reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Madziula ja też włosy bardzo poniszczylam :-( chemiczne farbowanie, trwała ondulacja, dwa razy keratynowe prostowanie i kilka lat prostownicy.. Na szczęście od jakiś dwóch, trzech lat już się nad nimi nie znęcam i trochę odzyly :-)

reklama
Malinka,ja miałam istną burzę lokow i tak ich nie lubiłam ze od prawie 15 lat prostuje i teraz jak umyje włosy to już nie mam króla lwa na głowie :-) Dodatkowo po ciąży włosy mi strasznie poleciały nie dość że strasznie mi wypadaly to jeszcze kolor mi spłowiał :-/ zadowolona jesteś z keratynowego prostowania ???

uff dziewczyny zaliczylam wyprawe na car boot I obkupilam sie okrutnie. padam na twarz. mialam plan na dzisiaj ale po wypraniu lowow I odkurzeniu ide lerzec do pory obiadowej...

Ostatnia edycja:
Madziula bardzo byłam zadowolona z keratynowego prostowania :-) po resztkach popalonej trwałej czułam się jakbym dostała nowe włosy :-) teraz już mija wiele miesięcy od kad ostatni raz robiłam ale nadal widzę że efekt jeszcze minimalnie się trzyma :-)

Akatsuki super ze zakupy udane!

Malinka,zawsze chciałam zrobić sobie keratynowe prostowanie ale się bałam ze jeszcze bardziej zniszcze włosy :-/ ostatnio też rzadziej używam prostownicy a nawet suszarki pozwalam im samym schnac ;-)

Akatsuki, co kupiłaś fajnego ? Pochwal się ;-)

Madziula mnie uratowało włosy :-) więc jak coś to polecam ale nie wiem czy teraz to dobry pomysł bo niemiłosiernie to śmierdzi i w maseczce musiałam siedzieć

Witam!

Ja tylko się melduję bo jestem strasznie umęczona całym dniem. Jutro idę do ginka, czy będzie usg to na pewno nie wiem a jeśli będzie to jeszcze nie podjęłam decyzji czy chcę znać płeć. Zobaczymy jutro :-)

Malinka,ja miałam istną burzę lokow i tak ich nie lubiłam ze od prawie 15 lat prostuje i teraz jak umyje włosy to już nie mam króla lwa na głowie :-) Dodatkowo po ciąży włosy mi strasznie poleciały nie dość że strasznie mi wypadaly to jeszcze kolor mi spłowiał :-/ zadowolona jesteś z keratynowego prostowania ???
Ja też prostuję dość często, a próbowałam tej keratyny i kiszka... nie byłam zadowolona.

Słuchajcie, zdjęć nie mam tego łóżka. To znaczy mam, ale słabo widać, bo pokój mały a mebel duży i nie jestem w stanie objąć go jednym zdjęciem. W każdym razie to jest to łóżko:
STUVA Kombi łóż antr/4 szuf/2 drz - biały - IKEA
Fronty zielone.

Moja mała jak weszła to miała łzy w oczach, a ja się popłakałam ze wzruszenia. Wszystko oglądała, przytulała nas co chwilę. Cudowne uczucie i warto było dwa dni się męczyć z układaniem tego wszystkiego... :laugh2:

reklama
Dreamgirl dlaczego byłaś niezadowolona z keratyny ??? Fajowo że jesteś zadowolona i córcia też szczesliwa nie wiem dlaczego jak wchodzę na podany link nie otwiera mi się strona :-/

Malinka, dlaczego keratyna uratowała Ci włosy ,pytam tak bo jestem ciekawa mam ochotę po ciąży sobie zrobić a nie znam nikogo kto miały ta kreatyna prostowanie włosy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry