będziesz miała parkę super:-).
dolga no nic nie wiadomo może krasnoludki rozpowiedziały. Ja niby też nie rozpowiadam, powiedziałam tylko w pracy i rodzicom, a wiedzą już chyba wszyscy, dostaję sms z gratulacjami i nie wiem od kogo
, nawet kuzynka z mieszkająca we Włoszech zaczepiała mnie ostatnio na skypie, gratulując.
Buba fajne zestawiki, już by mogło być lato
Bas81 jeżeli córka chce jechać i wiesz że da radę to niech jedzie, ja się zastanawiałam przez chwilę czy swojego pawie 8-latka dać na kolonie taneczne, ale jednak nie. Dlatego że dwa tygodnie bez rodziców nie wytrzymał by, a to daleko więc odwiedziny by odpadły no i nie jest aż na tyle samodzielny żeby zadbać o siebie. I jak mu wytłumaczyłam że będzie tam bez nas tylko z kolegą to sam dał spokój, więc jeszcze nie dorósł.
Ladyk zdrówka życzę
Kamila 1983 ja się już chwaliłam że kupiłam do brzucha ziaje mama mia, ale dopiero w tamtym tygodniu więc zobaczymy dopiero jakie efekty.W pierwszej ciąży stosowałam mustellę fajna była ale droga
Asika super że wszystko dobrze, jak siusiak zdrowy to trza się cieszyć
.
Dziś w pracy koleżanki stwierdziły że mi brzuch odskakuje.
Pędzę robic koktajl tylko z bananów bo truskawkowy był wczoraj.