reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

hej :)

wpadłam życzyć Wam miłego weekendu :) ja się powoli zbieram za szykowanie :p włosy nakręcić, paznokcie umalować, ach kobietą być ;p

moje Małe coś nie kopie, mam nadzieję że to tylko jest spowodowane zaspaniem/ułożeniem/ moim tłuszczykiem....

miłego, słonecznego dnia :D

reklama
Buba haha no niezła miałaś przygodę z chinka, dla mnie to tam wcale by rozmiarów nie było chyba ;)

No mroowkaa trzymaj się dzielnie, musi zaraz przejść, poprzednia ciążę tez tak przechodziłam? Uff trochę mnie podbudowalas, mój niko zaraz będzie miał 13 mscy i te tez nie chodzi :/ tzn ze dwie ręce to by chciał żeby cały czas go prowadzac, ale on od malego taki mało ruchliwy leniuszek, a twoja jak jakieś kroki przy meblach chociaż?

Migotka miły dzień się zapowiada :)

Kamilove uff dobrze ze juz wsystko ok z Jagodka :)
Mój R nic tam nie znalazł na siebie nie dość że wysoki i dobrze zbudowany to noga 45 wyglądał jak Guliwer na ulicy ;) buty u nich męskue na 42 się kończą.
Nie stresuj się że Twój Niko jeszcze nie chodzi. Każdy maluch ma swoje tempo i ja kompletnie nie rozumiem wyścigów a moje to już to a moja to tamto.....często te leniuszki ostro potem nadrabiają a Ty masz trochę luzu jeszcze póki nie chodzi i nie zwiewa siejąc zagrożenie wokół ;) choć rozumiem że akurat pkres ciąży na niszenie brzdąca na rękach jest słaby ale noszenie może można trochę ograniczyć a biegu przez przeszkody jak Ci dyla da to już ciężko ;) Fran jak zaczął chodzić tak go posadzić nie mogłam... nogi w d mi wchodziły po całym dniu ;) ale on z tych bardzo ruchliwych i pomysłowych taki " Kevin sam w domu" ;) ale życzę jak najmniej noszenia!
czemu oni robia takie brzydkie te lalki teraz? :(

Pojęcia nie mam, takie trendy ponoć, nie siedzę kompletnie w temacie dziewczynek bo znajome też synów mają ale za naszych czasów lala to była lala a samochód samochód a nie jakiś transformers ;)

hej :)

wpadłam życzyć Wam miłego weekendu :) ja się powoli zbieram za szykowanie :p włosy nakręcić, paznokcie umalować, ach kobietą być ;p

moje Małe coś nie kopie, mam nadzieję że to tylko jest spowodowane zaspaniem/ułożeniem/ moim tłuszczykiem....

miłego, słonecznego dnia :D

Ty dziś imprezowo :) szalonej zabawy życzę a dzidzia napewno za chwilunie da znać. Może ona z tych spokojniejszych? I woli w spokoju porosnąć a nie harce uprawiać ;)

Hej

Zdziwilam się czemu żadna z was mi nie odpisuje, przejrzałam kilka stron i okazuje się że moje posty się nie opublikowaly grrrrrr...

Blair jak wygląda ten adapter do pasów? Też bym chyba chciała się w taki zaopatrzyć :-) życzę udanej imprezy! A dzidzia pewno też na wieczór oszczędza siły żeby przy muzyce dokazywac :-)

Tyle co ja się napisałam i teraz nie pamiętam ehh..

Xmamuska udanego wyjazdu!

Akatsuki moja chrzesnica ma szał na te lalki i ma chyba wszystkie.. Strasznie mi się nie podobają.. Już wolę te kucyki..

Wiem że teraz jest szał na te zombie-lalki, już się boję jak moje dziecko mnie poprosi o taką pokrakę. A za kilka lat zapyta się czy może skórę na niebisko zafarbować i założyc żółte kontaktu do oczu ... <przerazona.matka.córki>

Ja dzis się obudziłam wściekła na cały świat za wczoraj. Nakręciłam się na dom jak głupia, juz zaczełam kolor zasłon i dywaniki wybierać a tu najwidoczniej wielkie Gie z tego będzie więc wypaskudziłam złośliwego maila do agenta że jak on może tak ignorować klienta i ze rozumiem ze w takim wypadku z umowy nici i szukam mieszkania u konkurencji.
W pracy musiałam l4 o tydzień przedłuzyc bo najwyraźniej szefowa leci w kulki, a radcy prawni powiedzieli że musze im dać 14 dni na podjęcie decyzji ( ;[[ ) więc mam wrażenie ze mam ul w tyłku, wysiedzieć sie nie da z takiej złosci podsycanej jeszcze hormonami. Napisałam juz do innej agencji że chce ogladać inna chatę, a co do pracy to mam ochotę im dac po gębie. Dzis typowo musz zrobic sobie dzień, spa, ide zaraz po farbe do włosów, pudło czekoladek i mam zamiar spędzic sobote nadrabiajac zaległe odcinki Walking Dead.

