reklama
Madziula 27
Moderatorka
Malinka,ja miałam istną burzę lokow i tak ich nie lubiłam ze od prawie 15 lat prostuje i teraz jak umyje włosy to już nie mam króla lwa na głowie :-) Dodatkowo po ciąży włosy mi strasznie poleciały nie dość że strasznie mi wypadaly to jeszcze kolor mi spłowiał :-/ zadowolona jesteś z keratynowego prostowania ???
malinka89
Fanka BB :)
Madziula bardzo byłam zadowolona z keratynowego prostowania :-) po resztkach popalonej trwałej czułam się jakbym dostała nowe włosy :-) teraz już mija wiele miesięcy od kad ostatni raz robiłam ale nadal widzę że efekt jeszcze minimalnie się trzyma :-)
Akatsuki super ze zakupy udane!
Akatsuki super ze zakupy udane!
Madziula 27
Moderatorka
Malinka,zawsze chciałam zrobić sobie keratynowe prostowanie ale się bałam ze jeszcze bardziej zniszcze włosy :-/ ostatnio też rzadziej używam prostownicy a nawet suszarki pozwalam im samym schnac ;-)
Akatsuki, co kupiłaś fajnego ? Pochwal się ;-)
Akatsuki, co kupiłaś fajnego ? Pochwal się ;-)
Ja też prostuję dość często, a próbowałam tej keratyny i kiszka... nie byłam zadowolona.Malinka,ja miałam istną burzę lokow i tak ich nie lubiłam ze od prawie 15 lat prostuje i teraz jak umyje włosy to już nie mam króla lwa na głowie :-) Dodatkowo po ciąży włosy mi strasznie poleciały nie dość że strasznie mi wypadaly to jeszcze kolor mi spłowiał :-/ zadowolona jesteś z keratynowego prostowania ???
Słuchajcie, zdjęć nie mam tego łóżka. To znaczy mam, ale słabo widać, bo pokój mały a mebel duży i nie jestem w stanie objąć go jednym zdjęciem. W każdym razie to jest to łóżko:
STUVA Kombi łóż antr/4 szuf/2 drz - biały - IKEA
Fronty zielone.
Moja mała jak weszła to miała łzy w oczach, a ja się popłakałam ze wzruszenia. Wszystko oglądała, przytulała nas co chwilę. Cudowne uczucie i warto było dwa dni się męczyć z układaniem tego wszystkiego...
reklama
Madziula 27
Moderatorka
Dreamgirl dlaczego byłaś niezadowolona z keratyny ??? Fajowo że jesteś zadowolona i córcia też szczesliwa nie wiem dlaczego jak wchodzę na podany link nie otwiera mi się strona :-/
Malinka, dlaczego keratyna uratowała Ci włosy ,pytam tak bo jestem ciekawa mam ochotę po ciąży sobie zrobić a nie znam nikogo kto miały ta kreatyna prostowanie włosy :-)
Malinka, dlaczego keratyna uratowała Ci włosy ,pytam tak bo jestem ciekawa mam ochotę po ciąży sobie zrobić a nie znam nikogo kto miały ta kreatyna prostowanie włosy :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: