reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Madziula ja też włosy bardzo poniszczylam :-( chemiczne farbowanie, trwała ondulacja, dwa razy keratynowe prostowanie i kilka lat prostownicy.. Na szczęście od jakiś dwóch, trzech lat już się nad nimi nie znęcam i trochę odzyly :-)

reklama
Malinka,ja miałam istną burzę lokow i tak ich nie lubiłam ze od prawie 15 lat prostuje i teraz jak umyje włosy to już nie mam króla lwa na głowie :-) Dodatkowo po ciąży włosy mi strasznie poleciały nie dość że strasznie mi wypadaly to jeszcze kolor mi spłowiał :-/ zadowolona jesteś z keratynowego prostowania ???

uff dziewczyny zaliczylam wyprawe na car boot I obkupilam sie okrutnie. padam na twarz. mialam plan na dzisiaj ale po wypraniu lowow I odkurzeniu ide lerzec do pory obiadowej...

Ostatnia edycja:
Madziula bardzo byłam zadowolona z keratynowego prostowania :-) po resztkach popalonej trwałej czułam się jakbym dostała nowe włosy :-) teraz już mija wiele miesięcy od kad ostatni raz robiłam ale nadal widzę że efekt jeszcze minimalnie się trzyma :-)

Akatsuki super ze zakupy udane!

Malinka,zawsze chciałam zrobić sobie keratynowe prostowanie ale się bałam ze jeszcze bardziej zniszcze włosy :-/ ostatnio też rzadziej używam prostownicy a nawet suszarki pozwalam im samym schnac ;-)

Akatsuki, co kupiłaś fajnego ? Pochwal się ;-)

Madziula mnie uratowało włosy :-) więc jak coś to polecam ale nie wiem czy teraz to dobry pomysł bo niemiłosiernie to śmierdzi i w maseczce musiałam siedzieć

Witam!

Ja tylko się melduję bo jestem strasznie umęczona całym dniem. Jutro idę do ginka, czy będzie usg to na pewno nie wiem a jeśli będzie to jeszcze nie podjęłam decyzji czy chcę znać płeć. Zobaczymy jutro :-)

Malinka,ja miałam istną burzę lokow i tak ich nie lubiłam ze od prawie 15 lat prostuje i teraz jak umyje włosy to już nie mam króla lwa na głowie :-) Dodatkowo po ciąży włosy mi strasznie poleciały nie dość że strasznie mi wypadaly to jeszcze kolor mi spłowiał :-/ zadowolona jesteś z keratynowego prostowania ???
Ja też prostuję dość często, a próbowałam tej keratyny i kiszka... nie byłam zadowolona.

Słuchajcie, zdjęć nie mam tego łóżka. To znaczy mam, ale słabo widać, bo pokój mały a mebel duży i nie jestem w stanie objąć go jednym zdjęciem. W każdym razie to jest to łóżko:
STUVA Kombi łóż antr/4 szuf/2 drz - biały - IKEA
Fronty zielone.

Moja mała jak weszła to miała łzy w oczach, a ja się popłakałam ze wzruszenia. Wszystko oglądała, przytulała nas co chwilę. Cudowne uczucie i warto było dwa dni się męczyć z układaniem tego wszystkiego... :laugh2:

reklama
Dreamgirl dlaczego byłaś niezadowolona z keratyny ??? Fajowo że jesteś zadowolona i córcia też szczesliwa nie wiem dlaczego jak wchodzę na podany link nie otwiera mi się strona :-/

Malinka, dlaczego keratyna uratowała Ci włosy ,pytam tak bo jestem ciekawa mam ochotę po ciąży sobie zrobić a nie znam nikogo kto miały ta kreatyna prostowanie włosy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry