reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Widzę, że imprezowo dzisiaj, życzę udanych zabaw.

Akatsuki grunt to się nie stresować za bardzo, więc relaksuj się na zdrowie

Czy u was też tak zimno dzisiaj? brrrrrrrrrrrr, dobrze że śnieg nie pada.

Buba udanego szopingu, pochwal się jak coś upolujesz. Ja chyba jutro uderzę, 10 maja mamy komunie więc trzeba jakoś wyglądać.

Ja mam na razie chwilę spokoju, M. pojechał do mamusi, synio u cioci znaczy u mojej siostry, więc korzystam z chwili relaksu. Chwilo trwaj:-D.

reklama
Hello

Wczoraj miałam do Was napisać ale wróciłam dość późno i poleglam :-/
Wizyta u gina średnio udana jakoś mnie zirytowal doktorek niby ryzyko po pappie jest 1:1378 ale....to tylko 92% że wszystko jest ok Doktorek odradza robić aminok ale jak chce być spokojna to poleca - więc bądź człowieku mądry i pisz wiersze - albo jest potrzeba robienia aminio albo nie :-( na polowkowe zapisze się do Roszkowskiego !!! No i wierzę że z dzidzia wszystko ok :-)

Buba,czy Ty zdecydowalas się na amino..czy Twój lekarz Ci odradzil ???

Evvula,w Warszawie przez moment padał śnieg z deszczem i lekki grad :-(

Asika,super ze jesteś uspokojona :-) Na pewno będzie dobrze !!!

Witajcie w tą brzydką pogodę. Samopoczucie ostatnio mi się równa z pogodą więc nie jest najlepiej. Właśnie się położyłam, ból kręgosłupa, nóg i mam wrażenie że czuję napieranie jak dłużej stoję :( nie wiem czy to przez pogodę czy coś nie tak. Muszę więcej odpoczywać zapobiegawczo. Ale nie zawsze się da.
Życzę udanych imprez i wesel. Bawcie się dobrze, czujcie się świetnie!
Miłego dnia

omg te lalki to ja nie wiem kto wymyslił masakra jakas :/

Akatsuki ooo milego wypoczynku, a malujesz włosy Olią? bo ja ostatnio pierwszy raz malowałam i szok poprostu musialam 4 razy glowe umyc zebym nie miała tłustych włosów, wczesniej zawsze siostra nia malowała i nie miała tekigo problemu, ale ona ma bardzo wysuszone wlosy, krecone, wiec moze dlatego

Madziula ojj zły dzien wczoraj był, usmiech :)

igem u mnie tez dzisiaj okropne samopoczucie, strasznie boli mnie głowa ;(

a ja tez mam nowe ciuszki, ale moze ktoregos dnia zrobie foty co tam nowego u mnie w szafie, bo dzisiaj nie mam sily :/

dolga, tak Olia farbuję. Nigdy nie miałam z nią problemu przetłuszczonych włosów :O ale ogólnie ja jestem suchar: sucha skóra i suche włosy. Wahałam się dzisiaj jaka farbe kupic bo jeszcze była moja ulubiona John Frieda Foam na promocji za pół ceny, ale kurde ne chciałam wyzykowac nawet jak ryzyko jest małe. Na stronie Olia pisza że jest bezpieczna podczas ciąży więc móg spokojniejszy jak farbuje Olią.
Przyszłam z zakupów i dostałam takiego lenia że szok...

Ja z tych co nigdy włosów nie farbowalam :-) Chyba żal byłoby taki kolor zafarbowac :-) Chyba że mi coś na starość odbije :-)

Igem,Dolga - mnie też dzisiaj strasznie głowa boli :-/ wypilam kawę , lezalam i nic nie robiłam i nie przeszło nawet mi się nie chce iść na spacer :-/

Widzę,że dzisiaj balujecie , to udanych wesel, imprez urodzinowych i spotkań ogólnych życzę.

Buba jednak ta kolposkopia nie taka straszna, na razie nie mam stanu rakowego ale nabłonek wskazuję na to,że moze to być stan przedrakowy więc 8 tygodni po porodzie będę miała zabieg skrócenia szyjki. Mi to pasuje i uspokaja.

