reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ladnie Blair :)

Akatsuki - czy ty szczepilas w poprzedniej ciazy/bedziesz szczepic w tej ciazy na whooping cough ?
Czy w Pl tez sie na to szczepi? Polozna mi mowila ze to szczepienie jest pomiedzy 28-32 tydzien. Ale zaczynam slyszec o skutkach ubocznych i nie wiem co zdecydowac...

reklama

Xmamuska,
super z Was rodzinka i zazdroszczę, że udało Wam się poczuć ruchy maluszka - jak na razie tylko ja czuję jak zaczyna fikać :)

malinka,
ale fajnie, że idziesz za tydzień na wesele ;) Jak ścięłaś włoski ??Jestem za różem - uwielbiam róż ;)

Buba,
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i jak ktoś ma bezproblemową ciążę to może nawet chodzić na NFZ :) Ja z Martynka tak właśnie chodziłam a tylko na USG prywatnie i byłam bardzo zadowolona a teraz zamierzam dokładnie się przebadać :) Słyszałam o G.Południewskim ale chyba zdecyduje się na Twojego doktorka ;) Bedziesz rodzić w damianie ???

Blair
, śliczna z Ciebie kobietka ;-) Ja codziennie wypijam jedną latte ;-) z Martynką też piłam i wszystko było ok dlaczego myślałaś, że nie możesz pić kawy?? Chociaż ostatnio usłyszałam, że picie kawy przyczynia się do starzenia łożyska :-) Nieźle się ubawiłam bo chyba musiałabym pić hektolitrami ;-)Daj znać co fajnego kupiłaś :)

Dziewczyny gratuluję udanej zabawy =)
Buba super że wkoncu przeszły ci mdłości =)
Ja dzisiaj prawie zemdlałam w kościele normalnie aż się przeraziłam.
Życzę wam udanej niedzieli
Kamila a co to za szczepienie?
Ja będę miała szczepienia w 30 tygodniu ale tylko dlatego że mam konflikt serologiczny

Blair śliczna kobietka z Ciebie! :-)

Co do kawy bałam się strasznie pić i odstawilam mimo że ja tylko pijam okazjonalnie ale ostatnio ktoś mi powiedział że kawa bardzo dobrze wpływa na pracę mózgu dzidzi więc jak mam ochotę to sobie pozwalam :-)

Madziula włosy miałam do talii prawie jednej długości a mam ich bardzo dużo i są grube to już było mi za ciężko bo nawet od kitki głowa bolała więc poprosiłam żeby z długości tylko końcówki i mocno pocieniowac i z długości i z grubości, z grzywką pocieniowana na bok :-) czyli wierzchnia krótka warstwa zaczyna się od brody a najdłuższa za zapięcie stanika na szczęście bardzo ładnie zrobiła mi przejście cieniowania bo nie mam schodów :-) od razu mi lżej i wygodniej a w dodatku ślicznie się układają :-) jeszcze tylko henna ciemny brąz i będzie cud malina hehe

No to widzę że między mięta a róźem będę musiała wybierać :-) choć że uwielbiam miętę na paznokciach i kiedyś laczylam ja z niebieskim i wyglądało cudnie :-)

Kamila a co to za szczepienie?

To szczepienie ktore z tego co wyczytalam od kilku lat stosuje sie w USA. W Uk rowniez odkad byla mala epidemia i 14 niemowlat zmarlo jednego roku. Wiec teraz zalecaja ta szczepionke w 28-32tyg ciazy kazdej kobiecie i potem gdy niemowle ma 2 miesiace. Niby nie ma skutkow ubocznych tylko ze szczepienie jest stosowane od kilku lat dopiero i nie wiadomo czy nie bedzie jakis skutkow za lat 10 czy 20...

Zobaczcie co mi mąż kupił wracając z kościoła ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Załączniki

• 1429442762147.jpg
    1429442762147.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 53
Wirginia,dobrze,ze nic złego Ci się nie stało !!! Uważaj na siebie i odpoczywaj .

Malinka,fajnie mieć takie grube długie włoski :-) też mam dość długie ale niestety nie są grube w zasadzie są cienkie i chyba zniszczylam je ciągłym prostowaniem :-/ tak opisalas swoją fryzurke że prawie sobie Ciebie wyobrazilam :-)

Xmamuska,o serek górski :-) smakuje chociaż troszkę podobnie do oscypka ?

reklama
Kamila w IE tez jedt to szczepienie, ale js nie zamierzam sie szczepic w ciąży... dzidcko w 1roku zycia ma tyle szczepien zaplanowane, ze nie zamierzam obciazc go tym jeszcze przed narodzeniem
Blair slicznie wygladalas ;)
Xmamuska super ze bobas juz taki silny :)
Milego dnia dziewczyny

Do góry