reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Malinka dziekuje :) nikt brzuszka nie zauważał, mówili ze wyglądam na chłopca, tzn ze ładnie ;)
Ja bym chyba w mięte poszła, lubię takie połączenie

Buba ja chyba tez zaraz wyruszę do G Mokotów, Sephora ma fajna promocje. A jak wczoraj Tesc mnie uświadomił ze mogę pic normalnie kawę to mam ochotę na coś smakowego z coffe heaven
dobrze że Ci te mdłości przeszły :) świat od razu staje się piękniejszy ;)

Dobra to i ja sie Wam pokaże ;p G jest odcięty bo pewnie nie chciałby byc pokazywany ;) pózniej usune ta fotę, bo nigdy nic niewiadomo...

Zobacz załącznik 682666
Blair ślicznie wyglądasz i bardzo dobrze umalowana jesteś :) no sexi mama rządzi!
Jak tan w Galmoku? Coś upolowane? Ja chyba przegiełam z chodzeniem po sklepach bo ledwo doszłam do auta... Ale fajne na lato rzeczy pokupowałam i buty i torebki ach i humor lepszy odrazu ;) na kawkę też mam ochotkę mniammm latte!
Może powrócimy do tematu i zagłosujemy za zamkniętym na nasze bardziej prywatne foty? Co Wy na to?
Ladnie Blair :)

Akatsuki - czy ty szczepilas w poprzedniej ciazy/bedziesz szczepic w tej ciazy na whooping cough ?
Czy w Pl tez sie na to szczepi? Polozna mi mowila ze to szczepienie jest pomiedzy 28-32 tydzien. Ale zaczynam slyszec o skutkach ubocznych i nie wiem co zdecydowac...
To szczepienie jest w PL w 5 dawkach 3 pierwsze w pierwszym roku,4 dawka w drugim roku a 5 dawka w 6 roku. To rzczepienie przeciw krztuścowi. Ja szczepię.
Dziewczyny gratuluję udanej zabawy =)
Buba super że wkoncu przeszły ci mdłości =)
Ja dzisiaj prawie zemdlałam w kościele normalnie aż się przeraziłam.
Życzę wam udanej niedzieli
Kamila a co to za szczepienie?
Ja będę miała szczepienia w 30 tygodniu ale tylko dlatego że mam konflikt serologiczny
Wirginia kobitko, trzymaj się dzielnie może jakiś minerałów Ci brakuje, skąd te omdlena... Dzięki za troskę mi już lepiej :)
Zobaczcie co mi mąż kupił wracając z kościoła ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Aaaaa, pychotka!!! Uwielbiam! Kochany mężuś!
uff dziewczyny zaliczylam wyprawe na car boot I obkupilam sie okrutnie. padam na twarz. mialam plan na dzisiaj ale po wypraniu lowow I odkurzeniu ide lerzec do pory obiadowej...
Nie ma jak udane łowy :) szafa kobiety jest jak gabinet psychoterapi a na zdrowiu się nie oszczędza ;) ja dziś też obłowiona. Zdycham na kanapie a panowie robią mi kolację i soczek wyciskają :) fajnie jednak jest być w ciąży :)

hej

my tez jestesmy po imprezie urodzinowej, super wszystko się wyszło, goscie dopisali, było 36 osób razem z dziećmi, super się bawilismy,
do prawie 3 rano, momentami troche byłam słaba, ale dałam radę, jeszcze dzisiaj mieliśmy gosci,
M niczego się nie domyślał, powiedział mi, ze nie myślał, że tak bardzo go zaskoczę , jedzenie pyszne było, tort też,
cieszę się że wszytsko się udało

oo dziewczyny tez chcialam sobie zrobic keratynowe prostowanie, ale w koncu sie troche bałam i zrezygnowalam, w sumie osobiscie nie znałam nikogo kto by mial i dlatego sie troche bałam, zreszta nawet u mnie w miescie to nie wiedzialabym gdzie to zrobic, aby bylo porządnie, ja prostuje wlosy tez jakies 15 lat i mam wrazenie ze juz od tego są duzo duzo prostsze, bo mialam takie do d... ni to proste ni krecone, zreszta teraz bez prostownicy to tez niz ni warte, ale np nie mam problemow ze zniszczonymi wlosami, mam ich ogrom, u fryzjera wycinaja ile sie da zawsze, choc od poprzedniej ciazy wypadaja przeokropnie to i tak dalej mam busz na głowie

Blair ślicznie kochana :)

wirginia ja dzisiaj w kosciele nawet 5 minut nie moglam wystac, wiec cala msze siedzialam, pewnie znowu bede musiala siedziec w kosciele, co mialam za mlodzienczych lat, nawet w poprzedniej ciazy moglam stac, a teraz opadam z sił :/

dreamgirl suuuper reakcja coreczki, regalik tez fajny :)

Buba co żeś tam nakupowała?