Miłej soboty :-)
Super wieści :) dobrze że badanie nie było takie straszne i że wyniki są w miarę dobre :)
Widzę, że imprezowo dzisiaj, życzę udanych zabaw.

Akatsuki grunt to się nie stresować za bardzo, więc relaksuj się na zdrowie

Czy u was też tak zimno dzisiaj? brrrrrrrrrrrr, dobrze że śnieg nie pada.

Buba udanego szopingu, pochwal się jak coś upolujesz. Ja chyba jutro uderzę, 10 maja mamy komunie więc trzeba jakoś wyglądać.

Ja mam na razie chwilę spokoju, M. pojechał do mamusi, synio u cioci znaczy u mojej siostry, więc korzystam z chwili relaksu. Chwilo trwaj:-D.
Kochana wrzucę jak wyschnie bo właśnie wszystko piorę mam manię prania rzeczy ze sklepu ;)
Hello

Wczoraj miałam do Was napisać ale wróciłam dość późno i poleglam :-/
Wizyta u gina średnio udana jakoś mnie zirytowal doktorek niby ryzyko po pappie jest 1:1378 ale....to tylko 92% że wszystko jest ok Doktorek odradza robić aminok ale jak chce być spokojna to poleca - więc bądź człowieku mądry i pisz wiersze - albo jest potrzeba robienia aminio albo nie :-( na polowkowe zapisze się do Roszkowskiego !!! No i wierzę że z dzidzia wszystko ok :-)

Buba,czy Ty zdecydowalas się na amino..czy Twój lekarz Ci odradzil ???

Evvula,w Warszawie przez moment padał śnieg z deszczem i lekki grad :-(

Asika,super ze jesteś uspokojona :-) Na pewno będzie dobrze !!!

Madziula - mi też powiedział że nie ma potrzeby ale jak chcę być spokojna to mi zrobi. Nie zdecydowałam się. Ryzyko wyszło mi dużo niższe niż przy Franku więc zakładam że wszystko będzie dobrze i tego się trzymam :) chyba że na połówkowym będą jakieś wątpliwości to wtedy będę rozważać amino albo NIFTY.

Ale się obżarłam w ciągu 3 godzin zjadłam 8 kawałków makowca, 3 serniczka zapiłam latte i zaraz chyba puszczę pawika....:( to właśnie mój brak umiaru ;)

Buba,super że troszkę podjadlas ;-) tylko nie puszczaj pawia ;-) dużo większe miałaś ryzyko z Frankiem ? W którym tyg idziesz na polowkowe? Amino wykonują chyba do 18-19tyg ale nie jestem pewna. Wierzę że z naszymi dzieciaczkami jest wszystko ok ;-)

Coś z tą pogodą chyba, bo mi też dziś cały dzień łeb pęka, nawet kawa nie pomogła. Jak bym miała jakiś apap to bym chyba łyknęła ale tylko ibum w domu. Moczę właśnie kuper w wannie z nadzieją że ciepła kąpiel pomoże.

reklama
Evula ja też w wannie :-) mnie głowa bolała przez 5 dni cały czas. Nic nie pomagało. Ale dziewczyny radziły wczoraj zimny okład i picie wody.

Akat coś się ostatnio pech ciebie uczepil. Niech szybko odpuści &&

Wzięłam się dzisiaj za porządki w domu. Ogarnęłam okna, firanki i cześć szafy. Ciuchy posortowane. Te mniejsze których wiem ze nie założę schowałam zostawiłam tylko te ciut większe. Nawet nie wiedziałam, że niektóre z nich mam :-/ córkę też ogarnęłam, bo znowu cześć okazała się za mała. A niedawno porządki robiłam u niej. Teraz muszę zacząć rozglądać się za rzeczami dla malucha.

Oo a ja dzisiaj w drugi trymestr wskoczyłam :-D musze to oblac ;-) ostatnio kubusie mi posmakowaly

Ostatnia edycja:
Do góry