Buba hehe do spokojnych to na pewno nie :p bo na usg szaleje, myślę że to dopiero początki i dlatego nie zawsze będę Je czuła, a druga sprawa że mam trochę tłuszczyku który pewnie wprowadza zakłócenia :p

Malinka tu masz filmik Zapinaj pasy w ciąży - wideo Dzień Dobry TVN
mój wygląda tak:
adapter.jpg
bardzo polecam, napy silnie trzymają, wygoda podczas jazdy, nic nie ciśnie, nie uwiera :)
kupiłam używany na olx :)

Załączniki

• adapter.jpg
    adapter.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 81
Jak już mówicie o Chinkach, to wyobraźcie sobie, że przy pierwszym moim porodzie, już przy partych, przyszła Chinka pielęgniarka żeby mnie potrzymać za rękę. Zamiast myśleć o skurczach, myślałam czy jej ręki nie połamię, bo taka chudzinka była :-D

Hahhaahahha

Wiem że teraz jest szał na te zombie-lalki, już się boję jak moje dziecko mnie poprosi o taką pokrakę. A za kilka lat zapyta się czy może skórę na niebisko zafarbować i założyc żółte kontaktu do oczu ... <przerazona.matka.córki>

Ja dzis się obudziłam wściekła na cały świat za wczoraj. Nakręciłam się na dom jak głupia, juz zaczełam kolor zasłon i dywaniki wybierać a tu najwidoczniej wielkie Gie z tego będzie więc wypaskudziłam złośliwego maila do agenta że jak on może tak ignorować klienta i ze rozumiem ze w takim wypadku z umowy nici i szukam mieszkania u konkurencji.
W pracy musiałam l4 o tydzień przedłuzyc bo najwyraźniej szefowa leci w kulki, a radcy prawni powiedzieli że musze im dać 14 dni na podjęcie decyzji ( ;[[ ) więc mam wrażenie ze mam ul w tyłku, wysiedzieć sie nie da z takiej złosci podsycanej jeszcze hormonami. Napisałam juz do innej agencji że chce ogladać inna chatę, a co do pracy to mam ochotę im dac po gębie. Dzis typowo musz zrobic sobie dzień, spa, ide zaraz po farbe do włosów, pudło czekoladek i mam zamiar spędzic sobote nadrabiajac zaległe odcinki Walking Dead.

Nie zazdroszcze, a w ciazy powinnas sie relaksowac a nie stresowac :baffled:

Akatsuki dobre podejście RELAX a sprawy na pewno się ułożą :) odezwij się jeszcze może do kilku innych agencji żebyś miała komfort i wybór? No i życzę co by z pracą się poukładało :)
Buba hehe do spokojnych to na pewno nie :p bo na usg szaleje, myślę że to dopiero początki i dlatego nie zawsze będę Je czuła, a druga sprawa że mam trochę tłuszczyku który pewnie wprowadza zakłócenia :p
Trzymam zatem kciuki abyś szybko mogła cieszyć się kopniakami :)
Malinka tu masz filmik Zapinaj pasy w ciąży - wideo Dzień Dobry TVN
mój wygląda tak:
Zobacz załącznik 682501
bardzo polecam, napy silnie trzymają, wygoda podczas jazdy, nic nie ciśnie, nie uwiera :)
kupiłam używany na olx :)

Ten adapter to świetna sprawa i odsprzedać z powodzeniem potem można :)

Ja zaraz spadam na imprezkę klasową. Ale chyba zostawię Fr i skoczę na szoping ;)

reklama
Widzę,że dzisiaj balujecie , to udanych wesel, imprez urodzinowych i spotkań ogólnych życzę.

Buba jednak ta kolposkopia nie taka straszna, na razie nie mam stanu rakowego ale nabłonek wskazuję na to,że moze to być stan przedrakowy więc 8 tygodni po porodzie będę miała zabieg skrócenia szyjki. Mi to pasuje i uspokaja.

Miłej soboty :-)

Do góry