asika u mnie bardzo podobnie, bylismy na urodzinach u mojego chrzesniaka i jestem okropnie zmeczona, a jutro wizyta u gina, ale pewnie bez usg, wiec sie raczej nic nie dowiem ciekawego poza tym, że po ostatnim antybiotyku dalej mam problem z moczem:/

a ja sobie tez pare nowych ciuszkow kupilam, a tu jeden z zakupów, prosta tunika, ale wygodnie bede miala latać ;) (nie wiem czemu te zdjecia tak przekrecone :p)

DSC_0264[1].jpgDSC_0268[1].jpg
i takie sobie paznokcie trzasnęłam :D
DSC_0263[1].jpg

Załączniki

• DSC_0264[1].jpg
    DSC_0264[1].jpg
    16 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_0268[1].jpg
    DSC_0268[1].jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC_0263[1].jpg
    DSC_0263[1].jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 106
maz wyszedl wczesniej z pracy wiec farbnelam wlosy zrobilam pazurki I wlasnie leze w wannie ;)
opowiem wam wogole motyw z wczoraj bo smiac mi sie chce.
Pojechalam z kumpela na zlot astronomiczny (jezdzimy dosc czesto na lokalne wzgorze). nie dosc ze jestesmy okolo 20 lat mlodsze od sredniego wieku pozostalych czlonkow to jeszcze jestesmy jedynymi kobietami w stowarzyszeniu (sa jeszcze panie co do towarzystwa swoich mezow przyjezdzaja) I ogolnie wybijamy sie wybitnie z tego grona (kolezanka fotomodelka jest wogole hehe) I z tego tytulu ludzie zwykli nas ignorowac I traktowac jak totalnych laikow. sama mam nie maly teleskop za nie male pieniadze ale nie woze go ze soba bo wazy ponad 20 kg wiec nie jestem w stanie go nosic teraz wiec wczoraj wbilysmy sie "na krzywy ryj" bez sprzetu ale z mapami nieba itp. reakcje ludzi byly rozne czasem komiczne. jeden pan mi pokazywal gdzie mam spojrzec w teleskopie zeby widziec obraz. drugi ochrzanil kumpele zeby nie dotykala niczego (chciala ustawic ostrosc bo pan po 60ce niedowidzi I nie wyostrza obrazu) I ten sam facet mnie wysmial jak mu powiedzialam ze jowisz ma pierscienie. no wiec wytlumaczylam panu ze zostaly odktyre prze teleskop Chandra w 2012 a ten sie jeszcze bardziej obruszyl ze co go to obchodzi jak ich nie widac przez teleskop :D inny pan chyba myslal ze mam 16 lat bo jak wspomnialam ze mam 2 letnie dziecko to sie zszokowal grubo haha jeszcze inny facet probowal mnie poderwac na teleskop wmawiajac mi ze dal za niego £1500 mimo ze mam prawie identyczny I nie kosztuje nawet 1/2 z tego :D
ogolnie usmiac sie mozna bylo z panami astronomami po pachy haha

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa ;) pomyslałam ze w końcu sie Wam pokaże ;p

Co do wątku ZAMKNIĘTEGO to jestem ZA ;) chyba najwyższa pora ;) tez miałam to proponować ;)

Malinka mnie od kawy odrzucało na początku ciąży ;) a dzis z przyjemnością wypiłam ;)
Zazdroszczę długich włosków, ja swoje zapuszczam ;) dobre cieniowanie i nic więcej nie trzeba ;p a tez mam gęste, nie raz fryzjerki przy malowaniu jechały ze musza farby dorabiać ;p
Oj to dałaś "w cebulkę" tym włosom! Ja zniszczyłam trochę swoje ciągłymi zmianami blond-brąz

Akatsuki sie obłowiłas! ;)

Dreamgirl bo cała frajda jest w dawaniu a nie braniu ;) super ze Córka zadowolona ;)

Buba dzięki ;) ja samouk makijażowi z YT jestem ;p e tam sexi mama ;p normalna.
Upolowalam tylko podkłady w super pharm 2 w cenie jednego. W sephorze nic mi nie podeszło jakoś... A ciuchów mi na razie dostatek ;p jakie torebki kupiłaś? Bo ja jestem torebko-holiczka ;p
A kawka bardzo dobra z costa vanilia cośtam ;p

Kate super ze przyjęcie sie udało ;) sporo osób przyszło ;)

Moje Dziecko dzis sobie zrobiło poprawiny w brzuszku, kopało tak ze czułam pod dłonią dosłownie ;p

Hej dziewuszki po męczącym weekendzie :p

Blair dlaczego ja nei widze załączników !? :-( :-( :-(
dolga ale laseczka z Ciebie!! świetnie wyglądasz!
malinka ja chce nieługo robić właśnie keratynowe prostowanie ale w domu taką delikatną serią i wymyśłiłam że na balkonie mi kuzynka będzie to nakłądać :p

ja też jestem za wątkiem zamkniętym, myślę że już czas :-)

dzisiaj czułąm się fatalnie, jakaś słabość mnie ogarnęła, tlenu jakby brakowało pewnei przez niskie ciśnienie...
Dzis było u nas otwarcie sezonu motocyklowego i 600 maszyn wyjechało na ulicę, jejku jak mi się marzy zrobić kiedyś prawko na motor i poczuć ten wiatr we włosach :-)

reklama
Do góry