reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ladnie Blair :)

Akatsuki - czy ty szczepilas w poprzedniej ciazy/bedziesz szczepic w tej ciazy na whooping cough ?
Czy w Pl tez sie na to szczepi? Polozna mi mowila ze to szczepienie jest pomiedzy 28-32 tydzien. Ale zaczynam slyszec o skutkach ubocznych i nie wiem co zdecydowac...

reklama

Xmamuska,
super z Was rodzinka i zazdroszczę, że udało Wam się poczuć ruchy maluszka - jak na razie tylko ja czuję jak zaczyna fikać :)

malinka,
ale fajnie, że idziesz za tydzień na wesele ;) Jak ścięłaś włoski ??Jestem za różem - uwielbiam róż ;)

Buba,
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i jak ktoś ma bezproblemową ciążę to może nawet chodzić na NFZ :) Ja z Martynka tak właśnie chodziłam a tylko na USG prywatnie i byłam bardzo zadowolona a teraz zamierzam dokładnie się przebadać :) Słyszałam o G.Południewskim ale chyba zdecyduje się na Twojego doktorka ;) Bedziesz rodzić w damianie ???

Blair
, śliczna z Ciebie kobietka ;-) Ja codziennie wypijam jedną latte ;-) z Martynką też piłam i wszystko było ok dlaczego myślałaś, że nie możesz pić kawy?? Chociaż ostatnio usłyszałam, że picie kawy przyczynia się do starzenia łożyska :-) Nieźle się ubawiłam bo chyba musiałabym pić hektolitrami ;-)Daj znać co fajnego kupiłaś :)

Dziewczyny gratuluję udanej zabawy =)
Buba super że wkoncu przeszły ci mdłości =)
Ja dzisiaj prawie zemdlałam w kościele normalnie aż się przeraziłam.
Życzę wam udanej niedzieli
Kamila a co to za szczepienie?
Ja będę miała szczepienia w 30 tygodniu ale tylko dlatego że mam konflikt serologiczny

Blair śliczna kobietka z Ciebie! :-)

Co do kawy bałam się strasznie pić i odstawilam mimo że ja tylko pijam okazjonalnie ale ostatnio ktoś mi powiedział że kawa bardzo dobrze wpływa na pracę mózgu dzidzi więc jak mam ochotę to sobie pozwalam :-)

Madziula włosy miałam do talii prawie jednej długości a mam ich bardzo dużo i są grube to już było mi za ciężko bo nawet od kitki głowa bolała więc poprosiłam żeby z długości tylko końcówki i mocno pocieniowac i z długości i z grubości, z grzywką pocieniowana na bok :-) czyli wierzchnia krótka warstwa zaczyna się od brody a najdłuższa za zapięcie stanika na szczęście bardzo ładnie zrobiła mi przejście cieniowania bo nie mam schodów :-) od razu mi lżej i wygodniej a w dodatku ślicznie się układają :-) jeszcze tylko henna ciemny brąz i będzie cud malina hehe

No to widzę że między mięta a róźem będę musiała wybierać :-) choć że uwielbiam miętę na paznokciach i kiedyś laczylam ja z niebieskim i wyglądało cudnie :-)

Kamila a co to za szczepienie?

To szczepienie ktore z tego co wyczytalam od kilku lat stosuje sie w USA. W Uk rowniez odkad byla mala epidemia i 14 niemowlat zmarlo jednego roku. Wiec teraz zalecaja ta szczepionke w 28-32tyg ciazy kazdej kobiecie i potem gdy niemowle ma 2 miesiace. Niby nie ma skutkow ubocznych tylko ze szczepienie jest stosowane od kilku lat dopiero i nie wiadomo czy nie bedzie jakis skutkow za lat 10 czy 20...

Zobaczcie co mi mąż kupił wracając z kościoła ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Załączniki

• 1429442762147.jpg
    1429442762147.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 51
Wirginia,dobrze,ze nic złego Ci się nie stało !!! Uważaj na siebie i odpoczywaj .

Malinka,fajnie mieć takie grube długie włoski :-) też mam dość długie ale niestety nie są grube w zasadzie są cienkie i chyba zniszczylam je ciągłym prostowaniem :-/ tak opisalas swoją fryzurke że prawie sobie Ciebie wyobrazilam :-)

Xmamuska,o serek górski :-) smakuje chociaż troszkę podobnie do oscypka ?

reklama
Kamila w IE tez jedt to szczepienie, ale js nie zamierzam sie szczepic w ciąży... dzidcko w 1roku zycia ma tyle szczepien zaplanowane, ze nie zamierzam obciazc go tym jeszcze przed narodzeniem
Blair slicznie wygladalas ;)
Xmamuska super ze bobas juz taki silny :)
Milego dnia dziewczyny

Do góry