reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

hej :)

wpadłam życzyć Wam miłego weekendu :) ja się powoli zbieram za szykowanie :p włosy nakręcić, paznokcie umalować, ach kobietą być ;p

moje Małe coś nie kopie, mam nadzieję że to tylko jest spowodowane zaspaniem/ułożeniem/ moim tłuszczykiem....

miłego, słonecznego dnia :D

reklama
Buba haha no niezła miałaś przygodę z chinka, dla mnie to tam wcale by rozmiarów nie było chyba ;)

No mroowkaa trzymaj się dzielnie, musi zaraz przejść, poprzednia ciążę tez tak przechodziłam? Uff trochę mnie podbudowalas, mój niko zaraz będzie miał 13 mscy i te tez nie chodzi :/ tzn ze dwie ręce to by chciał żeby cały czas go prowadzac, ale on od malego taki mało ruchliwy leniuszek, a twoja jak jakieś kroki przy meblach chociaż?

Migotka miły dzień się zapowiada :)

Kamilove uff dobrze ze juz wsystko ok z Jagodka :)
Mój R nic tam nie znalazł na siebie nie dość że wysoki i dobrze zbudowany to noga 45 wyglądał jak Guliwer na ulicy ;) buty u nich męskue na 42 się kończą.
Nie stresuj się że Twój Niko jeszcze nie chodzi. Każdy maluch ma swoje tempo i ja kompletnie nie rozumiem wyścigów a moje to już to a moja to tamto.....często te leniuszki ostro potem nadrabiają a Ty masz trochę luzu jeszcze póki nie chodzi i nie zwiewa siejąc zagrożenie wokół ;) choć rozumiem że akurat pkres ciąży na niszenie brzdąca na rękach jest słaby ale noszenie może można trochę ograniczyć a biegu przez przeszkody jak Ci dyla da to już ciężko ;) Fran jak zaczął chodzić tak go posadzić nie mogłam... nogi w d mi wchodziły po całym dniu ;) ale on z tych bardzo ruchliwych i pomysłowych taki " Kevin sam w domu" ;) ale życzę jak najmniej noszenia!
czemu oni robia takie brzydkie te lalki teraz? :(

Pojęcia nie mam, takie trendy ponoć, nie siedzę kompletnie w temacie dziewczynek bo znajome też synów mają ale za naszych czasów lala to była lala a samochód samochód a nie jakiś transformers ;)

hej :)

wpadłam życzyć Wam miłego weekendu :) ja się powoli zbieram za szykowanie :p włosy nakręcić, paznokcie umalować, ach kobietą być ;p

moje Małe coś nie kopie, mam nadzieję że to tylko jest spowodowane zaspaniem/ułożeniem/ moim tłuszczykiem....

miłego, słonecznego dnia :D

Ty dziś imprezowo :) szalonej zabawy życzę a dzidzia napewno za chwilunie da znać. Może ona z tych spokojniejszych? I woli w spokoju porosnąć a nie harce uprawiać ;)

Hej

Zdziwilam się czemu żadna z was mi nie odpisuje, przejrzałam kilka stron i okazuje się że moje posty się nie opublikowaly grrrrrr...

Blair jak wygląda ten adapter do pasów? Też bym chyba chciała się w taki zaopatrzyć :-) życzę udanej imprezy! A dzidzia pewno też na wieczór oszczędza siły żeby przy muzyce dokazywac :-)

Tyle co ja się napisałam i teraz nie pamiętam ehh..

Xmamuska udanego wyjazdu!

Akatsuki moja chrzesnica ma szał na te lalki i ma chyba wszystkie.. Strasznie mi się nie podobają.. Już wolę te kucyki..

Wiem że teraz jest szał na te zombie-lalki, już się boję jak moje dziecko mnie poprosi o taką pokrakę. A za kilka lat zapyta się czy może skórę na niebisko zafarbować i założyc żółte kontaktu do oczu ... <przerazona.matka.córki>

Ja dzis się obudziłam wściekła na cały świat za wczoraj. Nakręciłam się na dom jak głupia, juz zaczełam kolor zasłon i dywaniki wybierać a tu najwidoczniej wielkie Gie z tego będzie więc wypaskudziłam złośliwego maila do agenta że jak on może tak ignorować klienta i ze rozumiem ze w takim wypadku z umowy nici i szukam mieszkania u konkurencji.
W pracy musiałam l4 o tydzień przedłuzyc bo najwyraźniej szefowa leci w kulki, a radcy prawni powiedzieli że musze im dać 14 dni na podjęcie decyzji ( ;[[ ) więc mam wrażenie ze mam ul w tyłku, wysiedzieć sie nie da z takiej złosci podsycanej jeszcze hormonami. Napisałam juz do innej agencji że chce ogladać inna chatę, a co do pracy to mam ochotę im dac po gębie. Dzis typowo musz zrobic sobie dzień, spa, ide zaraz po farbe do włosów, pudło czekoladek i mam zamiar spędzic sobote nadrabiajac zaległe odcinki Walking Dead.

