Buba oj szalała, ale to pewnie przez głośną muzykę i napoje gazowane bo tam dużo cukru był drink bar to tez skorzystałam oczywiście bez % ale tortu nie zjadłam a dobry był, tylko po dwóch kęsach poczułam ze jest tak mocno nasączony alkoholem ze zrezygnowałam.
Widzę ze Wy tez wczoraj pobalowaliscie ;p takie spontany są najlepsze my w lbn mieliśmy paczkę znajomych i często wyskakiwaliśmy właśnie na takie spotkanka
Oby kac szybko przeszedł
Dreamgirl ale Córka będzie miała super niespodziankę! Czekam na zdjęcia
Xmamuska byc moze są dla rodziny, my tylko znajomi i nic nam nie wiadomo o poprawinach, z reszta G zaraz wybywa na zajęcia a ja muszę do pracy usiąść...
Ale super ze Synek tak mocno kopie! Mam nadzieje ze i Moje zacznie tak mocno kopać żeby G poczuł bo juz sie nie moze doczekać
Świetna fota, zazdroszczę takiej wycieczki
Zapomniałam Wam wrzucić fotki mojej wróżby ciasteczkowej (podziękowanie dla gości)- pasuje jak ulał
Widzę ze Wy tez wczoraj pobalowaliscie ;p takie spontany są najlepsze my w lbn mieliśmy paczkę znajomych i często wyskakiwaliśmy właśnie na takie spotkanka
Oby kac szybko przeszedł
Dreamgirl ale Córka będzie miała super niespodziankę! Czekam na zdjęcia
Xmamuska byc moze są dla rodziny, my tylko znajomi i nic nam nie wiadomo o poprawinach, z reszta G zaraz wybywa na zajęcia a ja muszę do pracy usiąść...
Ale super ze Synek tak mocno kopie! Mam nadzieje ze i Moje zacznie tak mocno kopać żeby G poczuł bo juz sie nie moze doczekać
Świetna fota, zazdroszczę takiej wycieczki
Zapomniałam Wam wrzucić fotki mojej wróżby ciasteczkowej (podziękowanie dla gości)- pasuje jak ulał