Buba hehe do spokojnych to na pewno nie :p bo na usg szaleje, myślę że to dopiero początki i dlatego nie zawsze będę Je czuła, a druga sprawa że mam trochę tłuszczyku który pewnie wprowadza zakłócenia :p

Malinka tu masz filmik Zapinaj pasy w ciąży - wideo Dzień Dobry TVN
mój wygląda tak:
adapter.jpg
bardzo polecam, napy silnie trzymają, wygoda podczas jazdy, nic nie ciśnie, nie uwiera :)
kupiłam używany na olx :)

Załączniki

• adapter.jpg
    adapter.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 78
Jak już mówicie o Chinkach, to wyobraźcie sobie, że przy pierwszym moim porodzie, już przy partych, przyszła Chinka pielęgniarka żeby mnie potrzymać za rękę. Zamiast myśleć o skurczach, myślałam czy jej ręki nie połamię, bo taka chudzinka była :-D

Hahhaahahha

Wiem że teraz jest szał na te zombie-lalki, już się boję jak moje dziecko mnie poprosi o taką pokrakę. A za kilka lat zapyta się czy może skórę na niebisko zafarbować i założyc żółte kontaktu do oczu ... <przerazona.matka.córki>

Ja dzis się obudziłam wściekła na cały świat za wczoraj. Nakręciłam się na dom jak głupia, juz zaczełam kolor zasłon i dywaniki wybierać a tu najwidoczniej wielkie Gie z tego będzie więc wypaskudziłam złośliwego maila do agenta że jak on może tak ignorować klienta i ze rozumiem ze w takim wypadku z umowy nici i szukam mieszkania u konkurencji.
W pracy musiałam l4 o tydzień przedłuzyc bo najwyraźniej szefowa leci w kulki, a radcy prawni powiedzieli że musze im dać 14 dni na podjęcie decyzji ( ;[[ ) więc mam wrażenie ze mam ul w tyłku, wysiedzieć sie nie da z takiej złosci podsycanej jeszcze hormonami. Napisałam juz do innej agencji że chce ogladać inna chatę, a co do pracy to mam ochotę im dac po gębie. Dzis typowo musz zrobic sobie dzień, spa, ide zaraz po farbe do włosów, pudło czekoladek i mam zamiar spędzic sobote nadrabiajac zaległe odcinki Walking Dead.

Nie zazdroszcze, a w ciazy powinnas sie relaksowac a nie stresowac :baffled:

Akatsuki dobre podejście RELAX a sprawy na pewno się ułożą :) odezwij się jeszcze może do kilku innych agencji żebyś miała komfort i wybór? No i życzę co by z pracą się poukładało :)
Buba hehe do spokojnych to na pewno nie :p bo na usg szaleje, myślę że to dopiero początki i dlatego nie zawsze będę Je czuła, a druga sprawa że mam trochę tłuszczyku który pewnie wprowadza zakłócenia :p
Trzymam zatem kciuki abyś szybko mogła cieszyć się kopniakami :)
Malinka tu masz filmik Zapinaj pasy w ciąży - wideo Dzień Dobry TVN
mój wygląda tak:
Zobacz załącznik 682501
bardzo polecam, napy silnie trzymają, wygoda podczas jazdy, nic nie ciśnie, nie uwiera :)
kupiłam używany na olx :)

Ten adapter to świetna sprawa i odsprzedać z powodzeniem potem można :)

Ja zaraz spadam na imprezkę klasową. Ale chyba zostawię Fr i skoczę na szoping ;)

reklama
Widzę,że dzisiaj balujecie , to udanych wesel, imprez urodzinowych i spotkań ogólnych życzę.

Buba jednak ta kolposkopia nie taka straszna, na razie nie mam stanu rakowego ale nabłonek wskazuję na to,że moze to być stan przedrakowy więc 8 tygodni po porodzie będę miała zabieg skrócenia szyjki. Mi to pasuje i uspokaja.

Miłej soboty :-)

Do góry